"Зима е навън дошла в ОКТОМВРИйската дружина цари уют и топлина"

• 60 349
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Ехе, Волтажче  добре си пописала. Завидях ти благородно за почивката в Анталия.. Wink
Аз съм награбила една книга - как да формираш позитично мислене в децата или нещо такова.
и да ви кажа - шокирана съм, но засега ми е интересна.тази за подсъзнанието - още не съм я чела - не знам защо, ама ще гледам скоро и нея да я мина.
изобщо наскоро аз си накупих една камара книжки по тематиката на децата и сега имам какво да си чета - дано са смислени...

Надина- сигурно е от времето. И да знаеш че вторите деца са доста по различни от първите - поне при нас е така. Не се стягай - търпение, много говорене - според мен това му е майката. И оставяне на тях си сами да се справят. Относно обличане, събличане, оправяне на легло(от време на време) миене на зъби -всичко сам без подсещане. сервиране на масата - ако го поискам, помага много, ако не - може да си играе докато аз сервирам.
аз тръгвам - хубава вечер

# 451
  • Варна, България
Добро утро...
Текат тука едни монолози от моя милост...
Книги, не книги, явно сме в кофти период- снощи пак разправии, днес сутринта отново и вече не ми издържаха нервите и го набих. И крещях. И ревах. Сега ми е много криво - най-вече от безсилие.
Искам Страхил да си е тук и поне малко от вечерните уговорки за лягане и разправии да има кой да поеме.

# 452
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро ютро, лейдис!

Днес ми е едно хубаво и леко. Вчера беше тържеството на Йони за първа пролет. Имах си една прекрасна пеперудка.  Laughing Снимки утре, че чакаме един германец и цял ден ще се занимаваме с него. Нема време за снимки.

Боги честито за Анталия. Аз незнам дали се похвалих, но моите диванета ще ходят с баба си на Сандански през май, а ние от 3-10юни на море на Царево. За първи път ще ходим голяма тумба с деца и ще видим дали ще ни хареса. На децата със сигурност. Wink

# 453
 Здравейте, отново мрачен пролетен уж ден...

Боги радвам се за почивката, дано да няма непредвидени промени и всичко да е нормално  Peace

Момичета, хич, ама хич ви няма....Взех да го приемам на лична основа вече, не към мен де, ами към цялата тема. Драснете поне два реда да кажете как сте.....

# 454
БогиHug! Дано корабът не заминава в Япония  Praynig!

# 455
Привет!
Нямам много време да пиша точно днес, утре-вдругиден - повече.
Сега само да споделя, че съм видяла Дрина да се кипри на един плакат на Прокредит Банк на ъгъла на Ботев и Сливница. Няколко дни като минавам с трамвая се заглеждам, вече съм убедена, че е тя.
Да се появи тука и да си каже.
Набързо - и ние сме в период "никой не ме обича", "ще отида на северния полюс да ме изядат белите мечки и да нямате дете",  "ти си най-гадната майка", и най-новото - "нямам търпение да порасна и да се оженя и тогава няма да те пускам в моя апартамент на гости"  Shocked Не знам вече как да реагирам. Всяка сутрин започва с рев и крещене, просто нямаме пропуск  Embarassed А хич не ми се иска, все гледам да съм търпелива, но не мога. Явно аз вече съм повредена. Ще взема да си купя някакви билки, имаше там една реклама на една мацка с бодли...  ooooh! Та така, споделих. Период ли е, що е... да минава по-бързо, че не отиват на добро нещата... Иначе смятам, че е доста самостоятелна вече (освен сутрин когато се лигави да я обличам, и когато не й минава номера и следва цирка). Помага и за масата, бърше прах вкъщи, понякога и прахосмука. Вечерния тоалет, както и къпането са под мой контрол, но всичко си прави сама, аз само гледам (и мия косата  Wink) На ДГ ходи сама, изпращам я до пътечката и я гледам докаго отиде и влезе вътре. Ако не ни беше през пътя магазина щях и на пазар да я пращам  Mr. Green
Айде, нали говорехме за среща в началото на април. Ей го, дойде.
Казвайте бързо. Аз сутринта изпратих Нена на Монтана и до другия петък съм по-свободна откъм деца. Ако искате в четвъртък? Айдееееееееееееееее

# 456
Гледам характери обсъждате, книги за възпитание. Няма да се меся Blush. Моето виждане на нещата в момента е различно. Mr. Green Но изхождам от позицията на майка , минала през престараването с първото дете, през спокойствието и предвидените ситуации на двоторот дете. Сега с третото разчитам на интуицията и анализата на останалите две. Пропуските и безмислените действия. Затова сега Яни е по нова схема. Схемата на щастливото детство и "има време за всичко"

тъй...сега да ви кажа тия дни - 10 по точно какви проблеми имам с М-тел не е истина просто..
Иде ме да се гръмна, но едва ли ще помогне... #Cussing out
През ден ни спират
на 21 ни спряха - платихме единствената излязла сметка 70лв. и ни пуснаха
на 23 пак ни спряха
оказа се че има 4 фактури за 306лв.
платихме и тях и ни пуснаха
на 29 пак ни спряха
оказа се че има 2 фактури за 140лв.
платихме ги и  не ни пуснаха
щото докато задействат пускането е излязла следващата фактура за 73лв.
след като 25 часа стояхме без телефони и звънах в офиса на М-тел  да ми кажат що аджаба още няма телефони.
Оказа се, че трябва да платя и нея
отидох вечерта и я платих
като плащах  обаче, излезе друга за 87лв.
и една за 56 - която не била проверена - т.е. не е изтекла и още я проверявали - каквото и да значи това.
Фактури не сме получавали от миналата година. СМС- също! Периодично излизаше по някоя сметка в центровете , която си плащахме, като последната януари беше а стойност 122лв. тоест много , много над нормалните ни сметки за телефон.
последвалият 10 дневен рекет със сметки над обикновенните, липсата на фактури и разпечатки... просто ми скъсаха тотално не само джоба но и нервите.
Пуснах жалба в офиса на М-тел... но това едва ли ще помогне. По 1000 жалби на ден влизали в М-тел. ще я разгледали и отговорили до 1 месец. До тогава мога само да се моля да ме пожалят и да спрат с тези суми и плащания.
нормалните ни сметки преди да се "модернизират и сменят системите" бяха по 40-50лв. сега това е такъв пълен абсурд , че могат да се мерят по идиотщина с топлофикация и енергото.
договорите естествено са ни преподписани за пореден път от тях през ноември... и аз до ноември немога да им тегля майната!
та така
Оплаках ви се .
сега ще преглъщам тъжно докато пак събера пари за печка, хладилник и аспиратор за новата кухня...

# 457
Джулка, вие сте само за КЗП и "Господари на ефира". Пазете си фактури.

# 458
Вал няма фактури. Дават ни само касов бон.
Фактури не са идвали нито разбивки и разпечатки

# 459
Изискайте ги, това е ваше право. Така безкрайно ще ви рекетират. Ужас!

# 460
  • Варна, България
Джулка, зави ми се свят от фактури, плащания и прочие... От край време не ги харесвам Мтел  #2gunfire

На Страхил няма да му се размине Японията, поне се надяваме да се оправят нещата и на съвестта на корабособствениците да ги снабдят със защитни облекла.

# 461
Ейййй, два дни никой не пише! СрамотЪ! Девойки, я се стегнете!

Аз днес направих пролетното чистене, прередих гардеробите, мих прозорци, отделих 3 торби дрехи за благотворителност... Сега ми е едно леко... Само обувките останах, ма тях - утре.
А утре сутринта ще ходя на Арена на красотата със сестрами, после на обяд и кафенце с нея. Един хубав женски ден. Привечер ще си чакам мъжете да си дойдат.

Айде, кво стана със стрещата? 

# 462
  • Варна, България
Здравейте!
И при нас се очертава приятен женски ден със сестра ми.
Зълва ми ни подари за Коледа ваучер от Спа център за мен и СТрахил, но той замина и не успяхме двамата да го използваме.
Сега със сестра ми ще се възползваме - парна кабина и релаксиращ масаж... Кеф  Laughing

Ходихме вчера за деня на детската книга в Клуб "Щурче" - има снимки и клипчета във фейса.

Не ми се прави пролетно почистване у дома, но искам да се включа в кампанията "Да изичстим България за 1 ден", само че инфо за Варна не виждам...  newsm78 Сами и той е ентусиазиран...

# 463
  • Варна, България
Пак съм аз...
Направо ще се пукна от смях.
Говорим със Страхил по телефона и по едно време Сами казва "Тати като се върне ще правите секси и ще се целувате по циците"  #Crazy
После ми обяснява как едно момиченце от неговата група му казало, че видяло майка си и баща си в банята. Играело си само в стаята и по едно време тръгнало да ги търси и ги видяло и сега разпространява информацията... Mr. Green
И после той ми обяснява: "Секс се прави в ранна пролет. В моята фантазия трябва да има басейн, чадъри, шезлонги, шейкове... Така си го представям аз"   hahaha
Божкеееееееееееее  #Crazy

И друго: С тати ако пред полицаите правите секси, какво ще ви се случи?
Обяснявам му, че това е нещо лично и интимно между двама души и не се прави на публични места.
И че сега децата си изразяват обичта с хващане за ръка, галене на косичка, бузка, прегръщане, а като станат големи и ВИСОКИ ( по съвет от една книга, че за децата голям се асоциира с висок)и тогава могат да правят секс, когато обичат някого...

И друг лаф: "Брей, че нахален свят!!!"

# 464
 Joy  Joy  Joy
Eх, този Сами.... Всъщност и в моите фантазии сексът е като в неговите, според мен много правилно се е ориентирал, човекът!
И като заговорихме за това - и ние най-често се крием в банята  Embarassed, но си имаме райбер  Naughty Да няма после обяснения... А по закона на вечната гадост Невена замина и на мен същия ден ми дойде цикълът  ooooh! Сега ще имаме само 2-3 дни преди да си дойде за наваксване на пропуснатото  luvbed
Това за голям и висок трябва да го пробвам, не се бях замисляла....
Да споделя за днешния прекрасен ден. По женски. Мнооого гот! Обиколка на молове, магазини, цял ден не сме спрели. Обзаведох се със страхотна лятна рокля, която струваше 50 лв. (нивгаш не бих дала толкова!) от разпродажба -50%. Сега нямам търпение да дойде лятото.  И нови обувки си взех, за всеки ден за работа, на 5 см. токче, хем стилни, хем удобни.  Wink
Така, изфуках се. Почвама да се лакирам, моите мъже още са на половината път, ще си дойдат по нощите....

Общи условия

Активация на акаунт