"Зима е навън дошла в ОКТОМВРИйската дружина цари уют и топлина"

• 60 344
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна, България
Аз забравих да се похваля
Днес Страхо ми съобщи, че Япония се отменяяяяяяяя
Направо ми падна камък, че там земетръсите продължават
 Praynig

# 526
Танче, моите съболезнования!

# 527
  • София
Танче, съжалявам много за загубата! Вярвам, че наистина ти е много тежко! Приеми една приятелска прегръдка и от мен!

# 528
Добро утро мили дами!

Танче, моите съболезнования за татко ти! Дано да е на по-добро място човечецът Praynig

Ние пак сме на въртележката - работа, градина, събота и неделя на училище.....вечер се чудя кое по-напред ,ставам в 6, пия едно кафе, поемам въздух и айдеееее на въртележката....егати и живота.....а така искам просто да се наспя, да имам време за мен..ама нямаааа.
Боги, новината за Страхо е чудесна!
 Ние сега мъдрим варианта за лятната ваканция. от 1 юни до 15 септември - дали да е тук в сборна група или в Плевен, с дебели връзки.....а бабите още не могат да ми дадат 100% сигурност за записване в Плевен.
При вас как стои въпроса с лятото и децата?

Целувки на всички ви и хубав четвъртък!

# 529
Добро утро....

Приятно успокоена се чувствам след снощната задушевна среща..Приятно и разпускащо с определено липсващи приятели Hug

Гея при нас няма проблем с летнитя ваканции, Децата винаги са си били на градина, дори и в сборни групи....Коко най-вероятно няма да е на градина август, но просто защото таткото има дълга отпуска и ще си гледа децата....

Да, вчера времето беше приятно за разходка, ноооо днес е дъждовал отвсякъде, е  Wink не можем да се срваняваме със софийския ви сняг, но......

# 530
И аз днес трябваше да попълвам в градината заявка за летните месеци. Рали ще си ходи юни и юли, с изключение на 1 седмица юни, когато ще сме на море и 10 дена ще бъде на лагер. Август ще я гледа свекърва ми и ние ще си вземем още малко отпуска края на Август, началото на септември. Добре, че свеки може да си вземе един месец отпуска, че иначе го закъсваме.

За морето - направихме резервация до 10.06., ако срещата ни беше на 11 и 12 щеше да ни се получи идеално, но вече е късно. Аз исках да отидем на море седмицата преди срещата, но пък на Албена нямало места за цялата първа линия след 10.06.  Shocked

Боги, много се радвам, че се е отменило заминаването за Япония.

# 531
  • Варна, България
Добро дъждовно утро!
И аз се чувствам прекрасно след снощната среща Heart Eyes, макар и в камерен състав. 

Ели, да разбирам ли, че и вие отпадате за срещата на 24 и 25 юни?

При нас градините си работят цяло лято и слава богу!

# 532
Аааа, не, засега не отпадаме, просто ме е яд, че ни се получава така тъпо и трябва след една седмица да го бием същия път на обратно, което с нашата "малолитражна" кола си е голем разход.

# 533
Добро утро и от мен, то вече добър ден стана де  Laughing
При нас сутринта даже и сняг си поваля, а сега дъжд, има и вятър и студ, абе направо зимата се върна  Sad
При нас юни и юли са сборни групи, само август ще почива градината, ама с помощта на бабите ще се справим някак. Мисля тази година да пусна Светославко в сборните групи, защото той умира от желание да е в такава, и то не за друго, ами защото им пускат да гледат Бен Тен  ooooh!, а пък аз вече не му давам да го гледа. Честно казано много се дразня като отида да го взема и като ги видя децата наредени пред телевизора, ами телевизия има и в къщи, пък да не говорим, че хич не държа да ги гледа тия филмчета.
А снощи идваха от близкото училище вкъщи да записват Светослав за първи клас  Shocked , ама аз не искам в него и им отказахме за сега, ама не ли много рано ? Другата седмица мисля да ходя да проверя там, където искам да видим как стоят нещата.
Ние за срещата за юни сигурно няма да можем да се включим, а така ми се искаше... , нищо, ще гледам снимки после.
Хубав ден момичета  Hug

# 534
  • Варна, България
При нас също гледат филми.
Децата носят, Сами също.
Някой път гледат повече, друг път по-малко.
През седмицата гледа вечер вкъщи само едно филмче от 30 мин и това, че гледа и в детската не ми пречи.

Това, което адски ме дразни е, че като е при свекърите гледа едва ли не нон-стоп, защото не могат да излязат наглава с него (странно защо??????) При условие, че знаят, че не му давам толкова много и категорично съм им казала.
Супер се ядосвам!
Така и аз мога да го гледам

# 535

Танче - много прегръдки от мен. Насреща съм за едно кафенце за разгрявка преди срещата с теб.

Волтажче - много се радвам че Страхо няма да минава през Япония - Страхотна новина!
- гледам и ти се дразниш на  момента с филмчетата. И аз много се дразня на телевизията. В момента Алек има забрана да гледа филмчета освен сънчо, защото и аз знам как в градината гледат. Освен това забелязвам как като се чуди какво да прави вместо да си измисля игри - хоп на телевизора  за филмчеета, а аз съм много против. Сега в понеделник ще го водим да го види очен доктор че нещо две години все пропускам, а той заради операциийката на окото всяка година трябва да минава профилактичен преглед.

Дйате снимки от срещата момичета. А софийските девойки - няма ли да се съберем?
Хайде да заплюем вторник - 19.04.2011 и да си врътнем една среща - какво ще кажете.

За летните месеци - имам си баба и тя ще ги гледа, но тази година ми е последната свободарска година без да го мисля. За другата година просто не знам точно как ще бъдем.

За училищата съм в голяма дилема какво и как. Спомням си че Облачето много отдавна беше писала постинг за това какво да гледаш в една учителка и какво не. Да ви кажа - нямам време да изчета огромните теми за училището. Де да знам как да ги преслушам тези учителки - вие какво гледате - споделете.

Миринда - ще има ли "Българе"?И нещо пак те няма - не пишеш.

Ами толкова от мен- дано се видим, че да си поговорим.

# 536
  • Варна, България
Не мисля Сами да го лишавам от последната му година в градината.
Ще има после цял живот да учи.
така че ние с песен ще сме на училище през 2012 г.

# 537
Боги, и ние ще сме от 2012г., ама ги записват от сега. И аз си помислих, че записват за тази година и казах, че ще е ученик по- догодина и ми казаха- "Да, за по- догодина записваме".
 И аз ще съм благодарна на Облачето ако пусне пак инфото за това какво да гледаме, че тогава го четох, ама ми беше само информативно и в далечното бъдеще  Simple Smile

# 538
Здравейте, мацки!
Изчетох ви, но няма много време да пиша. Малкия втора седмица се точи болен, сега всъщност проблемът са му зъбите, изкарва 3-4- наведнъж и е ад - Т, леко червено гърло (от рев и дране посред нощ  Cry). Ужас някакъв, по цяла нощ реве, не дава да го пипнем, да не говорим да мажем венци или друго. През деня е кисел, отказва да яде... Викнахме една братовчедка на Илия да го гледа, че ние вече няма как, и миналата седмица болнични, преди 2 седмици пак, не мога да прекалявам... Отделно си имаме доста работа, а сме в намален състав и така.. Мъка.
Зори, Светле, ще има Българе, споко. Само дето не мога да хвана шефката, че сега имаме обява за секретарка и се точат едни интервюта по цял ден  Whistling Най-късно началото на другата седмица ще взема билетите.  Hug
За лятото - за първа година Невена ще ходи в сборна група, защото свеки вече не може да й смогва на темпото (има проблеми с краката заради диабета), освен това Нена трябва да седи сама на село и вече не иска, милата, то няма с окй да си играе... Та юли ще е на дежурна ДГ, началото на август са нашите отпуски, а после може би за 1-2 седмици с майка ми... Още не съм го мислила до там. И при свеки ще иде в началото на септември, може би, за малко, докато й писне.
Александър ми е по-сложен, че е в момент, дето не седи на едно място и търчането покрай него си е направо изпитание... Добре ,че яслата почива само 1 месец... ще го измисля  някак си...
Засега това. Връщам се към служебните задължения....

# 539
Не съм Облачка, но да споделя, аз как си мисля, че ще станат нещата. Първо ще си намеря познати чиито деца са във въпросното училище и ще помоля техните учителки ( на децата им) да споделят мнение за учителките, които ще поемата първокласници - чисто професионално...След това смятам да действам чисто интуитивно - дали ми е симпатична учителката, как говори, какви маниери има...Абе май основно ще действам чрез външно проучване и мнения от бивши възпитаници, ако намеря....Из форумите не може да няма поне едно мнение за бъдещата ми избраница  Sunglasses...

В нашата пък група не гледат филмчета, само когато има някоя изкуфяла заместничка, чак ми стана чудно, че децата гледаха при подобно заместване картун нетуърк, кабелна ли има по групите  newsm78 И аз съм се заканила, че филмчета няма да пускам..,,,дано да си удържа на желанията...Бих разрешила само франклин, а след това (ако изобщо го пусна) подробен разбор на филмчето, че те са и поучителни .....

Общи условия

Активация на акаунт