"Зима е навън дошла в ОКТОМВРИйската дружина цари уют и топлина"

• 60 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
За съжаление, визитка на заведението нямам, мислех в понеделник да мина и да направя резервацията на място.

# 631

Ами тогава предлагам ВТОРНИК - 17 май, 18-18,30ч., СРЕЩА в заведението на Патриарха (преди Витошка).
1. Миринда
2. MMZ
3. Спокойна
4.Zoroto -  но след 20.30 ще се появя  -да не избягате рано рано....
5. ....

bouquet

[/quote]

Е, момичета , кажете има ли среща или няма.
Да знам да бързам ли или не - и без това днес ми е много натоварена програмата, та е хубаво да знам.И също къде ще бъде  срещата последно.

# 632
  • София
Ехооооо, аз като гледам, пак ще се разминем...

# 633
Къде сте бре????
То нали няма да се разминем за 24/25 юни а???? Blush Blush Blush
айде с нетърпение вече очаквам срещичката!

Мацки,  нас ни се счупи колата - много. Сега трябва да и търсим морга и да си търсим ново возило. Даже вчера Галин ходи и хареса една... но е скъпичка та сега обмисляме как да я вземем. Че с къщата и разрешителните още не сме готови - непредвиден разход си е отвсякъде!!!!

та така

Иначе свеки е рожденичка на 24 и съм в дилема на 78 години какво точно да и подаря newsm78
Тъй че я се раздвижете и на другарчето си помогнете! Mr. Green

# 634
аааа как ще се разминем за 24 и 25, аз с такова нетърпение чакам.
за среща в София, не се записвам, че моя мъж започна нова работа, прибира се по-късничко и аз трябва да взимам Рали, но ако се разберете за някой ден и имам възможност - ще дойда.

Джулка, съжалявам за колата, дано намерита нова по-хубава. Каква търсите, защото ние в момента си продаваме и двете. Даже сутринта пуснах аз обява за пасата без да съм го обсъждала с Веско, казах му го като свършен факт, но какво да се прави, трябват ни пари.

# 635
Ехооооо, аз като гледам, пак ще се разминем...

Що бе, аз съм се наточила за бира... Па ако ще само 3 да сме... Сега ще звънна на Светлето...

Звъннах, и тя не може, егати... Танче, Зори, решавайте, ще се виждаме ли, или и да я отложим?

А за 24/25 юни - нЕма начин да се размине  Mr. Green
Другия месец дядо ми прави 80, та и аз дълго мислех... Накрая реших - понеже все реве, че няма снимки на децата - една дигитална фото рамка - да си гледа и да се радва  Peace Щото ако ме чака да ги извадя на хартия, ще има да си почака...

# 636
  • Варна, България
Аз продължавам да поддържам "да" за срещата на 24 и 25 юни.
Хайде, мацки, няма да се отказваме, нали?!
Не пишем много, но това не е пречка да си изкараме чудесни дни. Хлапетата също!

Иначе при мен беше доста натоварена седмица.
Тържество, 2 РД, участие на Сами в фолклорен фестивал. Ходихме в неделя вечер и на фестивал "Откритие" - беше му много интересно и геройски издържа 2.5 часа.

Heart Eyes

# 637
Аз продължавам да поддържам "да" за срещата на 24 и 25 юни.

Hug

# 638
Добро утро дами Heart Eyes

Забелязвам, че нещо не съм активна и с кафенцето поднасям извинения

Този месец при нас е върхова активност и въртележката ни върти с бясна скорост.
Когато съм свободна ще се включа, но да кажа, че и аз продължавам да поддържам "ДА" за срещата ни през май.....и я чакам с нетърпение.......

# 639
Да ви кажа една супер новинка! Mr. Green Mr. Green
Ади и отпадат ангажиментите за 24-25 юни и идва с нас на Дан Колов - 3броя от тяхната къща Mr. Green

# 640
  • Варна, България
Да ви кажа една супер новинка! Mr. Green Mr. Green
Ади и отпадат ангажиментите за 24-25 юни и идва с нас на Дан Колов - 3броя от тяхната къща Mr. Green
Супееееееееееер!  Party

# 641
Чудно!
И понеже времето си минава, все пак не трябва ли да изпратим някакво капаро? Джулка, какво ще кажеш?
Щото ако увиснем в последния момент у вас ще дойдем, да знаеш!  Joy
Аз с нетърпение очаквам почивните дни, ще ходим на събор в Горни Лом, 3 дни яли, пили и се веселили....  Mr. Green а на четвъртия потеглили за дома и тръстиката  Rolling Eyes
Вашите планове какви са?
Айде малко се пораздвижете, не че аз пиша много редовно, ама да си кажа...
Поздрави на всички!

# 642
Мириндичке, аз му казах че няма да събираме капаро но сме сигурни. Той ми се обажда преди месец някъде да му потвърдя, щото го питали за тези дати... и аз нали си му потвърдих....
ако увиснем...вземете си палатки - у дома на поляната - място бол!!И толкоз задушевно ще е покрай лагерният огън!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 643
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте Hug,
сега с нововъведението в образованието децата от темичката в предучилищна ли ще ходят или първи клас.Питам,защото ми пробягна идея дали да не върна малкият в БГ.

# 644
От тази година септември месец - децата минават в предучилищна задължителна група....Обаче, има група предучилищна в градината - 4 група, има и такава сформирана към училищата и все още можеш да избираш, дали да си запишеш детето в училищната предучилищна или към детската градина...При вас както не сте посещавали бг градина - ако нямате връзки - единствен вариант е към някое училище....

Лично аз ще оставя Калоян в градината да си кара предучилищната, а догодина септември в първи клас вече...

Общи условия

Активация на акаунт