Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
-
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
-
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
-
Какво представлява контролният преглед при лекаря след раждането?
-
Какви са симптомите на грипна епидемия и какво трябва да знам за нея?
, та се нагласих с него и го стегнах максимално. Не ми беше неприятно. Обаче болката при изправяне стана много сериозна, принудих се да го махна (преди това, без колана нямах вече никакви болки), обаче болката си остана, тъпа и много силна, при всяко сгъване и разгъване в областта на корема. С времето се съсредоточи ниско долу, около мястото, където обикновено се прави секциото (при мен разрезът е от пъпа до срамната кост, а не мъничък, ниско долу). После пък забелязах, че в ложиите, които се бяха поизчистили от около седмица (в тях нямаше кръв), отново има нещо кръвенисто (не чиста кръв, но доста червено и кърваво). Та се изплаших доста, ама нали не ми се ходи на прегледи... Пък и как се обяснява това по телефон...
, де да знам, ама пуста хипохондрия

. Миналата седмица бях на преглед при друг лекар, за който това дали бебето се е смъкнало в малкия таз или не почти нищо не означава. Затова вече се чудя дали тази лекарка не си търси само причина за секцио. Много ми е притеснено, а и нямам много време. На вас как ви се струва тази ситуация?