От кой мобилен оператор сте доволни?

• 113 321
  • 918
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм доволна от Мтел за момента, ползвам план Смарт 2, който ме удовлетворява изцяло.
Имам неограничени разговори към 5 номера, 400 мин към всички оператори и 1,5 ГБ интернет за 34,90 лв.
Като цяло винаги съм гледала да си взимам карта на този оператор ( за да говоря по изгодно), на който са и близките ми, все тая Виваком ли е, Глобул или Мтел - всички са един дол дренки.

# 286
Здравейте! Може ли някой да каже при промяна на тарифния план новата по-висока такса (както е в моя случай) в коя фактура трябва да е заложена - в последната фактура по стария план или в първата фактура за сметката по новия тарифен план? Дано разбрахте питането ми..

# 287
Здравейте! Може ли някой да каже при промяна на тарифния план новата по-висока такса (както е в моя случай) в коя фактура трябва да е заложена - в последната фактура по стария план или в първата фактура за сметката по новия тарифен план? Дано разбрахте питането ми..

В следващата ти фактура.  Peace

# 288

В следващата ти фактура.  Peace
Кристал, благодаря ти   bouquet Вчера получих последната фактура по стария ми тарифен план и като видях сумата направо подскочих, понеже нарочно съм си следила разговорите до последно и съм сигурна, че сумата не би трябвало да е такава.......Разрових се в електронната разпечатка и какво да видя -  в последната фактура по стария ми тарифен план виждам изтипосана новата месечна такса...  #Cussing out Kакво ще ме посъветвате да направя?

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 10:00 от huliganka

# 289

В следващата ти фактура.  Peace
Кристал, благодаря ти   bouquet Вчера получих последната фактура по стария ми тарифен план и като видях сумата направо подскочих, понеже нарочно съм си следила разговорите до последно и съм сигурна, че сумата не би трябвало да е такава.......Разрових се в електронната разпечатка и какво да видя -  в последната фактура по стария ми тарифен план виждам изтипосана новата месечна такса...  #Cussing out Kакво ще ме посъветвате да направя?

Обади се на оператор и попитай защо.  Rolling Eyes

# 290
Ходих до офис, отговориха ми, че месечната такса се предплаща един вид и затова....  Sick

# 291
Хм, а нали си предплатила и една такса от стария си план Thinking

# 292
Реално погледнато от никой, но гласувах за Виваком, защото това е оператора, който ползвам в момента.

# 293
Боб отново пуснаха супербоб плана си, струва си да се погледне.
Аз го мисля още, но просто не ми трябват толкова минути.

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 17:59 от Saudadе

# 294
доволна съм от Глобул / като обслужване, но не изцяло/ , доста се учудвам че от Виваком има толкова доволни newsm78 като знам какви големи проблеми имахме с тази фирмичка....

# 295
Боб отново пуснаха супербоб плана си, струва се да се погледне.
Аз го мисля още, но просто не ми трябват толкова минути.
Оо мерси, чакам го този Супер Боб.
Да, ама не е изтекъл договора с Мтел ooooh!

# 296
Lemy, предполагам в края на годината пак ще го пуснат, ако те устройва може да изчакаш.

# 297
Да, те и за Коледа май го пускаха, ще се чака.  bouquet

# 298
  • София /Абсурдистан
Не съм доволна от нито един от изброените. И с трите оператори съм си имала проблеми и мисля, че определено при всички е еднакво зле. Ама няма къде да се ходи.

# 299
Договора ми с Мтел  изтича на 21.09,а промоцията на БОБ е до 15 .08.
Дали има вариант да се възползвам от офертата и да си запазя номера?Ако пусна предизвестие за отказване от Мтел сега дали биха ми го одобрили?
В момента плащам 30 лв за 400мин към всички мрежи ,без смс-и (не си спомням как се казваше абонаментния план).

Общи условия

Активация на акаунт