Януари вече се изнизва, ЮНЧЕ за пюренце се облизва ! - №13

• 21 533
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
smilianova незнам кога е "началото", но откакто съм родила(13.06.2010) ви чета, а от скоро се включвам в темите.
От началото е - от както си видяла 2-те чертички на теста за бременност мила  Peace Защото повечето сме тук от тогава  Mr. Green И този спор кой как ще и захранва не е от сега, просто сега всичко поне за мен ескалира и стана налудничаво  ooooh!

# 331
за дзвер не знам, ама чуждо мнение не понасяш Peace

# 332
ей момичета Peace не виждам защо спорите и си търсите отдушници за отрицателните емоции в един създаден за нас свят? Мисля,че целта на това място е да споделяме радостта си,която някой тук май е забравил че има Wink Споделяйте какво сте опитали и от какво сте доволни,а всеки сам си взема решение как да си гледа детето,да го възпитава и ..................... как да си живее живота,никой няма право да съди другите!!!!!!!! Всеки сам си знае какво му е положението и възможностите! Така че........... радвайте се на живота и го живейте както на вас ви е удобно!!!!Прекалено кратко ще сме тук Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet -за всички и много много усмивки!
Скорошно оздравяване на болничките и само хубави емоции  Hug Hug Hug
ПС: Не съдете черногледите хора,те просто имат нужда от малко повече любов  Hug Hug Hug

# 333
защо да е налудничаво?Просто си захранваме както намерим за добре.САМО се информираме  другите майки как захранват,без да е необходимо да спорим аджаба защо те не захранват като мен, и готово.

# 334
  • София
Добро утро  newsm03,

Добро утро Hug
ВАЛЕРИЯ-няма за какво да се притесняваш,че малкия не казва думички,че те са още мънички,баткото  почна да казва думички след 1 годинка,познавам деца,които на годинка и половина не казваха почти нйщо,всяко дете е различно едни проговарят по-рано други по-късно

И Али не казва нищо, но знам че ще се получи  Joy. Хайде то и при нас си има друг проблем който допринася за това нещо с говора. Но за сметка на това тя започна на 2 месеца да се обръща от гръб по корем и на 3 месец от корем по гръб  Laughing.

Натали, пристигна ли таткото ви? Ники сигурно е много щастлив  Joy, хайде сега е твоят ред за почивка  Hug

Лек ден  Peace

# 335
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug
Гледам пак спор се е заформил.И аз съм от мамите,които многа бавно напредват със захранването.Ами не иска да яде това дете и това е.Повече от 100 гр много рядко ми е изяждал пюре наобяд и горе долу толкова каша следобяд.Кърмене не съм заместила.То няма и как да стане с това количество храна,което яде.Но като бебе и аз съм била такава.Само млякото на мама съм обичала.  Laughing И аз не съм забелязала кое му харесва и кое не.Отваря устата докато му е кеф.След това я запечатва все едно има цип   Laughing А за налагане на мнение не съм почувсвала такова нещо да има.Някай пита нещо,други отговарят.Всеки сам си пресява информацията  Peace
Аз миналата седмица си поръчах от Ибей,онази джаджа за плодовете с чорапчето.На Коцето супер много му хареса.Дадох му банан,ябълка и пробвах и бисквитка на Плазмон-тъкмо ще въведа бавно и славно глутена с тях  Wink.Смуче яко.Но повече му харесва,ако аз му я държа  Laughing Но на ден изяжда по едно много малко парченце от споменатите неща.

# 336
  • С-я
В спора се ражда истината.
Затова аз подкрепям културния спор (макар аз да съм била част от не толкова културен такъв).
Тук всеки сам намира своята истина- дали да захрани със зеленчук или със сланина.
Всеки си шета на акъла, затова не мога да съдя кой с какво е захранил- да се оправят. Който има желание да се образова, има от къде да чете.
Парадоксът е, че колкото повече им трепериш на децата, сякаш стават по- кекави.

Относно кой е нов и кой е стар- WTF? Какво значение има това? Да не би да сме мислили за захранване, когато сме видели двете черти?

# 337
В спора се ражда истината.
Затова аз подкрепям културния спор (макар аз да съм била част от не толкова културен такъв).
Тук всеки сам намира своята истина- дали да захрани със зеленчук или със сланина.
Всеки си шета на акъла, затова не мога да съдя кой с какво е захранил- да се оправят. Който има желание да се образова, има от къде да чете.
Парадоксът е, че колкото повече им трепериш на децата, сякаш стават по- кекави.

Относно кой е нов и кой е стар- WTF? Какво значение има това? Да не би да сме мислили за захранване, когато сме видели двете черти?
Много си права. Поздравления!
За за 2-те черти и захранването - е точно тогава не сме говорили за това, но да, още по време на бременността за сме спорили за това  Wink

# 338
Tц, тц, тц, Кремс, гладно го държиш детето, не те е срам!  Laughing Какво мляко, истинска храна му трябва!  Joy

Veronic, ти кърмиш ли още?

# 339
За за 2-те черти и захранването - е точно тогава не сме говорили за това, но да, още по време на бременността за сме спорили за това  Wink
И който не е чел тогава, няма право да се включи в темата ли?

# 340
да кърмя, но не си държа детето само на кърма. Доста добре си е захранено. Мога да кажа, че яде доста неща. Естествено шоколад и пържоли не Wink, но си му готвя супички, яде кис млеко и сирене, абе почти всичко. Нямам намерение скоро да спирам да кърмя, може и 2 години да го кърмя като някои баби, ама тва не значи че няма да му давам друго

# 341
Здравейте, мами.
Не съм писала във вашата тема, но отвреме-навреме ви чета.
Моят син Борис се роди на 21.06.2010г. Кърмя го, захраних го на 6м. и 1ден.
Започнах със зеленчукови пюрета, после с плодови, а сега въвеждаме безглутеновите каши. В общи линии всичко приема добре. Заместили сме напълно обедното ядене (със зеленчуците) и сега постепенно ще изместим и следобедното (за заместваме имам предвид да не му давам кърма).

Не иска да се обръща, но за сметка на това иска да седи и да става.

Виждам, че много мами си правят сами пюретата. Аз му давам само купени, но като го захраня с всичко или с почти всичко ще  му давам и аз домашно направени пюренца. Въпроса ми е как ги приготвяте? Какви уреди използвате? Пасатори, чопъри, уреди за готвене на пара, шейкъри? Гледах уреда за готвене на бебешки пюрета на Avent, но струва 297лв. , а в Ла Редут излиза около 194лв. , но ми се струва много (купата е само  600мл.). Ако някоя мама ползва някакъв такъв уред моля да сподели.

# 342
Пресни банани по 60 стинки килото моляяяя….
Кой разбира - тук се спираааа!...
От пиле млякоооооо, ай народеее!
Айде на царевицата – зърна кат на Памела Андерсъъъъъън...

# 343
  • София
Естествено шоколад и пържоли не Wink

Защо го лишаваш така детето?  newsm78

Ох, извинете, не издържах. Днес съм в закачливо настроение.

# 344
Естествено шоколад и пържоли не Wink

Защо го лишаваш така детето?  newsm78

Ох, извинете, не издържах. Днес съм в закачливо настроение.

няма проблем, поне се развеселих от сутринта Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт