Аз съм награбила една книга - как да формираш позитично мислене в децата или нещо такова.
и да ви кажа - шокирана съм, но засега ми е интересна.тази за подсъзнанието - още не съм я чела - не знам защо, ама ще гледам скоро и нея да я мина.
изобщо наскоро аз си накупих една камара книжки по тематиката на децата и сега имам какво да си чета - дано са смислени...
Надина- сигурно е от времето. И да знаеш че вторите деца са доста по различни от първите - поне при нас е така. Не се стягай - търпение, много говорене - според мен това му е майката. И оставяне на тях си сами да се справят. Относно обличане, събличане, оправяне на легло(от време на време) миене на зъби -всичко сам без подсещане. сервиране на масата - ако го поискам, помага много, ако не - може да си играе докато аз сервирам.
аз тръгвам - хубава вечер

! Дано корабът не заминава в Япония
!
Та така, споделих. Период ли е, що е... да минава по-бързо, че не отиват на добро нещата... Иначе смятам, че е доста самостоятелна вече (освен сутрин когато се лигави да я обличам, и когато не й минава номера и следва цирка). Помага и за масата, бърше прах вкъщи, понякога и прахосмука. Вечерния тоалет, както и къпането са под мой контрол, но всичко си прави сама, аз само гледам (и мия косата
. Моето виждане на нещата в момента е различно. 

Сами и той е ентусиазиран... 

Да няма после обяснения... А по закона на вечната гадост Невена замина и на мен същия ден ми дойде цикълът