Януари вече се изнизва, ЮНЧЕ за пюренце се облизва ! - №13

• 21 525
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
За Вигантола, мъжът ми каза, че доколкото си спомня аптеката се казвала Панацея. Ако не се лъжа, верига аптеки са и не са само в ПЗ
Благодаря Simple Smile дано и тук да са чували за новият внос

# 481
Чери ако може да съм ти полезнаи не си се сдобила все още със стол за хранене -
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=21
 това е нашето столче, което става и на люлка. Ивана през деня спи само в него  Peace  bouquet

# 482
  • Оранжевата стая
JJ Okocha, моето Мутси е Транспортер, но пък проблемът на тези двойни колички е, че и двете седалки са за по-големички деца. Не стават за новородено. И двете столчета са в седнало положение  newsm78
Марчелка, варианта за близнаци ми е по-неприемлив по принцип, защото количката става по-голямка, но при положение, че е Макларън, звучи интересна идея - поне ще е по-лекичка. Но и тук седи въпроса със кошчето за новородено .. Дали ще имат толкова легнало положение като за малко бебе.
Защото на мен тази количка ще ми е най-необходима в самото начало. Надявам се до другата пролет каката да ходи стабилно и да не я возя на количка нея  Mr. Green

# 483
Хлора предполагам трябва да изчакаш Софи да се включи по въпроса, ако не се лъжа тя е със макларън за близнаци  Peace

ако беше малко по голяма твойта кукла като се роди бебето бих ти препоръчала борд за муцито, но тя няма да може да се задържи на него Simple Smile Аз имам , но мойта кака беше на 2,2 месеца като се роди Ивана. Иначе е супер удобно  Peace

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 10:35 от smilianova

# 484
Мерси,Смилянче ,но имам стол за хранене.Трябва ми нещо ,което ще ползвам за по-дълъг период.

# 485
Чери, една позната си купи градинска люлка от Колино и е много доволна, става и за спане, излезе и 70 лв. с доставката.  Hug
ЧРД на Алексова  nbirthday

# 486
cherri ,ние имаме градинска люлка на Мони.
Като изпълнение не ми харесва особено,но за 60 лв. става.
Детето много му харесва в нея,а и аз съм много доволна,че ръце не ми бяха останали от носене.
Сега само в нея спи,има 3 положения на седалката.Малко е обемна и заема много място,но като се стопли времето ще я изнеса на двора.Между другото за лятото сме му взели един хамак,дано да можем да го ползваме,че каквото е шило сега тогава едва ли ще мога да го опазя да не падне от него.

Алексова,Честит рожден ден!

# 487
Роси,ЧРД и от мен!Желая ти да си много ,много щастлива! newsm59
Анджелина,Марго,благодаря за бързите отговори! Hug

# 488
cherri и ние се успиваме на ръце и след това ако я оставя на леглото се събужда.трябва да се люшка през целия й сън.затова си взех тази люлка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7416.на ток е.много ми е удобна и Светлозара спи по 2 часа в нея, а преди да я купим спеше по 30мин в ръцете.

# 489
  • Бургас
Роси, честит рожден ден!   bouquet Много здраве, късмет, любов, пари и каквото си пожелаеш!  Grinning

Xlora, честита бременност!Много ти се зарадвах! Hug Споделяй наистина какво се случва с теб, на мен би ми било интересно и мило да си припомня. Heart Eyes

Наде, от познати съм чувала само добри отзиви за Ариа-та.Аз самата се бях спряла на нея и ако не ми беше крастата за триколка, щях сигурно да си я купя.Си спортивото на Пег перего също е добро предложение и на него му бях хвърлила око.А що се отнася за бордовете - Пепси, не се притеснявай, че нямаш.Аз от два месеца вече съм само със Зиа-та, която също няма борд, но не съм видяла някакъв недостатък до сега.Така или иначе с борд или без не може да оставиш детето незакопчано.А пет точковия колан си го обезопасява достатъчно добре. Peace

Марчелка, браво на Паф! Heart Eyes

Аз вече съм по-добре.Днес ми е 6-ти от както съм на АБ и вече кашлицата започна да се откъртва.Радвам се, че децата на прихванаха от мен, че не знам кой кого щеше да гледа.От варицелата също няма и следа, днес е 15 ден.Надявам се, че сме се разминали. Praynig

По вчерашния спор няма да се изказвам, само бих призовала за малко повече толерантност.Честно казано не ми пука изобщо кой с какво си храни детето, дали му дава луканки, кюфтаци и т.н.Всяка от нас носи отговорност за децата си и си преценя как да ги отглежда.
Само ще кажа, че моето "гладно" дете, което държа почти само на кърма сигурно вече минава 10 кг., носи дрехи размер 80, като блузките и бодитата дори му умаляват. Mr. Green Хемоглобина му на 6 месеца и нещо беше 116, като тогава още не бях започнала захранването. Wink

# 490
Добро утро !!!

Ети, нищо не си пропуснала, мила. Аз си останах с първите 3 картички, но надежда не губя, до Великден има още време ...  Wink Пък и доста мами не се похвалиха с картичка от мен (а аз на всички изпратих).  newsm78 Аз като ви казвах, че те с камили пътуват тия картички ...  Mr. Green

И аз cъм c питане към Софи - сладките картофи как ги избираш - по-дребни или по-едри и дали не може да се прецени по някакъв начин вътре дали са оранжеви, че на мен някой път ми се случват и жълтеникави ?  newsm78

Честит Рожден Ден, Роси !!! Бъди здрава, щастлива и много обичана ! Все стандартни пожелания, но от сърце !   bouquet

# 491
Добро утро!

Роси, честит рожден ден!
Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето!

и един музикален поздрав

Приятен и позитивен ден на всички!

# 492
Здравейте,
Алексова, честит рожден ден, много здраве, щастие и любов.

А тези градински люлки, който обсъждате, до колко килограма са?
Аз въоще не бях се замисляла за подобно нещо, понеже вече нямам място къде да я слагам, но от както Денис откри паяка, бънджито стана супер ненужна вещ, щом го сложа там и започва да реве.
Така, че ако разкарам бънджито, може да му взема една люлка, пък лятото евентуално ще я закараме на вилата.
Въпросът е да става и за по-голямо дете, да не ми е от полза и тя само два-три месеца и пак да се чудя какво да я правя.

# 493
Киди,на нашата пишеше от 9 кг до 20 кг.Ще има да го люшкам в нея докато не я строшим.

# 494
Ето ни и нас...

Днес захраних с просо  Simple Smile (от кашата на хип), на малчо много му хареса, вчера ми свърши кашата от елда на хип, с която малчо прояде храната по принцип, това беше първата храна на която започна да си отваря устата и да си увеличава количеството на храната  Simple Smile
Следващото нещо което обича е месцето в пюрето, засега е захранен с пуешко и заек.

Иначе откакто започнах захранването точно преди три месеца, малчо вече яде (не точно в този ред): картоф, морков, пащърнак, карфиол, броколи, сладък картоф, тиква, зелена чушка, жълта чушка, целина, сладка царевица, грах, копър, тиквичка, авокадо, праз лук, целина корен, корен магданоз, ориз, елда, пшеница, овес, пуешко, заек,зехтин, ябълка, круша, слива, кайсия, праскова, банан, боровинки, манго, ананас.
След просото е ред на пилешкото, а после ще реша какво другата седмица.
Общо взето само първата храна я въвеждах 7 дни, втората 5дни, после почнах по три дни, а кашите по 5дни.

Смятам още да въвеждам: зелен боб, домат, червена чушка, алабаш, лук за готвене, чесън, киноа, амарант, ечемичени ядки , ръжени ядки, кафяв ориз, телешко, говеждо, риба, свинско, жълтък, кисело мляко, сирене, извара, масло, диня, пъпеш, шипки. Това съм си набелязала засега. Мисля, че до към 11-ти месец ще съм ги въвела повечето, до годинката всички

Някой знае ли дали хистаминът в домата намалява при термична обработка, а също и на банана ако мине през огъня за малко?

А сега отивам да кърмя
Приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт