Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
-
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
-
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
-
Какво представлява контролният преглед при лекаря след раждането?
-
Какви са симптомите на грипна епидемия и какво трябва да знам за нея?
не иска да суче от гърда изтормозихме се и неще
цедя се и така му давам в шише но редувам с NAN 1 защото нямам достатъчно кърма
Нещо май само аз нямам никакви симптоми, ни тапи, ни болки, нищо
Само по-силно течение, но е бяло 
, и блага новина!
?

), а след прегледа в четвъртък се оказа, че съм с 2 см. разкритие, та според докторката може и да не дочакам до следващия запис във вторник, но кой знае... нямам никакви симптоми, нито паднала тапа, води не ми изтичат, да не говорим, че и да имам контракции, не ги усещам 

/ и болки от вътрешната страна на бедрата/явно таза се разширява/,и някакво бяло течение от време на време,абе въобще... Но малко остана до срещата ни с бебка
Седни си малко на д-то