"Зима е навън дошла в ОКТОМВРИйската дружина цари уют и топлина"

• 60 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Добро да е, макар и хладно варненско утро  Hug

Хм, ние сме без колело - по супер тъпа и прозаична причина - пусти страх. Има колело, но от детските с помощните гуми, които са...А иначе за кънки и аз съм навита, само че се чудя още между ролери и нормалните кънки с четири колела..... Не за друго, ами и аз искам да си взема кънки, а ролери не се виждам да карам.... Crazy

# 511
  • Варна, България
Ели, браво на Рали, голяма е сладурана!
и Сами е с 20ка и все още не може да кара без помощни гуми.
Опитахме веднъж миналото лято, но не успя и го хвана страх.
А на мен ми е трудно да мъкна колелото от 3-тия етаж и обратно (нямаме асансьор) и сравнително рядко излизаме с него. Въпреки че много  му се кара... Вчера пак имаше уговорки
Но най-вероятно удоволствието да го учи и да тича подир него ще бъде на баща му.
наши приятелчета карат отдавна, но колелетата са им по-малки.

Иначе и аз съм много навита за ролери. Въпреки че каквато съм висока, ако се кача и на ролери ще стана Embarassed -това е нещото, което ме спира...
Измислих си обаче друго нещо - Сами докато е на айкидо да бягам в морската градина. На 1 крачка е, а и да си оползотворявам времето. Дано не остане в рамките на добрите намерения..  Mr. Green 

# 512
Мерси, Боги!  Hug
Да ви кажа Рали как се научи, ако искате да пробвате. Миналия месец я пробвахме на колелото, но тя толкова зле се справяше, че не виждах никакъв шанс да се научи, колелото голямо и тежко, а тя е толкова слаба, че не можеше даже и да го държи изправено. Отидохме с Веско да й вземем помощни колела, че поне да кара нещо това лято, защото старото й е прекалено бебешко, тя прилича на Ну Пагади с него. Нооо казаха, че на колело със скорости не можело да се сложат помощни колела. Ние съответно го прибрахме в мазето с идеята да не го вадим изобщо това лято, да я пробваме догодина, като порасне. През това време се научи да кара тротинетка. Миналата седмица извадихме колелото за да го пробва едно детенце от нейната група, че се чудеха родителите какъв размер да му вземат. Тя като го видя как се справя, явно се надъха и от него, но определено умението й да пази равновесие беше от тротинетката. Веднага тръгна по съвсем различен начин. Естествено не минахме без баща й да тича след нея, но това беше точно два дена. Така, че ако имате тротинетки, пробвайте първо с тях.

Аз също ще си взема ролери, толкова ми се карат, а сега като я гледам и Рали - съвсем. Но ще бъде евентуално на другата заплата  Laughing
Наде, ти пък защо не се виждаш на ролери, на мен даже кънките ми се виждат по-странни, даже не знам продават ли такива, каквито сме карали едно време.

# 513
Еее има предвид т.н. кънки с обувка, не чак като от нашето време с ремъците дето се нахлузват върху обувката Crazy Просто не ми харесват самите ролери, много са ми груби  Embarassed

# 514
Здравейте,

Алек кара колело 20-а - от точно няколко дни. Предното му беше 16-а, и още на него му махнахме помощните колела. Тогава се научи за около 2 дни без тях.
Той има и ролери - и им се кефи доста. тази година ще видим как ще ги кара Simple Smile

Пламка - относно това какво да дадеш на малката за този проблем - според мен си говори с хомеопат който лекува, за да може да ти даде правилното лекарство.Дано малката се оправи бързо.

Боги - страхотна новина за идващия си татко - браво!

Момичета  - кога ще имаме софийска среща - нали беше за началото на април- пък то вече стана средата на април.

айде до скоро

# 515
Ама вие никак не пишете....

Пък аз да ви се похваля - ходихме на концерта на Мариза - ами много хубаво, зареждащо, усмихнато и весело беше. Определено е добре човек да се позареди духовно.

Няма какво друго да се похваля.
Похвалете се вие.

хубав ви ден

# 516
Аз лично не съм за хвалене, на ръба на нервна криза съм, ама съвсем сериозно....

С чисто сърце ви казвам, че ви завиждам за софийското време....При нас, вали или духа, ако пече е студенооооо и пак духа и пак почва да вали и изобщо нищо общо с пролетно топло време...Дори и сега пече, но си хапе стабилно...Благодарение на което, съм затворник в дома си, не мога да  мръдна никъде за повече от 10 минути - все пак съм с дребното.....От нищо -правене ще откача....
Имам право да излизам единствено в неделя  - тогава ходим на кино обикновено...Последно гледахме Love.net, филм от който съм със смесени чувства.....ако това се приема за хвалене Mr. Green, хваля се тогава.....
Е за излизането в неделя не го приемайте буквално, но общо взето така стоят нещата....

# 517
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро, дами
Аз нещо тия дни все ви чета, но не знам какво да напиша...

Никола пак е болен. Киха, кашля, повръща...един омагьосан кръг от ходене на работа и пране и будуване по цели нощи. Confused

Иначе не съм сигурна дали се похвалих, но си продадох колата /мой набор/ и си купихме лаптоп, ама колкото взехме - толкова и дадохме. Laughing Много съм доволна.

За колело Йоана си кара нейното мисля, че е 16-ка. Добре й е, защото е доста дребничка. Мисля догодина да вземем по-голямо, а това да остане за дребният.

Ролери не съм се замисляла дали да купувам, но си имам един такъв спомен от моето детство - излегнаха тези дето са в 1редичка гумите и аз много молих мама да ми купи, но тя така и не пожела. Всички деца имаха такива, а аз си карах старите с каишките. Много ми беше мъчно. Сега ако Йоана поиска задължително ще й ги купя, но тя да реши-пари на вятър не ми се хвърлят.

Айде хубав ден от мен!

# 518
  • Варна, България
Ехооооооо, и при мен май няма за хвалене.
Нищо не ми се прави, освен да чета книги. Сега съм на тази фаза.
Дните минават бързо и еднообразно.
Имам наум да правя многооооооо неща, но в крайна сметка - нищо.

Изпратих Сами в събота вечерта и неделя до обяд в свекитата - ами накъсал се да гледа филмчета. Как после да не се ядосваш?! При условие, че знаят, че не му разрешавам много... Освен всичко друго не е полезно за очите  Whistling

Пак подновихме тренировките по айкидо.
Занимавам се с организирането на 60 г. юбилей на бившата ми шефка
Такива ми ти работи  newsm78

# 519
  • София
Здравейте. И аз отдавна не съм писала, но....не ми се и пишеше. Баща ми почина, месец преди това брат му, сега баба е сама, изпратила в рамките на месец и двете си деца.Мъчно ми е за тях, но още по-мъчно ми е за нея. А ми е далече...няма как да ходя често.

У нас сме добре. Децата бяха миналата седмица на Боровец, на зелено училище от градината, много са доволни, аз още повече.
На 18.05 Наско ще имат тържество за завършване на градината, преди това, на 12.05 имаме концерт по модерни танци, още не знам в коя зала. Тази неделя ще имат концерт от градината пред Народния театър.
Моя мъж пък ми купи нова кола, Хюндай Матрикс, която отивам днес да си взема от лизинга. Старите ще трябва да продавам.
Резервирах билети от 3-10 юни, отиваме до Болоня, само двамата с мъж ми, децата на бабин дом.
Записах Наско за училище, във 2-ро, което е сравнително добро и близо до нас. Но сме 745 номер. Ще чакаме класирането на 3.06. Не съм мислила за друго училище, дано влезем тук.

Ми...май това се сещам, похвалих се, оплаках се... дано не съм досадила, че стана дълго. Целувки. Ще се включа, ако се организираме за среща в Сф.

# 520
  • Варна, България
Танче, моите съболезнования!  Hug
Много скоропостижно е станало. Горката женица

Дано Наско да го приемат там, където искате
Означава ли, че ще се включите за края на юни в срещата, при условие, че ще сте в Италия в началото на юни?

# 521
Танче, доста неща за отрицателно време са ви се случили, но и хубави наред с негативните емоции сте имали....
 Hug

# 522
  • София
Боги, трудно ми е дакажа от сега дали ще успеем за срещата, предполагам, че - ДА. Но и защитите трябва да са в края на юни....отсега ми е рано. Ще го мисли, имаме още малко време.  bouquet

# 523
Танче, Бог да прости баща ти!Да почива в мир!
На теб и цялото си семейство Hug Hug

# 524
Танче, моите съболезнования за баща ти.
Дано да приемат Наско, където искате. А в нашата група в градината има вече майки, които са записали децата си за първи клас за по-догодина, и аз се уплаших, че съм закъсняла. Та ще издирвам информация и аз ще ходя да записвам Светославко.
Волтажче, радвам се че Страхил скоро си идва, а какво стана с Япония, размина ли му се?
Нади, днес не става ли за разходка, при нас е пролет.
И аз ви чета, ама и на мен не ми се пише нещо, не знам защо така, явно е масово явление  Wink
При нас нищо интересно, ааа между другото Светославко е все още на хомеопатия ( от началото на годината) и доста по- здрав от преди (чукам на дърво), и ходи много повече на градина от преди и съответно е много щастлив. От време на време е доста своенравен, ама като гледам не е само при нас  Simple Smile
Хубав ден момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт