Януари вече се изнизва, ЮНЧЕ за пюренце се облизва ! - №13

• 21 558
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Честита месечинка на порасналите Йоана и Крис - нека само да ви радват!!!

Марчелка, и аз много му се радвам на малкия Паф, голям чаровник е!!! Пу-пу-пу...

Киди, дано да ви е успешен избора с новата количка.   Peace

pate26, мисля, че просто в бързината да пише veronik е направила грешка. Според мен вместо думата "памперс" най-накрая е искала да каже "гърне"   Peace

# 421
Да Киди! Точно заради това бързахме да направим кръщенето на Ваня възможно най бързо  Peace Дори искахме още септември, но просто дори и тези 80лв, след всички тези разходи покрай лечението и, ни бяха много  Tired А за Арията, мисля че не е много удачно да я купуваш точно сега,защото е с много малки гуми и е невъзможно да я караш във снега или пък по павирана улица  Tired Аз лично предлагам Си комплето  Wink Погледни ако се интересуваш

# 422
veronik не разбрах тук кое е правилното Simple Smile

Баткото така го сложих на гърне още на 7 месеца и около годинката махнахме памперса, слагах само когато спеше. Просто детето си свикна, че на него се пика и ака и му беше по- приятно да го прави в памперса.

???

Слагах памперс само когато спеше Blush

Грешката е моя, но и двамата ме ръчкат тук и съм допуснала грешка

# 423
В тази връзка ще кажа, че имам една позната, която захранваше по метода на мартеа и детето и на 2 годинки ядеше още пюрета и ходеше с памперси. Сами си правете изводите.

Софи, нищо лично, но нападаш Надето, че децата й били на самотек, само защото не мисли да ги ограничава от всичко, което е вредно и да ги тъпче с неща, на които пише био, ама колко са био и те не знаят, а сина ти е още с памперси newsm78

Вероник, мисля, че прекаляваш. Няма да се впускам в обяснения, но вземи поспри.
Гушни си децата и спри с тая злоба. Върни се назад, погледни всяко мое мнение и ми кажи няма ли го изречението: Това, разбира се, е моето мнение. Специално за теб ще си го сложа в подписа.
Няма да пиша повече на тема хранене, да не притеснявам слабите нерви на някой и да го пъдя на лични.

И още нещо. Който е имал късмета да захрани рано и безпроблемно, плюйте си в пазвата или там каквото правите, че сте успели без проблем. Защото алергията не е някакъв каприз, повярвайте.
И на мен ми е било трудно да обясня на едно дете на две години защо не мога да му дам чипс, или зрънчо, или вафла, когато несоъбразителната майка на някое друго дете е предлагала такива храни на площадката.
Хайде със здраве, и оставете злобата за злите герои.

# 424
Вероник, мисля, че прекаляваш. . Върни се назад, погледни всяко мое мнение и ми кажи няма ли го изречението: Това, разбира се, е моето мнение.
...
Подкрепям. Peace
Освен това, за мен лично, повечето съвети на мартеа се оказаха безценни. Не знам кой, как и по какви неведоми пътища е останал с впечатлението, че налага мнението си. За мен това твърдение е глупост.

# 425
veronik, Simple Smile и аз така си помислих,ама да питам да съм сигурна Simple Smile иначе се интересувам защото съм в чуденка дали да го  слагам да свиква с чудото-гърне Simple Smile
благодаря

# 426
Хе, не съм била само аз да искам нова количка Simple Smile
Киди, аз си харесах Giordani 3per8, но без коша за новородено и кошчето за кола, просто нямам нужда от тях Simple Smile Нашите кумци в Пловдив я имат и като им бяхме на гости есента я ползвах за малката, доста ми допадна като изпълнение и представяне. Друго, което си бях харесала е Peg Perego Pliko Switch... давам ги само като идея Wink

# 427
Марету, аз го захраних на 5.5 месеца и като навърши 6 с тиквичката му сварих и половин скилидка чесън,човека си похапна с кеф Laughing , а по мъничко лук винаги варя с картофчето:)
Моята педи каза,че вече мога да давам сварен ориз.Някоя от вас дава ли?
Иначе от днес официално сме в редиците на болните, с червено гърло и сополи:(2 дни киха и днес като го заведох положението е гадно.Засега няма да пие антибиотик, дано да се размине Praynig
Хубав остатък от деня!

# 428
...Софи, нищо лично, но нападаш Надето, че децата й били на самотек, само защото не мисли да ги ограничава от всичко, което е вредно и да ги тъпче с неща, на които пише био, ама колко са био и те не знаят, а сина ти е още с памперси newsm78
извинявай, но не ти разбрах въпроса newsm78 а и връзка не намирам даже... Thinking
ако имаш нужда от очила за да четеш правилно, посети специалист!
...освен това синът ми е на 2, не на 10г. Laughing

...
...Моите деца щев израснат и ще запомнят детството си със щастието да няма забрани над нищо, а вашите ще израснат с думите - Не пипай това, не яж онова, защото не е полезно, не гледай ТВ, защото е вредно, не чети на компютъра защото е вреден и т.н....
как ще израстнат децата ми се съмнявам, че знаеш Laughing моите деца шляпат в локвите и влизат в калта, но с подходящо облекло. и имат забранени неща, да, макар и малко. децата без никакви забрани, нямат мярка и не знаят къде е границата, защото просто родителите им не могат да се справят с тях и са ги оставили на самотек Wink...
къде тук прочете да коментирам децата на Смилиянова Thinking ooooh!

моля, ако някой има слаби нерви - да си ги лекува Naughty ...може и в гората да отиде да се навика на воля ако иска Sunglasses

# 429
мартеа, казах вече, че при теб разбирам, но ти нападаше всеки, които захранва нещо по- различно.  А това дето го написах към Софи, все пак тя тръгна да обижда и да говори за едни деца, които дори не е и виждала. Как точно прецени, че са на самотек. Моето мнение за Софи на Смилянова е, че е една прекрасна сладуранка, която в никакъв случай не е на самотек. Определено не мога да кажа, че и Ивана е на самотек. И това, че с Надето захранваме  по начин различен от вашия не ознава, че не ни е грижа за деца ни и не се грижим за тях. Естествено, това в никакъв случай не го твърдя и за вас. Но определено мога да кажа, че ако някой захранва по по-различен начин от вас веднага го нападате. Когато при детето има проблем, както се е получило с голямата ти дъщеря и има опасност да стане и при малката, естествено, че ще захранваш така. Но когато детето е здраво, защо трябва да се тормози излишно. А примера с моята позната го дадох, защото тя при здраво дете беше направила тази грешка, понеже многоо чете из форума и детето на 2 години ядеше още пюрета Stop Е да тръгна на ясли и там много бързо го захраниха, но на каква цена. Това го пиша, тъй като много момичета със здрави бебета се водят по теб и си тормозят децата. Както виждаш повечето са на нашето мнение, но никой не беше посмял до сега да те опровергае, точно заради това, което се получи.

П.С Софи, така написано се разбира, че се отнася имено към нейните деца

# 430
Тони, Ванюшка, благодаря за пожеланията  Hug

Елиза, честита 7-ма месечинка и на сладкия Крис  Hug

И да ви споделя моята радост днес - нали скоро се оплаквах, че Йоана не казва никакви срички, е случи се вече и това. Първо каза "бу-бу-бу", след това добави "ба-ба" и цял ден си ги съчетава и си повтаря "ба-ба-бу", "бу-баа". Много ми е радостно да я слушам  Heart Eyes Ееех,какво голямо щастие е за една майка всяко нещо, което детето прави за първи път  Grinning

# 431
Марету, аз го захраних на 5.5 месеца и като навърши 6 с тиквичката му сварих и половин скилидка чесън,човека си похапна с кеф Laughing , а по мъничко лук винаги варя с картофчето:)
Моята педи каза,че вече мога да давам сварен ориз.Някоя от вас дава ли?

Аз давах веднъж ориз на своя глава,че бях забравила да питам дали мога  Embarassed хареса му много и вече ще си хапваме Wink пък и аз го обичам...................

# 432
Тендерче, аз също давам. Варя му ги с различни заленчуци. Много му харесва. Може и с месо да му го правиш Peace

Ани, много се радвам, че си чула така бленуваните срички, много е приятно. А като чуеш първата думичка, вярвай ми направо ще се разтопиш

# 433
мартеа, ....ти нападаше всеки, които захранва нещо по- различно. 

аз пък си чакам цитатите за нападките.
Не помня да съм сравнявала нечие дете с кокошка, но де да знам, може и да съм и да съм забравила, разбираемо е, кърмачка съм, а всеки знае, че с кърмата мозъкът изтича малко по малко.

Тендер, аз също съм давала сварен ориз - като доабвка в някое пюре, но като го пасирам с пасатор, става ужасно лепкав.

# 434
а аз къде точно ти сравних детето с кокошча, че нещо се не сещам

Общи условия

Активация на акаунт