129 пъти Ура! Кристофър е в прегръдките на мама, 55-ият е тук, дръж се Обама!

• 30 479
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • WA, USA
Agent, много хубав Кристофър. Другото ще го докараме да е момиче, че да се сродим.

Ето го нашето маймунче.

и с това официално спирам да ви тормозя на бебешка тематика
 Blush

# 106
Много сладки деца, да му се прииска на човек бебе заради вашите снимки Simple Smile

Бенс, едни приятели немци с три деца имат такава таблица. Но при тях е ексесив, ми се струва. Напънът е го-лям! Раздават се точки за свършена работа, според точките можеш да си избираш забавление, наказателни има... Изобщо една сложна система... И в крайна сметка не работи при тях.  Whistling

Laughing
Пак ме разсмя, кавам ви, това родителството няма научаване. Една гола любов ни остана за тези деца, ееей!

# 107
  • USA
Руми, и двамата ви младежи са много хубави  Heart Eyes.

# 108
Biz, ами хайде де  Grinning

Павел е разкошно, разкошно бебче... и каква хавлия, какъв поглед!  Heart Eyes ред е на девойката!

С това и аз официално обявявам край на бебе-отклоненията от темата Wink
(но понеже съм поръчала стак от книги за възпитателни методики и от днес щурмувам Супернани за отскок  Crazy (спечели ме с хендс-он опит, защото не ми се четеше поредната теоретизация по въпроса) та ако нещо вземе да проработи при нас обещавам да го споделям)

# 109
  • USA
Агент, Супернанито заслужаваше ли си гледането или просто беше забавно? Преди много ми харесваше да я гледам, и Догуиспърър също (въпреки, че нямам куче Simple Smile). Чудя се, обаче доколко мога да приложа в наше село.  Thinking Определено не ми се правят чартове със задължения етц.

# 110
Супер красиви и чаровни са Павел и Крис yes
**
Лени драсни на ЛС повечко за Кумон, тъй като съм в чуденка дали да запиша Плами
*
 Ако на бъркам през януари  имаха рождени дни Александра на Зора и АК на Джи. Да са живи и здрави и много палави
*
За китайската майка не съм чела, ама няма да е лошо да намине в къщи за 2-3 дена, че Пухкавел ми се е качил на главата. виноват Embarassed

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 02:35 от MVK

# 111
Голямо слънчице е Павел  Heart Eyes и момичета продължавайте да ни "тормозите" с тези хубави бебета, моля!!!

Много ни е на близко Кумона, но ни е много рано!

И един весел сайт за сравнение: http://www.ifitweremyhome.com/compare/listing

# 112
Руми, страхотен е Павел! И как хубаво е оформен! Heart Eyes Все така да ви радва!

Агент, голям перчем има Кристофър! Прекрасен е и той! Имате ли официално умалително име/прякор ала Гелето за него?

Другите с бебета не се спотайвайте, ваш ред е да споделите някое фото Flutter

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 19:43 от benson10

# 113
  • У дома
Ох, страхотни бебоци, изляти както казват старите баби.

Агент, чакам впечатления от книгите, които си поръчала, че тази вечер моите пак ги заплашвах как ще им намеря една китайска майка на бързо. Мъжо твърди, че са ни добри децата и че аз само намирам кусури. Ще взема да се съглася с него за по-лесно.
То аз по принцип съм си кисела, защото си недоспивам, но като ме карат да решаваме задачи за удоволствие по нощите какво да правя.

И да се похваля - предстои ни годишнина и скъпия ме зарадва с Android  G-Tablet with 10" Multi-Touch LCD Screen. Мислех, че след и-рийдъра нямам нужда от нищо повече, но този таблет е просто разкош. Слага ай-пада в джоп, невероятна играчка!

# 114
Руми малкия Павел е страхотен сладур, с тази хавлийка е много интересен, много добре оформено бебче Heart Eyes
И моля не спирайте да ни тормозите с бебешките теми Peace
Атланта браво на мъжа ти, а ти с какво го изненада? Wink

# 115
Vanhorne, като голям почитател на статистиката - мерси много, страхотен сайт!

# 116
  • usa
Vanhorne, като голям почитател на статистиката - мерси много, страхотен сайт!

и на мен ми допадна сайта. дълго се опитвах да намеря страна, в която плащат за здравеопазване поне близо до това, което ние плащаме, но така и не успях...

# 117

... много готин! мерси!

и на мен ми допадна сайта. дълго се опитвах да намеря страна, в която плащат за здравеопазване поне близо до това, което ние плащаме, но така и не успях...

на мен обаче не ми стана ясно тези разходи как са калкулирани за да бтдат сравнени.... като абс стойности не мисля, че са.... като процент от дохода вс. разход за здравеопазване???? стана ми интересно... а и нали все пак има доста страни, където тези разходи са инкорпорирани в данъците??? или направо са съпоставяли на някакъв лардж скейл... сега ще трябва да рова та да разбера, пусто женско любопитство!

Уинкс, взела съм книгата на нанито, както и Бенс каза, аз не мога да гледам ТВ, има нещо повредено в мен... а има нужда от действие, че е голям инат Гелето и ме гледа със искра в очите, като прави напълно осъзнати бели - единственият ми успех е, че после като ми види погледа и посоката на пръстта отива сама в таймаут (още не мога да я накарам да каже "извинявай/съжалявам"  Thinking )

ПС Ех, рядък заплес съм... хпрата са си го написали "Per capita public and private health expenditures combined in Bulgaria are $744 USD while The United States spends $6,719 USD"... обаче пак опираме до официална статистика и колко реалистични са тези цифри...

# 118
  • usa
както и да ги сравняваш, дори да сложиш 25% статистическа грешка, все си е забележителна разликата.

# 119
Миз - няма да я намериш тази страна  Laughing. За теб и за АП препоръчвам The Healing of America: A Global Quest for Better, Cheaper, and  … airer Health Care (както я препоръчах 100 път вече). Много обективно разучена и написана, сравняваща т. нар. "най-добри" системи на здравеопазване по света с Америка, с плюсове и минуси за всички и какво може да научи САЩ от грешките и положителните резултати на другите. Че там има много добри анализи на разходите, както и клинични резултати, като детска смъртност по света и у нас. Гледайки статистиките в сайта, се сетих пак за нея.

Общи условия

Активация на акаунт