или просто ти е доскучало .Като се замисля не си се включвала активно от последния скандал в темата.
Аз просто попитах, защо децата биват хранени все едно са кокошки?! Исках да знам колко от майките, които дават ечемик, ядът ечемик в къщи?! И относно това че бабите са захранвали чак след като децата седят - а питали ли сте бабите си тогава на каква възраст се е слувало?! Защото някога дори не са и чували за 6 месеца?! Слага ли са да седят децата още на 3 месеца. И питали ли сте ги дали са им давали ечемик и просо или са ги захранвали дирекно със фасул и пържоли?! И това с кърменето изобщо няма нищо общо! Те са ги кърмили дори не до 2, а до 5 години, но едновременно с това са си яли фаслуче за закуска
Не че аз давам фасул или съм против да вървим напред и да търсим здравословното, но все пак... фураж?!!!!!

до колкото си спомням ти се една от малкото, която си позволява да критикува, осмива другите и свободно да им дава предписания всякакви 

И най вероятно специално ечемика го включват във състава на такива каши, защото е полезен за бъбреците и отделителната система, обаче въпреки това каша от просо ми се струва налудничава.
Аз каши Не давам, но въпреки това се стремя детето да поема нужните витамини и микроелементи с храната си. Не съм се вманиачила на тема Био картофи и ябълки и т.н. и въпреки това смятам, че се храним достатъчно здравословно
Препоръчани теми