Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 852
  • 779
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм щастливия татко тази сутрин 06:08 се роди малката принцеса Рая. Тежим 3520 гр. и сме високи 51 см. Всичко мина бързо и нормално за 25 мин.

# 151
  • в Надежда-та
Good morning

2 in 1  Peace

# 152
  • Бургас
Честито на radost 83 и щастливия татко!!!
Искам и аз раждане за 25 мин.,абе вече искам раждане Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 153
Добро утро!

Честити вчерашни бебоци, аи на тези които съм пропуснала по-рано да поздравя също!
radost83 много нагъсто ви станаха рождениците! Да са живи и здрави, послушни /но не твърде много/ и само щастливи мигове да носят!

# 154
  • някъде
Аз съм щастливия татко тази сутрин 06:08 се роди малката принцеса Рая. Тежим 3520 гр. и сме високи 51 см. Всичко мина бързо и нормално за 25 мин.
smile3501

# 155
  • Пловдив
dimianna , Kate84, Радост 83   - честити бебета   bouquet

# 156
Запис   Grinning
Честито на всички мамчета Hug

# 157
  • София
Честито на Радост и щастливия татко!

Нас след малко ни изписват:)

# 158
Честито мили мами на новопоявилите се бебоци, да са ви живи и здрави !!! Peace Peace

А вие които още чакате успех и почивайте повечко, защото после няма да имате време.. Wink Wink

# 159
Честити бебоци на Мелона, plamena_panauotova, dimianna, Kate84 и radost83!!! Много щастие и радост да ви носят, на мамите - бързо възстановяване!

Радост, браво, какво бързо раждане!! Вече се притеснявам да не пропусна някой в пожеланията си  #Crazy
Бебеш, благодаря за усилията по темичката   bouquet

Нощни, Гриет, Снуки, чакаме хубави новини! Късмет момичета!

Люба, бързо оздравяване!

Мая, добре дошла!  Hug

# 160
Чудя се има ли бебенца само на кърма, които акат по 10 пъти на ден рядко и кашаво?!  newsm78

Ние сме така - почти на всяко ядене пълен памперс с карамелена кашичка (и мирише на карамел  Laughing) като се има предвид, че Рая цока на 2 часа. Но това ме успокоява - значи, че яде.

Ние сме така , на всяко кърмене памперса е пълен.

# 161
plamena_panauotova, dimianna, Kate84, radost83 честито! Да са ви живи и здрави бебоците! radost83 браво за бързото раждане, пожелавам на всички ни бързо и леко!  Simple Smile

# 162
  • ул. "Мечтание"

Еха, честито!  Hug  bouquet

Ние още сме 2 в 1. И поредна безсънна нощ.  Sad

# 163
  • София
Честито на Радост !!!  bouquet Докато се е чудила дали да тръгва в 5 часа и ето, че в 6 вече е родила  Mr. Green

И ние сме 2 в 1. На обед сме на запис на тоновете и ще видим какво е положението. Аз от миналия път имам тренинг да чакам, но таткото нещо вече не издържа  Mr. Green

# 164
  • София
Добро утро на всички!

Честито на dimianna, Kate84 и radost83!

Аз, разбира се, нямам никакви признаци. Официално подминахме термина, ще видим какво ще каже докторката днес  newsm78

Стискам палци на Снуки, Нощни, Griet и всички, които тръпнат вече да си гушнат бебоците   bouquet

bubalina, може да се засечем, ти в колко часа ще ходиш?

Забравих да кажа на chopi - страхотни снимки!!

Общи условия

Активация на акаунт