Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 841
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Бебешондел , и мен ме беше страх в началото да пипам. Аз не съм я мила, само с мокри кърпи съм чистила. Този секрат било нормално да се получава, в последствие изчезва.

Да се отчета - бях на преглед имам 3 см. разкритие и като му казах че в понеделник ми е паднала тапата, каза че с това разкритие може да премине инфекция нагоре и кога искам да раждам. Искам да бъде в другата зодия ли  Simple Smile. Аз му казах че не искам само да е на 21, че тогава е мъжа ми  и той века че мога да пия магнерод до тогава, ама не е гаранция.
Та реших, че ще си чакам до другата седмица, ако не тръгне само ще видим какво да правим.

Алекса, честита ви месечинка!

# 256
MIMSAT, благодаря много за отговора.

# 257
  • в Надежда-та
.... не искам само да е на 21, че тогава е мъжа ми ......
моя пък се моли да е на 31, че тогава е той Crazy Mr. Green

# 258
Честити бебчета днес на  мами и татковци,да са  живи и 3драви дечицата ви   bouquet

И аz бях днес на тонове zа 3 път,всичко  нормално било,намалели води и т.н. но достатъчни на бебето,нямало опасност ,в понеделник пак на тонове.Полека и аz почвам да ставам нетърпелива.Днес имаШе едно  родено бебе в съседната  стая и по едно време го бяха оставили  в коридора , явно Щяха да ги  карат с майката към стаята й вече.Ама едно такова мъничко беличко и мига мига странно,голичко наполовина zавито ,толкова сладинко ,че исках  веднага да раждам ако може .Аама май няма да е скоро .Като чета колко  сте много дето преносвате ,почвам да се притеснявам ,че и а3 май натам отивам  Sad .Дано след седмица има вече някакво намерение да иzлиzа.

А мамите с бебчетата да попитам , оЩе от първите дни ли се 3апочва с  крем4ето по  дупето ?  А кога zапочвате да мажите лицето ?

п.с. и аz искам утре ,zаЩото аz съм утре , ма няма да ме огрее  Sad

# 259
  • София

То не се знае  Mr. Green Може да ни изненадаш  Peace

А дано  afwitch

И ще ни сложат трите в една стая, ще е забавно  Laughing Аз още нямам контракции, леко ме преболява ниско долу, но нито е силно, нито регулярно, нито е съчетано със стягане. Да видим  newsm78

# 260
Люба, Лейди и Захариев, Честити ви принцеси!

Алекса, честита месечинка!

По цял ден спя, през нощта също, вярно зима е, ама аз мечка ли съм  newsm78

# 261
А мамите с бебчетата да попитам , оЩе от първите дни ли се 3апочва с  крем4ето по  дупето ?  А кога zапочвате да мажите лицето ?

Аз мажа само ако е подсечена, с Явор действах по същия начин  Peace

# 262
  • София
Честито на всики присъединили към януарския отбор бебчета! Да са живи и здрави!

Да ви кажа и аз вече започвам да губя търпение.Днес ме караха да отида за тонове до Шейново, но аз реших да си го спестя, писна ми вече! Отидох и пих кафе с приятелки, след това си се разходих едно хубаво, взехме детето от градина и сега ми е по-добре. С доктора се чухме и ако до петък не излезне диването, в събота ще ходя да ме види и ще вземем да го вадим вече, че едвам дишам ... И направлението за хоспитализация ми изтече и болничния, всичко.Сега само разправии..утре ще ходя до АГ-то в поликлиниката да оправим поне бумагите.

# 263
здравейте, момичета Simple Smile 10х на Инка за приносителството на нашата скромна, но голяма за семейството новина и безкрайно благодаря на всички за всички хубави думи, орисии и пожелания. Екатерина (Нощни, мерси за поправката на заглавната страничка))) се роди в 7:05 на 15.01, с перфектните 3600 г и 50 см и наистина е прекрасна. светът и прегръдките ми са пълни с хиляди пеещи копринени буби, топлички трепкащи светулки и аромат на танцуващи малки феи.. у дома сме вече втори ден, но не мога да стигна до пецето, защото все оше се адаптираме. искам да ви изчета първо и ще разкажа за раждането след това.

честити рожбички на всички новородили! нека са ви много здрави и щастливи малките съкровищни бебчета! :* и стиснати палци на все още очакващите  Hug

# 264
  • В две тъмни очички
Shanna, аз с кремче не мажа! Пудря със сулфатия зол и нямаме подсичане , нито зачервяване никъде!  Peace

Пу-пу...ама какви януарки сме се събрали само....браво на нас! Бебчетата се раждат близо до термин или закъсняват! А дано така да продължава! Чери и Изи избързаха малко, но явно са ни били на късмет  Hug

careener добре дошла  Hug

# 265
Люба, Лейди и Захариев, Честити ви принцеси!

Алекса, честита месечинка!

По цял ден спя, през нощта също, вярно зима е, ама аз мечка ли съм  newsm78

Ами мечки сме , и аz съм  точно така.То  zатова и не искат май да иzлиzат ,да в3емем да  се раzмърдаме .А3 като ида с колата  насам натам по доктори и  го смятам zа движение  вече ,но не, рано ми е  оЩе ,но от другата седмица почвам  вървене поне по 1 час на ден ,бучи не  бучи... Mr. Green

3а ма3ане и пудричка имам ,сулфатиацол нямам май ,скоро го  подарих,но него Ще поръчам да пробвам  .Благодаря ви  с БебеШ zа отговорите Hug

# 266
  • Сливен
Здравейте, момичета.
Благодаря ви за пожеланията.
Ние вече сме си вкъщи, от вчера, ама чак сега успях да се добера до компютъра. Карина е чудесна, не е от най-поспаливите, но за сметка на това се кърмим без никакви проблеми, слава богу, засука още на следващия ден след секциото. Аз също съм добре. Операцията си мина като по вода.
Честито, на всички, които съм пропуснала   bouquet.
Успех на всички, които все още не са родили.
Няма да мога да ви следя изкъсо, че каката като си е вкъщи е меко казано лудница  Crazy.

Simple Smile Честито и от мен Simple Smile Да ви е здрава и усмихната малката Карина Simple Smile
Надявам се, че ще се досетиш кой ти пише Simple Smile

# 267
здравейте отново съм тук
влизам само да дам отчет за първа страница:
на 15.01 се роди моята дъщеричка Йоана 3480гр 52 см вагинално.
честито на всички родили наскоро които съм пропуснала. пожелавам им да растат живи и здрави, а на майките бързо да се възстановят

# 268
Честито petyage   bouquet Hug

Още 2 бебета и удряме стотачката  Party

# 269
Нощни очи се загуби, може и да ражда....
Аз още чакам... нямам си идея как ще почне, какво трябва да усета....бебока само ме опъва , но мяй нямам стягане на корема засега.
Когато се получава разкритие усеща ли се нещо долу ниско?

Общи условия

Активация на акаунт