Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 823
  • 779
  •   1
Отговори
# 270
  • Пазарджик
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА НОВИТЕ МАМИщях да изброявам поименно ,но докато ви изчета те станаха много и да не изпусна някой!!!  bouquet

Трудно  следя вече темата-бебе ,кака в втори клас/домашни/ ,готвене и т.н

Исках да питам капките Биогая ,дали мога да ги давам на Нелката -13 дена,с цел разхлабване?

# 271
аааа НоЩни ей сега Ще се появи отнякъде,не може да тръгне бе3 да се обади си мисля.

# 272
  • София

То не се знае  Mr. Green Може да ни изненадаш  Peace

А дано  afwitch

И ще ни сложат трите в една стая, ще е забавно  Laughing Аз още нямам контракции, леко ме преболява ниско долу, но нито е силно, нито регулярно, нито е съчетано със стягане. Да видим  newsm78

Рос айде в събота викам аз, виж каква хубава дата  Crazy

# 273
  • в Надежда-та
petyage   bouquet

Когато се получава разкритие усеща ли се нещо долу ниско?
не Rolling Eyes

Аз цял след обяд бях с контракции на по 10мин., но не болезнени Thinking  Сега вече намаляха и само от време на време ги усещам  Confused
Все ми се ще раждането ми да почне с изтичане на водите, тогава поне ще съм сигурна, че трябва да тръгвам  към болницата (то не се знае де....) Mr. Green

# 274
  • В две тъмни очички
petyage , честита рожба!!!

Чопи .... какво да ти кажа, аз имах хиляди симптоми за раждане и накрая просто контракциите станаха на 2 мин, болките много силни и мъжа ми много нетърпелив  hahaha. Та...тогава чак тръгнах и резултатът беше 6 см разкритие  Joy

Който питаше за коланите , намерих най-накрая в нета моя колан http://www.blackspade.com/index.php/kadin/body-control/slip/cont … l-high-waist.html . Знам,че мненията са противоречиви, но аз определено съм "ЗА" и го препоръчвам!!!

# 275
Бубе, ти май не си разказала за раждането  Thinking Или съм пропуснала?

# 276
  • в Надежда-та
Тя Бубето не е критерий Mr. Green лъга ни, лъга ни...... hahaha hahaha hahaha

# 277
здравейте бъдещи и настоящи майчета,
имам едно въпросче към майчетата от варна: има ли парична помощ от община варна при раждане (не става въпрос за тази, която всички получават от държавата-250лв при първо и 600 лв при второ, а допълнителна- от самата община)? дочух, че в някои общини дават и по 1000лв. някои чувал ли е, получвал ли е такава?
аз утре влизам да ми предизвикват раждането, тъй като преносвам и вече много се спекох  Sad. стискайте ми палци всичко да мине леко и да не се стигне до секцио.
лека вечер на всички

# 278
Туту, капките ги давам също за разхлабване. Етомира също. сега се сетих,че днес забравих. тц,тц

# 279
Искричка ,стискам палци, не се притесявай.

# 280
Искричка ,стискам палци, не се притесявай.

благодаря много Antoaneta Simple Smile. абе до днес бях спокойна, ама в момента направо ми се реве Embarassed

# 281
Честито на всички нови мамчета с новопоявилите се бебчета.   bouquet

Аз още си мътя 2 в1 , май не останахме много, всички изпонародихте.

# 282
  • Пазарджик
Туту, капките ги давам също за разхлабване. Етомира също. сега се сетих,че днес забравих. тц,тц

А подходящи ли са за нашата възраст-13 дена?

# 283
Сега се прибирам от лекар.
На записа на тоновете се видя, че имам контракции. Докторката ме прегледа и установи 4см разкритие. Каза, че според нея ще стане тази нощ. В момента нямам контракции. Ще видим Wink

# 284
  • В две тъмни очички
Бубе, ти май не си разказала за раждането  Thinking Или съм пропуснала?
Не съм, не съм!!! Ама ще разкажа като родят всички! Имах няколко много смешни моменти, някой моменти, които бяха ужасяващи, за това смятам да не плаша неродилите все още! Но имах и моменти на неописуемо щастие, чувтва, които дори не мога да опиша при вида на бебка и когато ми я дадоха, докато се подготвяха да ме шият и при срещата с тати.....Само искам да кажа,че още в коридора докато бях за наблюдение 2 часа (да контрахира матката) вече исках 2-ро бебче!!! Искам да родя пак!!!  Hug Неописуем момент!!!
Ох...само докато пиша това и бликнаха емоции в мен  Heart Eyes

Боряна , успех миличка, стискаме палци. На мен когато доки ми каза,че няма да дочакаме следващич запис на тонове, се оказа права! Пожелавам го и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт