"Зима е навън дошла в ОКТОМВРИйската дружина цари уют и топлина"

• 60 346
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна, България
Страхил си идва на 21-22 маййййййй
Ухаааааааааа
Супер съм щастливаааааааа
 Joy  Laughing

# 496
А почерпка  Wink  Laughing?

# 497
Е, сега остава до тогава да спретнем една срещичка  Wink Whistling
Много се радвам Hug

# 498
  • Варна, България
Черпя ви и още как!

Нади, аз съм навита винаги за среща!
Следващата седмица в сряда съм заета - иначе съм фрии..
Супер!
Давайте предложения

# 499
Ми май остава понеделник или петък, аз и май Облачка сме бизи за вторник и четвъртък...
Да каже Плами, на чието присъствие държа особено....
Роузи ще и пратим във фейса едно лично.....

# 500
  • Варна, България
Що бе, Нади, си заета вт и четв? да не си почнала някакъв спорт или занимания?

# 501
Ами Коко тогава е на гимнастика и е до 7,30 и става много късно.....
А и в петък пуснах мъжо в градска и да го направим по следващата седмица освен или ако го направите вторник или четвъртък мога да се класирам към 8 часа чак....

# 502
Ще се постарая да не пропусна срещата, само да сме живи и здрави  Flowers Bouquet Kissing Heart
Боги, радвам се, че скоро ще сте в пълен състав  Heart Eyes
Джулс кухнята е страхотна, както и цялата къща която си нарисувахте  Heart Eyes
Гея аз ще дойда с теб на Хъшове.  Heart Eyes Само да ме искаш разбира се.  Flutter

Имам нужда от съвет от хомеопатите в темата. Препоръчайте ми нещо за цистит при деца?!
Криси за втори път прави такова усложнение  Cry /миналата зима беше първият/ Изпи един антибиотик, но днес ехографа показа, че все още няма промяна. Пуснала съм и всички възможни  изследвания. Чакам урокултурата да излезе другата седмица. Паренето намаля, но ме притеснява друго. Боли го кръста мъничето  Cry Ехографията на бъбреците показва че там няма проблем, но ми е едно свито, свито.  Cry  

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 19:27 от klamerche

# 503
Плами не съм хомеопат  Laughing, но имам една книжка "Практически съвети по хомеопатия за всеки", ше поприша основните неща, а ти ще си прецениш...

Първо пише - приемат се много течности, да се поемат кисели напитки -сокове от лимон, портокал и грейпфрут, лечебни са т.к микроорг. не могат да се развиват в кисела среда..
(ох, Коко нещо е прецакал клавиатурата и не мога да сменя на латиница) Кантарис -съответства на много силни болки в областа на бъбреци, пикочен мехур и пикочен канал. Болният има силно усещане за парене при уриниране. Урината е тъмна и мътна, Освен обилно поемане на течности, се приема и Кантарис 9 цх на всеки час по 5 гранулки, като се разрежда приема при подобряване на състоянието.
Меркуриус Коросивус 9 цх 5 гранули на всеки час, това е при по-силни болки, за обхващане на цялото състояние е разпространено редуване на двата препарата на всеки час, не се смесват заедно. Един час единия, на следващия другия...Само това пише, дано да е от полза...

Така след анализ на възможностите ми излиза, че без петък мога да се появя всеки ден, па макар и по-късничко, в дните когато Коко е на тренировка, а пък по следващата седмица няма проблем за никой от дните...разбира се говорим при здрави деца...

# 504
  • Варна, България
Пламка, не мога да те посъветвам нищо  newsm78 Дано бързо се оправи мъничето  Praynig
За срещата - във вторник и четвъртък и аз не мога - отивам да прибирам Сами от Айкидо към 8 и нещо и съвсем късно ще стане да се включа.

Остава или този понеделник 11.04 (но е много близо) или следващия 18.04...
Вие казвайте  Simple Smile
МОже и сряда 13.04 - аз съм на танци до 19 часа и мога към 19.30 да се присъединя. Това дори е по-добрият вариант, че иначе мама трябва да я ангажирам всеки ден

Вчера трябваше да гледам бебето на сестра ми за час - божеееееее, колко съм отвикнала- голям зор.  Mr. Green Задави се - аз направо се побърках, после както седеше се килна назад и си удари главата и рев, както беше с проходилката се пъхна под масата и докато се усетя подскочи и си удари главата... Ужасна леля  Mr. Green

Днес мисля да излезем да чистим из Варна - Сами има шиш за хартии, направен от баща ми и предполагам, че ще е впечатлен.  Grinning

ПП. при мен остава вариант за сряда 13.04. Мама в понеделник е в "отпуск"
Събрахме половин торба боклук - отразихме събитието

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 13:08 от voltage13

# 505
Мерси дами  Flowers Four Leaf Clover

# 506
Добро утро мили дами!

Една доза кафе за приятно събуждане

Радвам се, че ви чета!

Пламка, учудена и доста очарована, че се разписа Heart Eyes
Не мога да помогна с информация, която да е полезна, но искам силно да ви прегърна и трите прекрасни мацки! Дано всичко е наред, стискам силнп палци!
 Да те взема на "Хъшове", ама ходих вече....с мама. Без коментар....размазахме се от кеф!
Нахраних си душата, че беше празна.......

Богинцеее, много се радвам за "майските" гости! То и аз се почувствах щастлива!

Ние още не сме резервирали морето...чак ме е яд. На тая Албена са такива дебели цените, а искам да сме на север. Мисля, че там е доста по-чисто. Искам всичко да е уредено и да знам, че няма да се разправям със закуски, храни и т.н. И хубав басейн задължително!

Ние се счупихме от път вчера, нашият тати имаше работа и ни разкарваше като круши, върнахме се чак по тъмно снощи и днес ми е мъгляво.
От днес сме на градина и на работа, както и вие предполагам, така, че пожелавам една успешна и страхотна седмица!

# 507
Добро утро и от мен!
Аз съм си вкъщи, взех си отпуска няколко дена и ще мързелувам.
Плами, стискам палци Криси да се оправи бързо и да не се повтаря.  Hug
Светле, ние май и тази година ще отидем на Албена, но ще бъде доста раничко - юни месец. Аз се бях отказала от морето за това лято, но се събрахме няколко семейства с деца и много се изкуших, но ще бъде за не повече от 5-6 дена. Предполагам, че няма да става за плаж, но мисля, че ще си изкараме добре. Рали края на юни ще е на летния лагер - на Приморско. Лошото е, че май ще отпаднем за срещата  Sad, но ще видим първо как точно ще са датите и ще кажа съ сигурност.

Приятна и успешна седмица на всички!

# 508
  • Варна, България
Добро утро!
Днес пак всеки по задачи - по предназначение  Mr. Green

Светле, благодарско за кафето!
Юни месец е доста хладен/ветровит по северното черноморие. И моренцето е по-хладно. Но е по-чисто и не толкова населено, има хубави местенца.

А "Хъшове" на Сашо Морфов е класика в жанра, както и всички негови постановки. Много го харесвам и не пропускам негови спектакли.

Варнааааа, ще правим ли среща в сряда?

# 509
Боги и аз така си мисля, че ще е студено за плаж, но това, че ще е по-чисто и спокойно ни привлича. Отделно на Рали тази зима й направиха две рентгенови снимки и докторката каза да компенсираме с по-малко излагане на слънце това лято.

Да ви се похваля, Рали вече може да кара сама голямото колело, а  в събота й взехме и ролери и вече се научи да ги кара и тях. Милата е цялата в рани и синини, но няма начин.
Колелото ми се струва много голямо за нея и много ме е страх да не се пребие, вие с какви колела сте? Нашето е 20ка.

Общи условия

Активация на акаунт