От кой мобилен оператор сте доволни?

• 111 341
  • 918
  •   1
Отговори
# 180
Имайте предвид,че когато искате да си местите номера от Мтел на друг оператор и новият пусне питане към стария дали това е възможно,т.е.дали имате неуредени задължения към него-неплатени сметки и пр.,Мтел започва да ви праща сметка за някакви измислени неустойки.
В понеделник ще разбера за какъв... ще плащам неустойки,като съм изряден платец.
Сега не можело да проверят,било извънработно време за колегите,пълен смях,нали *88 работи денонощно.
Дори ще им оставя десетки хиляди Мтел точки за спомен.
От всяко положение обаче това ще забави преминаването към нов оператор(боб),което е целта на Мтел,и ще ме издразни и губи време.
Затова решите ли да се махате от Мтел,го правете веднага.Аз се забавих малко и ето го резултата:хиените веднага се възползваха и влизаме в конфликт.

# 181

Честно казано, много не разбирам от скорости, но мисля, че моят нет е 500 мб на пълна скорост. Най-минималната. Не е свързан с домашния ми нет, вкъщи съм на Нет 1. Реално офертата за най-ниската тарифа наистина би трябвало да е свързана с домашния нет, поне така ми бяха обяснили в офисите на виваком. Казаха ми, че ако нямам и домашен нет от тях, няма как да ползвам нет от 5 лв., а най-малко от 10лв. Но,както съм писала и по-горе, един ден като ходих да си плащам сметката за телефона ми обясниха, че имало промоция само за определени офиси, която ми позволява да ползвам офертата за 5 лв. и без да съм им клиент и на домашния нет. И така се абонирах за този вариант. Ако договорът е двегодишен получаваш флашката безплатно, а ако за една, мисля че трябваше да се платят 30 или 40 лв. за нея.
В скайп не говоря, а само пиша, понеже имам проблеми с микрофона. Фейсбук, пощи, форуми-нормално. Преди да превиша пълната скорост, мога да си гледам клипове спокойно, след като я превиша почва да засича, но мога да си изтегля клипче и на ниската скорост, макар и по-бавно.
Мен ме устройва за временно ползване. Апропо, офисът, в който беше промоцията е в  София, Кауфланд в Младост 3.

aniese  ...  Laughing  Благодаря  за инфото . И ето пак дискриминация - промоция , ама за някои офиси . Имала си късмет  Hug

Сега се надявам боб да пуснат някой по-свестен план по повод някаква годишнина тяхна,че ми трябват още две симки с повече минути към всички оператори.Малката ми навърта големи сметки като не може да се оправи кой приятел към кой оператор е.Или ми усвоява бобовския телефон за лични нужди постоянно.

А защо не боб карта без абонамент , ако говориш ... имаш сметка . Иначе нямаш нищо - аз съм така . Laughing

# 182
....
                А защо не боб карта без абонамент , ако говориш ... имаш сметка . Иначе нямаш нищо - аз съм така . Laughing

А такса има ли? На какви цени говориш? Би ли казала повече за тази карта без абонамент.  Simple Smile

# 183
Ами без абонамент говоря за 0,108 лв. към всички мрежи,мобилни+стационарни.Т.е. за 300 мин. ми е 32,40 лв.
С абонамент бигбоб тези 300 мин.+150 смс са са 9,60 лв.И ти дават някакъв телефон за 50 ст.ако подпишеш договор за 3 месеца,базов модел,не е нещо особено,обаче и такъв трябва понякога.При това този "абонамент" може да се прекъсне във всеки един момент,не е година като при другите.Само ако вземеш телефон,трябва да си им наистина абонат 3 месеца.

В понеделник ми предстои кавга с Мтел.Е*ати бунаците,като видяли,че си пускам проверка за преносимост и веднага ми начукали неустойка.Да се застраховат един вид.И това при положение,че продължавам да съм техен клиент и си плащам фактурите в момента,в който получа смс със сумата.
А как вече не ми се занимава с простотии.... #2gunfire

# 184
  • Ямбол
Каква е тази проверка за преносимост?

# 185
Каква е тази проверка за преносимост?
На номера.Проверява се дали мога да си преместя моя телефонен номер при друг оператор.Номерът ти може да е мтелски,но да си към боб,вива и т.н
При проверката се гледа изтекъл ли ти е договорът със сегашния оператор и имаш ли неизплатени задължения към него.В моя случай аз съм си платила всичко като поп,но Мтел създават изкуствен проблем и докато той не се реши,аз не мога да го напусна.

# 186
  • Ямбол
А ти ли я пускаш тази проверка или новият оператор?
Разпитвам, понеже близките дни и на мен ми предстои подобна промяна, но не съм правила никакви други проверки, освен при последното плащане поисках да ми потвърдят, че договорът ми е безсрочен.
Новият оператор ми каза, че само при тях подавам заявление и всичко ще е наред. На стария ще трябва да платя само каквото е останало до момента на преноса и толкова.

# 187
А ти ли я пускаш тази проверка или новият оператор?
Разпитвам, понеже близките дни и на мен ми предстои подобна промяна, но не съм правила никакви други проверки, освен при последното плащане поисках да ми потвърдят, че договорът ми е безсрочен.
Новият оператор ми каза, че само при тях подавам заявление и всичко ще е наред. На стария ще трябва да платя само каквото е останало до момента на преноса и толкова.
Тази проверка се прави от новия оператор.Отиваш при него,попълваш му заявление,той си действа нататък и след ден-два ти се обажда,че всичко е наред и можете да подпишете договор.Естествено,после ти идва още една фактура от стария,защото докато те включат към новия,ти говориш през стария.
Ако обаче имаш някакви просрочени задължения,неустойки,неизтекъл договор,номерът ти няма как да бъде прехвърлен към новия,докато това не се изчисти.

# 188
  • Някъде на път....
......Ами без абонамент говоря за 0,108 лв. към всички мрежи,мобилни+стационарни.Т.е. за 300 мин. ми е 32,40 лв.
С абонамент бигбоб тези 300 мин.+150 смс са са 9,60 лв.И ти дават някакъв телефон за 50 ст.ако подпишеш договор за 3 месеца,базов модел,не е нещо особено,обаче и такъв трябва понякога.При това този "абонамент" може да се прекъсне във всеки един момент,не е година като при другите.Само ако вземеш телефон,трябва да си им наистина абонат 3 месеца.....
това ми звучи доста добре.  Peace

# 189
това ми звучи доста добре.  Peace
Само не забравяй,че тези 300 мин. са 150 към мобилни и 150 към стационарни.Има разлика.И 150 смс.
Но не мислиш кой бил към вива,кой към мтел,директно си звъниш.А ако ги надхвърлиш,говориш за 11 ст.мин.Което за мен е 3 пъти по-евтино от Мтелския ми план.И няма договор за срок-може във всеки момент да ги напуснеш.
Аз съм на стар бобовски-супербоб,1 000 мин.,по равно мобилни и стационарни и 500 смс,за 15 лв.Дано го пуснат пак.

# 190
  • Cyprus, Пловдив
Наистина звучи добре  Rolling Eyes
А Боб къде има магазини, за да разпитам?  Rolling Eyes

# 191
Наистина звучи добре  Rolling Eyes
А Боб къде има магазини, за да разпитам?  Rolling Eyes
http://www.bob.bg/shops_bob/index.php

# 192
Аз използвам боб и съм много доволен. Засега това е най-доброто на пазара. Едва ли нещо може да го замести.

# 193
  • София !
Аз съм била и на 3-те мобилни оператори , но съм най - доволна от глобул newsm10

# 194
aniese,  и мен искрено ме изумява кой може да е доволен от близу ! нооо явно за за всеки влак си има пътници ! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт