Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 841
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз съм щастливия татко тази сутрин 06:08 се роди малката принцеса Рая. Тежим 3520 гр. и сме високи 51 см. Всичко мина бързо и нормално за 25 мин.

Честито  Hug Да ви е жива и здрава   bouquet

amidala13 стискам палци за секциото  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ади80, добре дошла!  Hug

Бубе маста се продава свободно: http://apteka.framar.bg/30000220/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B5% … D0%BC%D0%B0%D0%B7

Момичета, дойдох в тк за кръв, а то се оказа, че беба е тръгнала.

бебе Лия се роди в 10.25, 3250гр, секцио

Честито  Hug Да ви е жива и здрава   bouquet

Zaharieff и LadyAngel Честита дъщеричка и на вас  Hug Много здраве и късмет да има малката принцеса   bouquet

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 13:26 от klechoo

# 211
Днес, в 9:07ч., 19.01.2011., на официалния си термин, LadyAngel ме дари с прекрасна дъщеря!
Йоана е с мерки 3210г. и 49см.
Раждането бе нормално и почти по план!

БРАВО, БРАВООО на мама Lady Angel, тате Захариев да ви е жива и здрава да ви радва много и късмета никога да не я оставя!!!!!!

# 212
  • В две тъмни очички
Снуки , мен не ме бяха проверявали за разкритие, докато не ми падна тапата, а и тогава не беше задължително даже, но доки настоя заради преносването! Та общо взето, за разкритие, преди да ме приемат са ме проверявали само 1 път. Не е нужно,ако нямаш симптоми да те ровичкат  Peace

Люба, честита ви принцеса, миличка!!!  bouquet

Zaharieff и LadyAngel Честита дъщеричка и навас! Много да ви радва!!!

# 213
  • София
Инка  Hug Ема е голям бонбон, да ви е жива и здрава Simple Smile и само да се появи нашата госпожица и може да се разхождаме заедно с вас в парка  Heart Eyes

Благодаря Бубе! Hug

# 214
Честито и на LAdy Angel  и на Захариев!

Днес има и дано да има още нови бебчета!  дано и аз да родя днес...
Анабела се губи днес, ще чакаме новини

# 215
  • в Надежда-та
Zaharieff и LadyAngel честита Ви щерка  bouquet
Еха мн бебоци днес Laughing

# 216
Поздравления за щастливия татко Захариев!Бебка много да ви радва!Да расте здрава,умна и красива!
Люба,честита рожба!Много здраве и късмет зца малката Лия!
Нашето детенце е много кроттичко,надявам се да не е временно,голяма душица е.Явно няма да прилича на мен Simple SmileДнес бяхме на първия си преглед,който ни се полага след раждането.Така ни претупаха,че побеснях.Според докторката Божидара е наддала малко за 1 седмица/110гр/,но не и се вързах много,много,а и тя каза,че не било притеснително.Важното е,че си е възстановила рожденното тегло. Hug

# 217
Да питам вече родилите - появиха ли ви се стрии на корема след раждането? КАзват, че може да нямаш до преди това и да се появят веднага след раждането, в следствие на свиването на корема.
А относно колана за стягане- аз мисля да слагам такъв веднага щом родя и се прибера с бебо в къщи.

# 218
На татко Захариев и мама Лейди Ейнджъл честита дъщеричка Йоана!

Инка, аз за това днес разнасям възглавничката и с мен, дано довечера да и замирише на мен и да остане в кошарата. Ема е голяма сладурана.

# 219
  • В две тъмни очички
chopi от самото раждане нямам стрии. След раждането може да се получат стрии от бързо отслабване. Така че трябва да се внимава и с това. Постепенно да се свалят килцата.
Аз от колана съм много доволна. Утре ще направя една снимка ,за да видите колко се е прибрал корема ми...има още много какво да се "обработва", но ефекта до сега е много добър!

# 220
  • София
Честити нови бебенца   bouquet

# 221
  • ул. "Мечтание"
Снуки, аз с докторите приключих. Коментара на Бебеш не беше точно към теб, а по-скоро към мен.  Wink  Hug
До сега нямам нито един вагинален преглед. Нито са ми предлагали, нито искам такъв. На тонове за сега нямам намерение да ходя.

Чопи  Hug

бебе Лия се роди в 10.25, 3250гр, секцио

Честито, миличка! Да ви е жива и здрава и много щастие и радост да ви носи!  Hug  bouquet

Лъки, надявам се да нямаш повече проблеми до края и бебчето да си излезе както и от където си му е реда!  Hug

Днес, в 9:07ч., 19.01.2011., на официалния си термин, LadyAngel ме дари с прекрасна дъщеря!
Йоана е с мерки 3210г. и 49см.
Раждането бе нормално и почти по план!

Уха! Да ви е честита малката госпожичка!  Hug Поздрави на мама, надявам се да е добре. Малката много да ви радва и да пълни живота ви с много щастливи мигове...

Май тръгна пълнолунния бебевалеж!  Joy baby_neutral
Ох, дано ме огрее и мен вече!!!  Praynig  Rolling Eyes

# 222
# 223
Нощни   Hug ти сега ходиш ли на запис на тонове?

Това искам да го видя  hahaha Mr. Green

Е, наистина не винаги съм успявала да чета всичко, извинете ме ако съм изпуснала нещо и задавам глупави въпроси  Rolling Eyes
Не задаваш глупави въпроси  Hug Просто си представих Яна вързана за запис на тонове  Crazy hahaha

Честити нови бебенца на radost83, lyuba84, LadyAngel   bouquet

# 224
  • София
Привет отново!

Аз се върнах от лекар (засякохме се с bubalina  Hug ) и при нас нещата изглеждат обнадеждаващи. Над 3 см разкритие, тоновете, водите и плацентата отново идеални. Дано скоро да се появи буболечката. Аз съм си вкъщи и чакам да ми почнат контракциите. Интересното е, че по случай преносването и инцидентни болчици нямам Laughing

chopi, приятелката ти е много добър фотограф! Хайде пожелавам ти скоро да гушнеш малкия сладур   bouquet

Честита Лия на Люба! Честита Йоана на LadyAngel и Zaharieff! Да са живи и здрави и много обичани и послушни!

Гледах снимките, много красиви слънчица са всички!

Това от мен, че чакам гости. Слънчев ден ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт