Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 791
  • 779
  •   1
Отговори
# 315
Момичета на мен ми изтекоха водите Laughing
Айде оправям си багажа и тръгвам Hug

Леко раждане Praynig

Днес сменихме датата на секциото ще е в петък на 21 Wink

# 316
Имам въпрос към консултатите по кърмене:
Педиатрите ми казаха да се доизцеждам след кърмене. Мисля да замразявам кърмата в контейнерчета на Авент, но те са много големи. Та исках да питам дали мога да добавям в контейнерчето към замразената прясна кърма и така да допълвам контейнерчето?

и втория ми въпрос е: ако съм се изцедила 1 час преди хранене трябва ли да затоплям кърмата или мога да я дам  със стайна температура и ако трябва да я затоплям как да я затоплям така че да се запазят качествата и
Въобще каква трябва да е температурата на кърмата когато я давам от шиш

# 317
Честито на всички нови мамчета с новопоявилите се бебчета.   bouquet

Аз още си мътя 2 в1 , май не останахме много, всички изпонародихте.

С теб съм! Мътим яко!  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Успех мила дано всичко мине като по вода!  Praynig Hug

# 318
Честито на всички нови мамчета с новопоявилите се бебчета.   bouquet

Аз още си мътя 2 в1 , май не останахме много, всички изпонародихте.
И аз не съм още  Laughing

Боряна, имаш по един чифт палци и от мен!  Praynig

Виииии, браво за тез води!!!! Хайде, чакаме новини!!!!  Hug Hug Hug

look_at_me, според мен е напълно излишно да се дава вода, какво остава за подсладена такава.

# 319
  • София

Успееех  Praynig

# 320
  • ул. "Мечтание"
И аз искам изтекли води пък!  Crossing Arms Поне знам, че 72 часа ще съм родила!  Joy

# 321
  • Пазарджик

стискаме палци,бързо и лесно раждане Praynig

# 322
  • София

Peace Praynig

# 323
Честито на новите мами,

Да са им живи и здрави бебчетата!

Аз не съм ви чела много, че с тия очи гледам да не седя много на компютъра.
Нощни, влязох да видя дали си родила, ама още не си. Дано скоро да тръгне бебето  Grinning
Вифреш, леко раждане, всичко да мине много бързо!
look_at_me, аз като носех кърма на Изи питах за същото дали може да добавям кърма към замразената, но ми казаха, че не може, защото от прясната се размразява кърмата, а повече от един път не трябвало да се размразява. Но нека и консултантите да кажат. Иначе ми казаха, че може да доливам ако е в хладилника, но в хладилника пак имаше някакво ограничение колко време може да седи.

# 324
Имам въпрос към консултатите по кърмене:
Педиатрите ми казаха да се доизцеждам след кърмене. Мисля да замразявам кърмата в контейнерчета на Авент, но те са много големи. Та исках да питам дали мога да добавям в контейнерчето към замразената прясна кърма и така да допълвам контейнерчето?

и втория ми въпрос е: ако съм се изцедила 1 час преди хранене трябва ли да затоплям кърмата или мога да я дам  със стайна температура и ако трябва да я затоплям как да я затоплям така че да се запазят качествата и
Въобще каква трябва да е температурата на кърмата когато я давам от шиш

look_at_me, ако добавяш по-малко количество кърма към замразената и това по-малко количество е предварително охладено или дори почти замразено до скреж, не е проблем.
Една идейка - можеш да замразяваш кърма и в стерилни контейнери за урина или стъклени бурканчета (като си ги стерилизирала предварително).

Кърмата, изцедена един час преди хранене, по-скоро няма нужда да се затопля. Може под течаща топла вода да се остави за малко, ако е много изстинала. На водна баня също леко може да се затопли. Не затопляй кърма в микровълнова.

Това е статия за съхраняването на кърма: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156629.0

За доизцеждането след кърмене ако позволиш да добавя - не е нужно да го правиш, освен ако няма установен недостиг на кърма или изрично не желаеш да натрупаш запаси.
Моля, пиши ми, ако ти трябва повече информация.

# 325
Да е жив и здрав Даниел на мама Димиана и да расте послушно дете.
Кате84 - честито щастие Адриан - много да ви радва и расте здрав и красив.
Още една мъничка Рая - добре дошла. А на мама radost83  и тати - Честито.
lyuba84 - много здрава, щаслива и поспалива да е малката Лия - много хубаво име.
LadyAngel и татко Zaharieff - много да виправи щасливи Йоана и да е сладка и пухкава малка дама.
petyage - честита малка бубка Йоана.

Моят корем се прибра много бързо - ама нали Рая цоцка като за световно и първите дни си усещах бая силни контракцийки.
Снимките на бебоците са страхотни и направо ме разчувстваха. Много милички...
За шевовете - болеше, но в ръцете ми и сърцето ми вече се гушкаше малко бебенце и болката не достигаше съвсем до мозъка  Laughing Иначе вече 8 ден и все още не мога да си сядам на д-то - от болницата ми дадоха спрей и мокри тампончета, но и това не помага много. Ама аз имам много, че още нямах пълно разкритие, а не можех да си спра напъните. Та който напъва на 8 см, сега ходи като патка.. То не бяха напъни, не беше чудо - като ви четох тука как бебетата излизат с два напъна и си викам "раз,два и готово, ама НЦ - ни на втория, ни на третия, ни на 10-тия. Ама успяхме двете да се справим без вакуми и форцепси, само с много шевове, но те минават и се забравят.
Успешно, скорошно, бързо и безболезнено раждане на все още чакащите. Hug

# 326
  • Бургас

Успех! fingerscrossed fingerscrossed

Искам и аз вече cry

# 327
  • ул. "Мечтание"

И аз!

Ама така като гледам как е тръгнало диването и тая нощ ще просуне.  Crossing Arms

# 328

И аз! И аз!  Confused

И понеже Козирозигът почти изтече, вижте какво намерих:

Детето Водолей
Детето Водолей може да се окаже наказание за родителите. То е много любопитно и без какъвто и да било инстинкт за самосъхранение. Истинските проблеми, обаче, започват в училище – това дете е безкрайно изобретателно и безкрайно недисциплинирано. Най-лесното нещо а него е да прекъсне урока и да провокира всички деца към поредната щуротия. Това съвсем не значи, че детето е глупаво – напротив, то просто скучае. За него обикновено казват: „Умно, но мързеливо.”

# 329
Нощни, следим те от няколко теми! ТоЗ мъник да не е разбрал какъв интерес има към него и от сега да върти номера?!?  hahaha
Я лягай да събираш сили - пък дано се събудиш от някой изненадващ напън!  Hug  Praynig  Hug

Общи условия

Активация на акаунт