Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 14)

• 31 997
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Не е удачно да се редактира цитат. Под влияние на емоцията, написаното няма как да изглежда по друг начин. Нека си остане по този начин - само така човек може да усети чувставата, вложени при написването на горният текст.

Не мисля. Текстът по-горе в първата си част (където се описва случая на детенцето) е направо нечетлив; не виждам с какво липсата на пунктуация помага да се усетят чувствата. Голяма част от хората, които имат навика да четат и да мислят, биха подминали нещо, написано по подобен начин. А в крайна сметка именно това са хората, които могат да помогнат за промяна. Останалите.. просто си ваксинират, вярват на докторите, дават АБ и т.н., докато се окаже, че оперирали здравата ръка на детето...

Конкретно на въпроса

Като минимум трябва да се сложат точки, запетайки и други препинателни знаци, за да стане четлив разказа.

За препинателните знаци съм абсолютно съгласна! Не разбрах правилно - мислех, че ще редактирате текста изцяло.  Peace

# 301
Раждала съм в Токуда преди 3 години... Тогава се плащаше допълнително "пакет" бебе само ако искат родителите допълнителни изследвания и прегледи, което даваше право и на още един преглед на бебето след месец. Можеше и да се откаже този "пакет бебе".
Токуда си прибират парите от здравна каса както за раждането, така и за бебето  Peace

# 302
Цитат
.....мислех, че ще редактирате текста изцяло.  Peace
да, точно това направих Wink

# 303
И така, излиза, че в Америка връзката на ваксини с аутизъм е СЪДЕБНО призната, а у нас си говорим глупости от сорта "Пиеш кафе - блъска те кола"*...
*цитат на "д-р" "нали"

# 304
Раждала съм в Токуда преди 3 години... Тогава се плащаше допълнително "пакет" бебе само ако искат родителите допълнителни изследвания и прегледи, което даваше право и на още един преглед на бебето след месец. Можеше и да се откаже този "пакет бебе".
Токуда си прибират парите от здравна каса както за раждането, така и за бебето  Peace

Аз пък ей тази тъпотия не мога да я приема. Защо работят и със ЗК и на 4астно? Ако е 4астна,да е такава, влизаш плащаш вси4ко и адиос. Ако е Токуда е 4астна защо въобще се навивате да доплащате, 4е и здравния номер да си давате?
Голяма разтурия е последните години. Отиваш в някаква хубава клиника, която оба4е докторите й са извън нея, в някакви кабинет4ета на майната си... Или медицински център "ЬЬЬ"- 1, в който са двама трима специалисти. Те оба4е те препращат в Мц "ЬЬЬ"-2, където имат някакъв друг спец, който на теб ти трябва. Оттам спеца те препраща при колегата си в мц"ЬЬЬ"-3, където ве4е ти оформят документите. Казват ти вси4ки, 4е ще идеш на датата еди коя си в даденият УМБАЛ или МБАЛ, където дружно ще изто4ат касата,вклю4ително и с прегледите, който ти току що си платил.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Найс, а?  ooooh!

А това за папилома вируса върху презерватива ме разби просто.  Laughing

# 305
chukchi,писах ти ЛС,да не товарим темата.

# 306
Привет!
Предстои ми подаване на документи за детските надбавки. Проверих първо в темата за детските и за съжаление видях, че не е отпаднало изискването за ваксиниране.
Какво става с делото? На сайта е дадено: "   Статус   Решено".
Какво означава, че е решено? Кога ще спрат да искат документи от личните лекари?
Възможно ли е по принцип(по закон) молбата ми да бъде заведена без този документ, а след като получа отказ, да го обжалвам, поради това че изискването за имунизация е отпаднало?

# 307
Какво става с делото? На сайта е дадено: "   Статус   Решено".

Така си стои от доста време. Решение още няма. Мотат се. Защо ли?!? Явно има натиск отнякъде и се чудят какво да решат...
Засега положението с бележките си е както беше - няма ли ваксини, няма детски. Cry

# 308
Хормони по принцип не е добре да се пият - объркват цялата ендокринна система, колкото и да са подобрени съвременните и от тях да не се напълнява (това ме изуми в изказването на д-р "Нали", че не е запознат с елементарни неща в съвременната медицина). Алтернативата, която е най-безопасна, е презерватив.

Мммм, изглежда няма нищо безопасно , поне не абсолютно  Peace Има проучвания , доказващи , че спермицида Nonoxynol-9 , с който се обработват презервативите води до по-лесно заразяване с .... затаете дъх тук , папилома вирусиииии . Честито на печелившите ! Confused Връзката в последствие можем да си я направим сами .

я дай линк или източник на инфо нещо...

http://www.wikidoc.org/index.php/Nonoxynol-9

Ето тук пише , но аз го четох от друго място , което в момента не откривам - мъча се да си спомня как стигнах до него / чета много неща , на много места и по много различни теми и вече сериозно ме затормозява откриването на материалите  Rolling Eyes./.

# 309
Благодаря на всички за отговорите.
Надявам се да се справим в болницата, че там сме им в ръчичките, после ще се оправяме "в движение".

след раждането ще споделя как са се развили нещата, ако някой го интересува.

# 310
Ако не ползваме презервативи има по голяма вероятност да станат бебета. Не всеки ще се откаже от секса. Например аз не бих, ама така го написах. По скоро съм склонна да не ползвам презервативи(ако твърдението е вярно) и да правя секс само в определени дни, когато е сигурно че няма да забременея.
Сигурността в определени дни ми спи в ръцете Simple Smile))

Ех , че сладко ! И моята сигурност играе на Междузвездни войни в хола  Whistling.
...а беше не просто в сигурен , а в невъзможен за забременяване ден  Peace.

... и вирусите не са "по" презервативите , а N-9 , който трябва да избива плувците води до увеличен риск от заразяване с папилома.

# 311
Предстои ми подаване на документи за детските надбавки. Проверих първо в темата за детските и за съжаление видях, че не е отпаднало изискването за ваксиниране.
Аз говорих с нашата педка и тя каза, че се е отърсила от бюрократичните глупости и издават документ, където пише имунизационен статус - нищо повече, т.е. по заобиколен начих хем взимаш надбавки и не те прецаква, хем и тя си измива ръцете. Нещо такова.

# 312
Аз говорих с нашата педка и тя каза, че се е отърсила от бюрократичните глупости и издават документ, където пише имунизационен статус - нищо повече, т.е. по заобиколен начих хем взимаш надбавки и не те прецаква, хем и тя си измива ръцете. Нещо такова.
smile3521 smile3521 smile3521

# 313
  • Добрич
Офффф, къде да намеря и аз такава "педка" бе хора  Tired

# 314
  • Пловдив
Ми че то така се пише..няма да изброява поименно всички ваксини, я... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт