От кой мобилен оператор сте доволни?

• 111 372
  • 918
  •   1
Отговори
# 225
Пък и аз си мисля, че проблемите са повече от добрите страни - все пак  Blush

# 226
Е, ти просто се заяде ! Не съм казала нищо подобно...както и да е ...

# 227
Не се заяждам с теб, момиченце, просто забелязвам, че в почти всяка тема, в която влизам си написала нещо, което не винаги звучи достатъчно логично, това е.

# 228
Ами, може би, защото си нямаш друга работа освен да седиш и да пишеш в тоя форум...за това си забелязала такова нещо !

# 229
Хора, от 2001 година съм клиент на Мтел, но сега Виваком ме изкушават с тази оферта:

http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni … namentni/uni_call - УниКол Л. И сега се чудя дали да сменям оператора. Условията много ми допадат, но нещо ме спира сякаш. Изградила съм си мнение за Виваком като на мошеници.  Rolling Eyes Отделно не знам как и дали ще мога да се отскубна от Мтел и накрая може да се окаже, че имам две карти.  Crossing Arms Нямам и време за пренос на номера, защото промоцията изтича в края на месеца - след два дена.  ooooh!

# 230
  • София
Ако погледнеш офертите на ВОВ, няма ли да ти е по-изгодно?

# 231
Хора, от 2001 година съм клиент на Мтел, но сега Виваком ме изкушават с тази оферта:

http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni … namentni/uni_call - УниКол Л. И сега се чудя дали да сменям оператора. Условията много ми допадат, но нещо ме спира сякаш. Изградила съм си мнение за Виваком като на мошеници.  Rolling Eyes Отделно не знам как и дали ще мога да се отскубна от Мтел и накрая може да се окаже, че имам две карти.  Crossing Arms Нямам и време за пренос на номера, защото промоцията изтича в края на месеца - след два дена.  ooooh!
И аз така си мислех за Глобул, но се изкуших и си пренесох номера във Виваком.

# 232
Ако погледнеш офертите на ВОВ, няма ли да ти е по-изгодно?

Ами таксата на UniCall L е 15 лв ... За 15 лв към Боб ще имам 138 минути разговори.

beba2, и доволна ли си в крайна сметка от Виваком?

Много ми е трудно да прекратя тази  дългогодишна връзка. Laughing Ние все още се обичаме  Mr. Green, но предложението на Виваком много ме блазни. А как бях свикнала с 088  Heart Eyes  Naughty

# 233
  • София
Спокойно, ще има и други изгодни оферти в следващите месеци.
Мишелин 088 - може да си го запазиш с прехвърляне. Само да уцелиш момента на изгодна оферта и да не си вече на срочен договор. Аз им избягах в последните дни на договора и си запазих 088...

# 234
 Мишелин аз си прехвърлих номера към Виваком в началото на този месец. Преди това имах друг мобилен номер към тях, който прекратих, защото беше към промоция преди години и никой не ми знаеше вивакомския номер. Иначе имаме интернет, стационарен телефон и мобилен интернет на Виваком и не съм имала никога технически проблеми, нито надписани сметки. Само некомпетентността на служителите им ме е дразнила , но това е друга тема.

# 235
beba2,   bouquet

# 236
Какво означава "фиксирани мрежи"? Това домашни телефони ли са? За мен 15лв. са много, 30 пък безумно много. И тоя никакъв нет включен в пакета  Laughing

# 237
Какво означава "фиксирани мрежи"? Това домашни телефони ли са? За мен 15лв. са много, 30 пък безумно много. И тоя никакъв нет включен в пакета  Laughing
Да - стационарни телефони са фиксирани мрежи.

# 238
Фиксирани мрежи са стационарните номера. Освен Вивакомската фиксирана мрежа, към списъка спадат и още куп други фиксирани мрежи.

Зависи сега какво плащаш и какво получаваш за тези пари. Аз в момента към Мтел за 9.90 лв/месец получавам 2000 минути към 5 номера в групата Семенйство и приятели и 30 минути към всички мрежи. Е, по-изгодно ми звучи офертата на Виваком за 15 лв, като тримата най-близки души с които си говоря (освен че имат Мтелски карти и в момента се чуваме с тях) са на Виваком и имам 480 минути за разговори с тях. За Мтел и Глобул остават 120 минути. А като звънкам да си запазвам час за лекар или ми се налага да звъня по разни инститции, си позлвам 600-те минути към фиксираните мрежи.

Ей, навих се да минавам към Вивата, само докато го обяснявах.  Mr. Green

Притеснява ме по-скоро това да не е някаква "набирателна" промоция и след това да започнат да правят номера някакви.

# 239
 Мишелин на мен също ми бяха необходими повече минути към номера, различни от моя оператор и тази оферта ме устройва със 120 мин. А и работата ми е такава, че често се налага да звъня по институции на стационарни телефони. В договора ми пише, че промоцията /15 лв. / е валидна за целия срок на договора - в моя случай 2 год. Освен това с този договор взех на лизинг доста изгодно мечтания на сина ми телефон Samsung Galaxy незнам си какво.

Общи условия

Активация на акаунт