Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 835
  • 779
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Всички дето сме 2 в 1 вижда му се края!   bouquet
Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 241
  • Варна
Бебешондел, това беличкото, което виждаш не е крем. Така са си момиченцата в началото. Можеш лекичко с тампонче да почистиш, най-вероятно няма да успееш да го махнеш. Маха се от само себе си. Не търкай Simple Smile

Честито на всички мами и татковци!!! Да са ви здравички бебоците и само да ви радват!

Моето бебе днес цял ден спи, чудя се дали да го събудя да си поседи буден. Да не вземе да се кукне през нощта.

# 242
Здравейте влизам за бързичко,че малкия е голям глезльо baby_neutral.Все ми е в ръцете.
Сека да поздравя новите ни бебенца и техните щастливи родители  bouquet
Честити малки юнаци на Plamena_panauotova,dimianna,Kate84.Нека да растат здрави и щастливи!!!
Честити малки принцеси   на radost83, lyuba84, LadyAngel .Много да ви радват !!!

Стискам палци на мамите които им предстои раждане.

# 243
  • sofia

Люба,браво миличка!Ако можеш разкажи за раждането /нали и аз ще съм секцио,та се вълнувам/  bouquet Като се замисля вас когато ви изписват аз най-вероятно ще съм в болница Simple Smile Леле,то не остана...
разказвам.... В родилна зала ми направиха клизма, сложиха ми системата за оводняване, през това време ми взеха кръв, направиха запис, сложиха катетър. Станах и се занесох в операционната, легнах свита на охлюв и ми сложиха спиналната( не боли, боцване леко се усеща, не трябва да шаваш само). По време на операцията се усеща как се местиш и те дърпат, но никаква болка, когато вадят бебет те натискат, за да го избутат. Аз лично си го представях многоооо по- гадно. Треперех 1ч след операцията студено ми беше, а сега ми идва да се обличам и да си ходя  

# 244
Като част от съвместната инициатива на BG-Mamma и Ла Лече Лига България, искам да ви предоставя информация за лекциите и срещите, организирани или провеждани с подкрепата на Ла Лече Лига в различните градове на страната до края на м. Януари 2011 г.

ЛЛЛ СРЕЩИ

Тема: „Да започнем кърменето с добър старт.”
Кога: 22 януари 2011, събота, 10:00 ч.
Къде: гр. Варна, Майчин Дом, ул.Мир №1

Тема: „Захранване и отбиване – факти и заблуди”
Кога: 24 януари 2011, понеделник, 10:30 ч.
Къде: гр. Карлово, 10:30 часа, „Дон кафе”

Тема: „Предимството за вашето бебе”
Кога: 29 януари 2011, събота, 10:30 часа
Къде: гр. Пловдив, ул. Княз Александър Батенберг № 29, книжарница Хеликон

СРЕЩИ С ПОДКРЕПАТА НА ЛА ЛЕЧЕ ЛИГА

Тема: “Честно ми кажи!” (за предизвикателствата, които майчинството ни отправя)
Кога: 29 януари 2010, събота, 11:00 ч.
Къде: гр. Стара Загора, кафе-аперитив Камелия, ул. Руски № 56 /входа е до Германско Българската Лаборатория – до
химическото чистене/

ЛЕКЦИИ С ПОДКРЕПАТА НА ЛА ЛЕЧЕ ЛИГА

Тема: „Предимства на кърменето” и „Захранване на бебето. Здравословно хранене на цялото семейство”
Кога: 23 януари 2011, неделя, 11:00 ч.
Къде: гр. София, “Тук-таме”, ул. “Гео Милев” 22, вх.А

# 245
  • В две тъмни очички
Бебешондел, Тони ти е отговорила вече. В началото имат едно бяло , което не може да се отстрани нито с измиване нито с кърпички. Почиствай леко и малко по малко то се изчиства. Мен ме предупредиха още в болницата за това! Аз не мажа с крем там! Пудря със сулфатия зол! Много добре й действа на кожичката и не се подсича, нито се зачервява по гънките. Така съм гледала и племеника!  Peace

# 246
Люба благодаря ти Hug Желая ти бързо възстановяване и скоро да се прибирате в къщи!

# 247
  • София
Привет отново!

Аз се върнах от лекар (засякохме се с bubalina  Hug ) и при нас нещата изглеждат обнадеждаващи. Над 3 см разкритие, тоновете, водите и плацентата отново идеални. Дано скоро да се появи буболечката. Аз съм си вкъщи и чакам да ми почнат контракциите. Интересното е, че по случай преносването и инцидентни болчици нямам Laughing

chopi, приятелката ти е много добър фотограф! Хайде пожелавам ти скоро да гушнеш малкия сладур   bouquet

Честита Лия на Люба! Честита Йоана на LadyAngel и Zaharieff! Да са живи и здрави и много обичани и послушни!

Гледах снимките, много красиви слънчица са всички!

Това от мен, че чакам гости. Слънчев ден ви желая   bouquet

Анабела, супер!!! Може пак да се засечем днес, утре, а може и в една стая да ни сложат!!!  Mr. Green

Изоставихте ме вие  Confused Аз с кой ще раждам  hahaha

То не се знае  Mr. Green Може да ни изненадаш  Peace

# 248
  • София
Привет отново!

Аз се върнах от лекар (засякохме се с bubalina  Hug ) и при нас нещата изглеждат обнадеждаващи. Над 3 см разкритие, тоновете, водите и плацентата отново идеални. Дано скоро да се появи буболечката. Аз съм си вкъщи и чакам да ми почнат контракциите. Интересното е, че по случай преносването и инцидентни болчици нямам Laughing

chopi, приятелката ти е много добър фотограф! Хайде пожелавам ти скоро да гушнеш малкия сладур   bouquet

Честита Лия на Люба! Честита Йоана на LadyAngel и Zaharieff! Да са живи и здрави и много обичани и послушни!

Гледах снимките, много красиви слънчица са всички!

Това от мен, че чакам гости. Слънчев ден ви желая   bouquet

Анабела, супер!!! Може пак да се засечем днес, утре, а може и в една стая да ни сложат!!!  Mr. Green

Изоставихте ме вие  Confused Аз с кой ще раждам  hahaha

То не се знае  Mr. Green Може да ни изненадаш  Peace

А дано  afwitch

# 249
Айде честито на днешните мами! Да са им живи и здрави рожбите!

Chopi, секси сесийка наистина, бравос, приятелят ти може само да съжалява!

Относно шевчетата след раждане - някак си държа да е с упойка, никак не е приятно усещане!

Сутринта бях на преглед - ако до неделя не съм родила, в понеделник (термин) ще отивам с багажчето към болницата да ми помогнат да родя  Laughing
Уф, вече трудно се изтрайва с този тежък корем и безсънни нощи!

# 250
Честито на всички нови мамчета и на техните семейства - да са ви живи и здрави рожбичките!!!    bouquet От няколко дни влизам с идеята да честитя поименно на всички, но така и не успявам  Crazy А и бебоците ни много бързо се увеличават, което е супер  Hug

На всички, които все още са 2в1 пожелавам лек час и скоро по едно хубаво пухкаво бебоче!  Wink

Нашата малка Адина днес става на цял 1 месец, как бързо отлетя първият ни месец заедно... Ето и една виртуална почерпка от нас  Wink

# 251
Аз днес бях на преглед,защото имам болки и напъни,термина ми мина а малкото още неиска да излиза.Направиха ми запис на тоновете,всичко е наред,но ще чакам до понеделник и тогава влизам в болница за индукция (ако до тогава не излезе само де).Вече нямам търпение и незнам как ще изчакам до тогава... Живи и здрави бебчета на всички вече родили мами Simple Smile

# 252
Kate84, Радост 83, Люба, Захариев честити бебоци на всички. Много да ви слушат и радват.
Алекса честит ви първи месец.
А по отношение на акането - ние сме всеки път посрани. Май това означава, че се храним добре.

# 253
  • Сандански
Ох,момичета и аз още не съм родила Crazy!Утре влизам в болница,за да видим как ще процедираме - дали ще предизвикват раждане или ще изчакаме още мъничко.Вече ми е много нервно и нямам търпение най-сетне да си гушкам бебчо!

Честито за всички новопоявили се бебчета!!!Нека да са живи и здравички!!!

Хайде стискайте палци утре,че яко съм се сдухала!

# 254
  • ул. "Мечтание"
galaxy, mariyap  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Алекса, честита ви месечинка!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт