Януари вече се изнизва, ЮНЧЕ за пюренце се облизва ! - №13

• 21 466
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Хоп и аз.

# 16
  • гр.София
записче  Grinning

# 17
Да се разпишем направо в новата темичка. Поздравления и благодарности на този, който я е пуснал!   bouquet

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!  baloni

Днес най-накрая си занесохме урина, взеха й кръв без гък да каже момичето, много послушна беше. Утре ще й взема резултатите към обяд и следобед сме при педиатърката да ги занесем. Дано всичко е наред  Praynig

Киди много  Hug за теб и малкия юнак! Сви ми се сърчицето като четох поста ти и знам колко е болезнено за една майка детето й да страда. Изпитала съм го на собствен гръб докато наместваха ръката на синът ми лятото на 2009 във варненската окръжна болница. Подобен кошмар не пожелавам на никого!!!!

Госпожицата, за разлика от послушанието при вземането на кръв, не се представи добре и днес при даването на пюрето от морков и картоф. Утре смятам да е само морков, да видим тя какво ще мисли по въпроса. Сега съм в чуденка дали да не й въведа няколко вида пллодови и после кашата или обратното. Ще видим как ще се развият нещата!

Спокойна вечер от нас!

# 18
  • Пловдив
  bouquet

# 19
# 20
И аз да се запиша,темата е супер както винаги!   bouquet

Ив доста ви е нисък хемоглобина,нашия беше 105 и също ми казаха че е нисък и педито каза да давам по често местни пюрета,аз давам по три дни месно пюре от различни меса и един ден зеленчуково и после пак така ги редувам,утре сме на консултация и ще искам направление за кръвни изследвания да видим дали ще има резултат!

# 21
# 22
Здравейте отново!
Киди ужасни дни сте преживяли,дано нямате повече такива изпитания :2spoko2 Hug

Ние въпреки хремата и кашлицата си папкаме ,има апетит момчето,отделен е въпроса,че преглъщането и дишането в момента са ни  голям проблем,но не ми позволява да дърпам сополите,борбата е голяма и в повечето случаи се отказвам. Sad  Днес яде пюре от пащърнак и много му хареса.

За уменията-седи стъбилно,опитва се да лази-застава на коленца и изправени ръчички поклатушка се малко и накрая клюпне по корем. hahahaпосле започва да лази като червейче.
Лампата още не знае къде е ,но се опитва да натиска ключа за да я запали.Вдига ръка за здрасти.Целува ме и ме прегръща постоянно.Като го сложа на крачетата пружинира,крачки още не прави.Срички казва само мама  Heart Eyes иначе постоянно вика бррр.Успява вече да дърпа въженцата на музикалните играчки.

За резултатите от изследванята-хемоглобина ни е 110.Педиатърката каза,че и останалите показатели  са като на 10мес. бебе,все едно съм го хранила с много телешко и риба ,а не  само с кърма Crazy

Денито ,от както се роди малкия банята я чистя с бебешките му кърпички-по обикновенните Embarassed,а  скоро си купих парочистачка,та сега с нея.

Сега се чудя дали да изкъпя Андрей,вчера пропуснахме къпането  newsm78

# 23
Да се разпиша.Днес малкия поспа от 15.00 до 17.30. на ръце.Стоически издържах два часа и половина превила гръб, не смейки да кихна, покашлям, за WC да не говорим.Поне се наспа детето.Иначе спи по половин час.Даже хлипаше насън.Не знам на друг дали му се е случвало.Направо хълца, хлипа и спи същевременно.
Някой питаше за киноа, от къде я купуваме.Аз си я поръчах он-лайн, преди десетина дни от един био магазин, също така и студено-пресован зехтин, защото, аз пък четох на няколко места, че точно такъв се ползва за пюретата, но още, ни вест-ни кост от тях. newsm78И така ако се прави бизнес.....в тази криза.Ако бях я поръчала от Перу, до сега да беше дошла.
За уменията.За сега даваме боц, бърбори, мъчи се да ходи като го държим.Днес за първи път го сложих в проходилката-справя се добре.Преди малко влизам в хола и не мога да го позная-килима вдигнат, масата я няма, само телевизора, диваните и гол ламинат.Съпруга изнесъл всичко, защото решил, че на детето му трябва пространство  Stopвикам му -то така месеци може да продължи, той--ако трябва години, утре ще раздигам и трапезарията  Mr. Green
Момичета, чета, че този Проспан съдържа сорбитол , нещо ме притеснява, че знам, че хич не е безвреден, ама какво да правя.Направих си устата за един друг сироп, но не би....

# 24
  • Варна
Денито ,от както се роди малкия банята я чистя с бебешките му кърпички-по обикновенните Embarassed,а  скоро си купих парочистачка,та сега с нея.
Каква ти е точно парочистачката? Simple Smile

Честит имен ден на вчерашните и днешни именници!

Киди, дано бързо да се приберете здравички у дома.  Praynig

# 25
Кети,на въпроса ти не мога да отговоря,но мислила ли си да дадеш от чайчето на Хип за сладък сън,аз го дадох не чак толкова заръди съня ,а заръди билките-липа и лайка,мисля,че в случая ще са от полза.     И ти къпеш ли бебока докъто сте болни?

# 26
Пепси,взех си я скоро за 120лв ,някаква куче марка-Сапфир или нещо такова,засега съм доволна.Има много накрайници става и за килими ,пердета ,печки и др.

# 27
  bouquet  За новата тема.Днес времето беше много хубаво ,направихме две разходки.Киди радвам се че  сте си вкъщи,много добре знам как се чувстваш изпитала съм го на собствен гръб.Парочистачка мислех да взема на СОЛАК , не съм се отказала ще отложа за по нататък беше 80 лева.

# 28
Запис, имам многооо да чета!

Киди, бързо възстановяване и прегръдки Hug
Честити месечинки на празнуващите звездички Hug

# 29
  • София
 Joy Esma значи сега половината от децата в групата са твой .
По темите: бърборим много, искаме нон стоп купон , ако може изобщо да не се отделям еот мама само да се гъшкаме , да сучем и да играем. Ме ядем че ни никнат зъби.

Болничките оправяйте се  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт