Русе - Букурещ ?

• 33 737
  • 110
  •   1
Отговори
# 60
Осигурявам трансфери Русе-Букурещ и обратно от 50лв.,до 75лв.Колата е комби и събира доста багаж. Цената е за кола,не за човек/до трима души/.
За повече инфо. 0988 962846

# 61
 Laughing

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 13:30 от krazi

# 62
krazi,  какво стана с твоето пътуване? Очаквам да споделиш за транспорта от Букурещ.

А това в "Посока" дали   е актуално? :
http://www.posoka.com/avtobusi_za_evropa/tid_7426.phtml

# 63
ПРЕДСТОИ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАРТ ОТКРИВАНЕ НА НОВА АВТОБУСНА ЛИНИЯ
"РИКИ-А ТУР" ЕООД

РУСЕ - БУКУРЕЩ - РУСЕ
ВСЕКИ ДЕН
ТРЪГВАНЕ:
ОТ РУСЕ АВТОГАРА ЮГ В 12:30 ЧАСА -
ПРИСТИГАНЕ В БУКУРЕЩ 14:00 ЧАСА
ОТ БУКУРЕЩ АУТОГАРА ФИЛАРЕТ В 15:00 ЧАСА
ОТ ПИАЦА УНИРИИ - Х-Л ХОРОСКОП В 15:10 ЧАСА -
ПРИСТИГАНЕ В РУСЕ 16:30 ЧАСА

ТЕЛ: +359/82/87-47-77, 87-47-47;
GSM: +359/877-344-747

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:
РЕДОВНИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ ОТ РУСЕ ЗА:
  • СОФИЯ - 16:30; 18:00 ЧАСА
    ВАРНА - 18:00 ЧАСА
    В.ТЪРНОВО - 17:00 ЧАСА
    ПЛЕВЕН - 16:30; 18:00 ЧАСА
    СИЛИСТРА - 17:00; 17:30 ЧАСА
    ШУМЕН (5-ТИ КМ.) - 18:00 ЧАСА
    РАЗГРАД - 17:00 ЧАСА
    СВИЩОВ - 17:00; 17:30 ЧАСА
    ИСТАНБУЛ - 18:00 ЧАСА

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 20:48 от rikiatur

# 64
Благодаря за информацията! Мен напълно ме устройва часа и мястото на тръгване от Букурещ - Пиата Унирии, х-л Хороскоп.
Значи от летището като се вземе автобус 783 , трябва да се слезе на Пиата Унирии 2 .Но трябва да се знае дали предварително от България да имаме купени билети, или там на място.

# 65
И пак аз да питам- на летището в Букурещ дали може да се  купят леи ?

# 66
Здравейте извинявам се че отговарям чак сега но нямам нет ... значи пътуването беше супер така както е описано по горе с автобус 783 слиза се на Унири 1 и на 20 - 30 метра е трамваината спирка тя се вижда само се пресича улицата и сте там после хващате трамвай N 7  до Филарет картата за градски транспорт е 10 леи и е за 2 пътувания (става за автобус и трамвай) на летището има клон на банка трансилвания или нещо подобно там се обменят пари но се слиза долу с асансьора на приземния етаж а отвън е будката за билети/карти за градския транспорт... билет за Етап може и в леи на автогарата да си купите 49 леи струва билета Букурещ-Русе приятно пътуване и не се притеснявайте по лесно е отколкото си мислите аз дори се изненадах за 40 минути бях от летището до автогарата  Simple Smile

# 67
В крайна сметка кой е най-евтиният начин за пътуване от Русе до Букурещ ? На коя фирма? Не става въпрос до летищата,а по принцип за града.

# 68
Предполагам на Етап ще излезе най-изгодно. Може да коментираме пътя от/до летището, но всъщност автобусите за  Русе тръгват от автогара Филарет. Така че обсъжда се пътя Русе-Букурещ.
Ето сайта на Етап
http://www.etapgroup.com/

И  по-долната обява на "РИКИ-А ТУР" ЕООД  , тръгване от центъра  на Букурещ, а не от автогарата,даже е по-добрия вариант. Само остава да се разбере кога ще пуснат тази линия,надявам се този който го съобщи, пак да ни информира.

krazi , имаше ли много хора в автобуса на Етап, питам за да знам дали предварително от тук да си взема билети или на място.
А в Русе в колко часа пристигнахте?

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 12:56 от mandy2

# 69
Бяхме само 3 човека и пристигнахме около 17:30ч - 17:40ч в Русе спокойно не се притеснявайте всичко ще мине добре лек път Simple Smile

# 70
До тук изчетеното изнася транспорта с Етап-Груп , така че очаквайте ме  Hug

# 71
krazi , а на автогара Филарет може ли да се купят билети за Русе в български левове? Тъй като ти каза : "билет за Етап може и в леи на автогарата да си купите 49 леи струва"

# 72
  • Варна
A знае ли някой там в румънските чейнч бюра колко леи дават за 1 евро.
Ходил ли е някой в Пояна Брашов и какво интересно има там и наоколо.???
Офертата е 5 нощувки за двама със СПА на НВ за 320 лв.

# 73
Написаното е точно. От Хороскоп тръгва автобуса.

Stop Ако някой търси един спътник без багаж за споделено пътуване за малките часове на 20.04 посока Букурещ- Русе и за 29.04 късния следобед Русе - Букурещ (с един куфар) да свирка.  Skype bat_jopo

krazi,  какво стана с твоето пътуване? Очаквам да споделиш за транспорта от Букурещ.

А това в "Посока" дали   е актуално? :
http://www.posoka.com/avtobusi_za_evropa/tid_7426.phtml

# 74
Да, от хотел Хороскоп тръгва. Звънях на Ованесови и така казаха. Но е било кола 6 местна, не автобус.

Общи условия

Активация на акаунт