Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 795
  • 779
  •   1
Отговори
# 330
  • София

И аз! И аз!  Confused

И понеже Козирозигът почти изтече, вижте какво намерих:

Детето Водолей
Детето Водолей може да се окаже наказание за родителите. То е много любопитно и без какъвто и да било инстинкт за самосъхранение. Истинските проблеми, обаче, започват в училище – това дете е безкрайно изобретателно и безкрайно недисциплинирано. Най-лесното нещо а него е да прекъсне урока и да провокира всички деца към поредната щуротия. Това съвсем не значи, че детето е глупаво – напротив, то просто скучае. За него обикновено казват: „Умно, но мързеливо.”

Ох ужас е тази зодия  #Cussing out Мен само това ме притеснява, иначе имам още малко търпение останало Simple Smile Я някой представител на зодията да каже нещо хубаво  Crazy

# 331
  • ул. "Мечтание"
Спаси  Joy hahaha

# 332
Аз съм водолей, но съм много по дисциплината, а и верно ме мързи.
Още са непредсказуеми и въздухари.

То май нищо хубаво не написах.

# 333
Мераклийките zа ко3ирогчета  имате последен Шанс, цял ден на ра3положение   Mr. Green.Мен няма да ме огрее

# 334
  • София
Embarassed не ми е работа да се бъркам в темата ви, но дебна познати за хубави новини Peace
честито на всички мама да са ви живи и здрави слънцата. на всички не родили - момичета наслаждавайте се на последите мигове бременност, на движението на коремчето, на подритването - това много ще ви липсва после Peace а неродени деца - няма. всички ще дойдат когато им дойде времето. това също е един изключително вълшебен момент  Heart Eyes не си позволявайте да изпуснете и миг от него - най - хубавите спомени Peace и след това едни здрави, усмихнати,красиви и много умни дечица ще изпълнят прегръдките ви Heart Eyes Peace Heart Eyes
но да си кажа де защо се бъркам Embarassed
аз съм водоподлейче Blush  когато прочетох цитата на Дейзи много се познах в него Peace ''много умна, но мързелива'' Mr. Green беше коментар на всяка родителска.
според мен една е думата която е най - вярна за водолеите - въображение! любопитство, любознателност, креативност. ние сме големи мечтатели, оптимисти и романтици. всичките ми познати водолей са много оправни в живота и много креативни Peace аз лично много мечтая за едно водолеиче Mr. Green  невероятно изживяване е да му помагаш да открива света с неговото въображение, любопитство и жажда за знание. така че само да са ви живи и здрави слънцата и от тук насетне няма да ви е скучно Peace Mr. Green  bouquet
желая ви весел и усмихнат ден и многоооо и все хубави новини Peace

# 335
  • в Надежда-та
tazi no6t malko sled 2 se rodi Martin 3.320kg 51sm
p.p.az sam tatkoto

# 336
  • София
Добро утро!   bouquet
Аз съм от мартенските мами, но влизам при вас с вестителска вест! Heart Eyes
Тази сутрин Stella Krumova роди момиченце-3кг,49см-Рая
Да са живи и здрави!

На оставащите мами-леко раждане и здрави бебенца!

# 337
  • София
Еха, две бебчета за добро утро!!! Hug

Да са живи и здрави бебчетата на ViFresh и на Stella Krumova !!!  bouquet   bouquet Много радост да им носят!!!

А ние сме още 2в1. Тапата ми падна, стоя си и аз с 3 см. разкритие, обаче контракции няма   ooooh!

Shanna, честит рожден ден!!! Скоро да си гушкаш най-страхотния подарък!!!  bouquet

Полинезия, нещо се загледах в нашите линийки.....все едно сме се наговаряли при правенето на децата  Joy

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 08:32 от bubalina

# 338
  • София
tazi no6t malko sled 2 se rodi Martin 3.320kg 51sm
p.p.az sam tatkoto
Бравос! Да ви е жив и здрав Мартин![/color][/color][/size]
Stella Krumova и на теб честита ти Рая!

# 339
  • София

А ние сме още 2в1. Тапата ми падна, стоя си и аз с 3 см. разкритие, обаче контракции няма  ooooh!

Какво съвпадение  Laughing И мойта пада на няколко части. Толкова ми е добре, че нощес спах като пън. Дано днес дадем ход на нещата, все пак петък вечер ни е забранен Simple Smile

Дианче, хайде и ти, събота не ме кефи, много е далече  Joy

Честити бебчетата на ViFresh и на Stella Krumova!

# 340
  • Бургас
Добро утро!
Честити бебчета на Стела Крумова и ВиФреш smile3525 smile3525 smile3525
Все още никакви признаци за раждане #Cussing out
Вече ме обземат едни такива настроения,на моменти се супер депресирам,на моменти пък ми е все тая дали ще раждам или не.....луда работа smile3511
Все се надявам да е утре-мама има рожден ден,много ще се зарадва,ама да видим....той е такъв инат малкия явно Joy Joy

# 341
Добро утро!

Честито на Стела Крумова и ВиФреш!   bouquet

Станаха вече 100 бебчета  Hug

# 342
  • Пазарджик
Добро утро и от мене!!!

Честити бебчетата на ViFresh и на Stella Krumova!!!

# 343
  • София
Добро утро!

Честити бебоци на ViFresh и Stella Krumova!   bouquet Hug

Имам въпрос, свързан с кърмата: дали ако изцедя сега кърма, след три часа ще има достатъчно за да се нахрани? И изобщо кога да цедя за да имам съхранена?

Отчет: вчера голяяяяма разходка и после се изака! Дано да продължи по-често да върши тази работа. Иначе коликите май намаляват (да чукна на дърво) и вече се справя с тях без да бъде носена.

# 344
Добро утро
Малкия спинка и влизам да видя дали имаме бебенца.
Stella Krumova честита ти дъщеричка Рая!
ViFresh честит син Мартин.Да ви радва много!!!
На мамите които не са родили стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт