Януари вече се изнизва, ЮНЧЕ за пюренце се облизва ! - №13

• 21 539
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Най-накрая изчетох писаното днес. И пак се посмях... Още една нова мама има сред нас, ама кой да забележи като спор се вихри ...  ooooh!
Kami13, добре дошла !!! За пюренцата аз използвам решетка за варене на пара и пасатор. От скъпите уреди няма смисъл вече, защото скоро ще си има и зъбки, за да дъвче детенцето.  Peace

Натали, честита ви радост вкъщи !
Ani di и Eliza- честити ви месечинки !!! Все така да ви радват съкровищата ви !

Сварен ориз предлагам периодично, но му е супер гаден засега. Sick Караме си на домашна каша.

Пепси, мерси ама продавалникът не ме урежда, че не сме в Бг сега. Peace Нещо марково трябва да е и задължително скъпо.  ooooh! За софиянки, ако някоя реши да купува наколенки - гледах такива в Хиполенда в Младост, но не очаквах, че ще си имам пълзящо човече вкъщи, за да се запася предварително. Моите пубертети не са пълзяли като бебета.  Mr. Green Но наистина, колко различно си е всяко дете и как си избира свой път на развитие от самото си раждане ...

Аз пък много се радвам, че тук си обсъждаме такива теми като здравословното хранене. Нали апетитът идва с яденето ? Така и желанието и знанията, нужни за да отглеждаме здрави деца без лекарства и витамини на хапченца, се увеличават чрез разговорите и от време на време споровете ни тук.
 Hug  Hug  Hug

# 466
  • София
Xlora все пропускам да ти честитя за бебенцето  Hug Лека бременост и здраво бебче на финала!

# 467
Малко късно се включвам, но утре едва ли ще мога да пиша,  като  се надявах всичко да е отминало. Надявам се утре да е по- хубав ден от днешния, и да няма спорове, а само споделен опит. Наистина е глупаво да си разваляме настроението с подобни спорове.

Исках да честитя месечинките на двама сладура- Сладката Йоана и Чаровника Крис!!!Ако има и други, честито и на тях!!!!

Аз чакам само да се запролети и вземам лятната количка от каката, но Макларъна доста ми го хвалят и на мен, много удобна и лека, ако трябва да се качваш по транспорт и метро. Но количка тип чадър си е удобство откъдето и да го погледнеш. Не возят меко, но пък са леки и не заемат място, а това е важно, особено за бременна жена.

Лека вечер!

# 468
Xlora споделяй и с нас от време на време как се чувстваш да си припомним. HugНа мен още не ми е идвало,днес реших да взема един тест за всеки случай профилактично.На гърне мисля скоро да започна да я уча за по малко,но още не може да стои хубаво седнала,дори се изпъва назад.Споделете при вас как е?Кошничката за варене на пара и аз я взех и съм доволна.Това чудене на обедното меню всеки ден ме затормозява.Купените пюрета не ги иска и това е ,научи се като баткото домашни по редки.За попарата вчера или оня ден бяхте писали:аз вземам сухарите и ги начуквам с дървеното чукало няма нужда от пасирване, два сужара са ни малко това ни е любимото ядене.Спокойна нощ от мен! Hug

# 469
Xlora, ти какво мислиш да правиш с количката/ите? Бебчо като се появи двойна ли ще купуваш или с две отделни?

# 470
зузи, ако не може да сяда още хубаво, не я мъчи с гърнето, да не стане нещо на кръстчето. Изчакай я да стане стабилна в седенето и тогава

И да ви се похвалим - ние си имаме зъбче вече

Вигантола определено го има по аптеките вече. Моят мъж снощи ми купи. Немски са. Дори и листовката не е на български и са без онзи капкомер, във вид на пипета, а е с пласмасов, директно на шишенцето

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 08:17 от veronic

# 471
Добро утро,мами!Дано днешният ден да е по-усмихнат от вчера Simple Smile Ние си имаме много хубав сняг

veronik честито ви зъбче  smile3501  искам да питам Vigantol-а от каква аптека го купихте,някоя верига или малка аптека,че аз питах на няколко места(уж все големи аптеки,който първи би трябвало да знаят )  и ме гледаха дооооооста учудено Simple Smile

# 472
  • Оранжевата стая
Добро утро  Laughing
МаYa, иска ми се сега да купя един Макларън примерно, който ще го ползвам няколко месеца до раждането. После ако излизам само с голямото дете също ще ми влезе в употреба. Отделно ще го суркам догодина и с новото бебе  Mr. Green
Хич не ми се ще да взимам от тези колички за две деца, защото си ги представям колко са тромави и огромни, и е под въпрос дали ще ми влизат в багажника на колата. Но пък мога ли така да правя графика, че да съм навън само с едното дете  #Crazy
Но някоя мама, която има като мен породени дечица, може да сподели за някоя такава количка за двама, ако е била доволна като обем, функции, практичност  newsm78

# 473
Добро ви утро Simple Smile
Киди, и аз си мислех за неудобството на двойната дръжка, но пък Джирданито като цяло ми хареса и реших, че мога засега да пренебрегна двойната дръжка. Иначе на новия модел на Джорданито гледах, че дръжката може да бъде двойна, но може и да се съедини и става цяла.За Ариата и аз се бях замислила доста, но ми се стори тесничка, иначе дръжката и табличката отпред определено са си предимства. Успех с избора Simple Smile
Слънчев лъч, от известно време все се каня да питам, ама ти дали получи някоя картичка. Може и да си писала, пък аз да съм пропуснала, за което се извинявам Simple Smile
Ха, за Вигантола, отново... питах в една аптека от голяма верига и отговора беше "Ама аз не знам дали изобщо има нов внос... "... е, аз ли да знам?!  newsm78
Дано днес времето е подходящо за една кратка разходка Simple Smile

# 474
За Вигантола, мъжът ми каза, че доколкото си спомня аптеката се казвала Панацея. Ако не се лъжа, верига аптеки са и не са само в ПЗ

# 475
  • Пловдив
Алексова  bdbaloni
При нас има сняг.Отново сме закотвени в къщи  Sad

# 476
Добро утро!

Кремс,снега не би трябвало да е пречка за разходка,а температурите и вятъра,ако има такъв.

Гледам ,че обсъждате колички.Аз пък имам нужда от люлка и се чудя каква да купя,не ,че имам голям избор.От както малкото човече проболедува се научи да се успива на ръце с люшкане и щом малко се събуди трябва отново да го люшкам.В къщи нямам нищо люлеещо се ,само ръцете ми,които вече издават багажа и затова се оглеждам за люлка,ама ми се ще ако може сама да се люлее Mr. Green,но всички такива са до 9кг. Някой купи ли си от Колино градинската люлка и доволен ли е,става ли да се спи в нея?
Вчера по време на спора не ми се щеше да го пиша,но имам повод да се похваля с още едно ново умение на Андрей,а то е ,че започна звучно да мляска когато е гладен,но това го прави от вчера,та май е още рано да знам дали е осъзнато.

Хубав ден момичета!

# 477
Xlora, ако Муцито ти е 4rider или urban rider, виж това. Може да ти е полезно. Иначе, аз също гледам за Макларън Куест или Плико мини. Малко съм лакома, при положение, че имам в мазето Макларън техно класик.

# 478
  • Варна
Xlora, има Макларън за близнаци. Софи ползва такава, може да се включи с отзиви.  Hug

# 479
  • Пловдив
Добро утро!

Роска, честит рожден ден! Бъди здрава и с късмет и нека твоите момичета и мъжът ти те правят много щастлива!!!

При нас за Деавита в аптеките казват най-рано средата на февруари, а за вит. Д - нищо не знаят. това е положението.    

Общи условия

Активация на акаунт