Караме си на домашна каша.
Нещо марково трябва да е и задължително скъпо.
За софиянки, ако някоя реши да купува наколенки - гледах такива в Хиполенда в Младост, но не очаквах, че ще си имам пълзящо човече вкъщи, за да се запася предварително. Моите пубертети не са пълзяли като бебета.

На мен още не ми е идвало,днес реших да взема един тест за всеки случай профилактично.На гърне мисля скоро да започна да я уча за по малко,но още не може да стои хубаво седнала,дори се изпъва назад.Споделете при вас как е?Кошничката за варене на пара и аз я взех и съм доволна.Това чудене на обедното меню всеки ден ме затормозява.Купените пюрета не ги иска и това е ,научи се като баткото домашни по редки.За попарата вчера или оня ден бяхте писали:аз вземам сухарите и ги начуквам с дървеното чукало няма нужда от пасирване, два сужара са ни малко това ни е любимото ядене.Спокойна нощ от мен!
Ние си имаме много хубав сняг
искам да питам Vigantol-а от каква аптека го купихте,някоя верига или малка аптека,че аз питах на няколко места(уж все големи аптеки,който първи би трябвало да знаят ) и ме гледаха дооооооста учудено

Препоръчани теми