Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 844
  • 779
  •   1
Отговори
# 195
Честито на Радост!

Днес ми е термина, и на Нощни и на Полинезия, но аз засега нямам никакви признаци за предродилни болки. Ако до утре не почнат, ще ми правят запис на тонове.

Ноеми,  накрая я направих в къщи,импровизирано, една приятелка ме снима.Доволна съм.

# 196
Нощни   Hug ти сега ходиш ли на запис на тонове?

Това искам да го видя  hahaha Mr. Green

# 197
  • sofia
Момичета, дойдох в тк за кръв, а то се оказа, че беба е тръгнала.

бебе Лия се роди в 10.25, 3250гр, секцио

# 198
  • София
Момичета, дойдох в тк за кръв, а то се оказа, че беба е тръгнала.

бебе Лия се роди в 10.25, 3250гр, секцио

Да ви е жива и здрава малката принцеса!!! Мнооооого да ви радва, много хубаво име  Heart Eyes

# 199
  • София
Нощни   Hug ти сега ходиш ли на запис на тонове?

Това искам да го видя  hahaha Mr. Green

Е, наистина не винаги съм успявала да чета всичко, извинете ме ако съм изпуснала нещо и задавам глупави въпроси  Rolling Eyes

# 200
Дам, бях питала също преди време, защото ми беше намекнала нещо подобно докторката и ми се стори не много логично. Сега обаче ми е по-притеснено, защото термина наближава. Ще изчакам след 3 дни да видим какво ще каже,но ако иска секцио ще трябва да я сменям в последния момент. 

E, какво като наближава термина. Не се знае кога ще реши бебока да излезе.
В момента е важно личното ти спокойствие, не е време за политическа коректност!  Peace

Така е, права си Simple Smile. Благодаря за подкрепата, сега се чувствам малко по-спокойна. Желая ти леко раждане, виждам че всеки момент очакваш събитието  newsm10    ylinfant

# 201
  • някъде
Любаааа,честита ти втора радост    bouquet

# 202
Люба, честита ти рожба! Да е жива и здрава и бързо възстановяване на теб!

# 203
  • в Надежда-та
Люба  bouquet

# 204
Ох, покрай целия екшън със спане и хранене,забравих да се похваля: Вчера ни падна пъпчето.

Честити рожби на Люба и Радост!

# 205
Люба, честита ти Лия!   bouquet Hug

# 206
Днес, в 9:07ч., 19.01.2011., на официалния си термин, LadyAngel ме дари с прекрасна дъщеря!
Йоана е с мерки 3210г. и 49см.
Раждането бе нормално и почти по план!

# 207
Днес, в 9:07ч., 19.01.2011., на официалния си термин, LadyAngel ме дари с прекрасна дъщеря!

Честита Йоана!
Да е здрава и послушна!   bouquet

# 208
ЕЕЕЕ, Любааа браво, честита бебка!!!!!!!

Пепита ние сме така нон стоп, само при мен спи, незнам как да я накарм в нейното легло да легне  newsm78 Заспива само на гърда и това е, яде помалко, ама начесто.

Аз също мисля да си взема колан, че корема ми е един мек такъв, иначе доста се събра, чак съм учудена как стана толкова бързо и слава богу имам само 4 кг. за сваляне, за съжаление аз почнах от малко повечко килца, та затова ще трябва да поработя върху себе си  Laughing

За шевовете незнам как сте ги усетили с упойката, мен освен че ме шиха и ръчно ми махаха плацентата, почти нищо не усетих...

Нощни, Снуки кво се маете още във форума, чакаме бебета  baby_neutral baby_neutral

И аз качих една снимчица на Ема  bowuu

# 209
  • София

Честито!!!  bouquet   bouquetДа ви е жива и здрава, а на мама бързо възтановяване!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт