Отговори
# 180
Здравейте мами!   bouquet

Да са им честити бебетата и да са им живи и здрави на родилите мами!

Добре дошла на vitrea леки и безпроблемни оставащи месеци  Hug Това с коликите  е много индивидуално и аз ползвах само такива шишета и въпреки това малката имаше зверски колики.

Commelina виждам че са ти отговорили  Peace само да кажа че след всяко цедене се измива помпата много хубаво като накрая аз поне я поливах с почти вряла вода  Mr. Green и така спокойно може да я стерилизираш както е писала и  vitrea на по дълък период. Включително имам  приятелка която никога не е стерилизирала нито шишета, нито помпа и бебето и имаше по малко колики от маята кукла  Shocked  

тони бонбони чудесни новини за бебо  Hug

деси87  оправяй се по бързо, това кръвно наистина не е добре.  Praynig

# 181
Здравейте, относно стволовите клетки и аз съм се насочила към Крио сейф. Говорих с лекар, който работи с няколко банки за съхранение на стволови клетки и той ми препоръча тях като най- коректна фирма. Скоро трябва да им се обадя, за да ми пратят договор и сак за съхранение на клетките, който трябва да носиш при раждането.Трябва също да разбереш в болницата, където ще раждаш кой лекар ги взима клетките, за да говориш предварително с него.

# 182
  • София
Момичета,
предварително се извинявам, ако вече сте разисквали тази тема. Ако е така може само някой от вас да ми отоговори обобщено.
Ще ползвате ли бебешки омекотител при прането на дрешките или само прах?

# 183
  • Кукуландия
Привет на всички!

Аз станах едва преди малко  Mr. Green Цяла нощ не можах да спя. Накрая се преместих в друга стая. Пак не помогна. Ударих му един рев и накрая заспах  Laughing

шишетата против колики
Какви са тези шишета?  newsm78

1. Къде ще раждате? - Тина Киркова
2. Ще се възползвате ли от опцията избор на лекар, акушерка или екип? - За водното раждане е задължително, така че да.
3. Бебето в стаята при мама или в бебешкото отделение (по време на престоя в родилния дом)? - Не съм наясно как процедират там. Ако имам възможност през деня ще е при мен, през ноща - не.
4. Избрали ли сте педиатър? - Да, но още не сме се срещали с нея.
5. За или против цялата рода да присъства на изписването на бебето? - Против, само родителите ни ще бъдат.

# 184
redreny2000 аз не ползвам омекотител за дрешките на малката и на бебо няма. Според мен колкото по малко препарати толкова по добре.  Peace Но ти си прецени  Hug

Аз момичета имам един въпрос към мамите обикаляли за колички къде има по голям избор на колички Chicco ? Намерих една  в нета http://www.mothercare.com/Chicco-Winter-London-Stroller-Astral/d … 3031&mcb=core , която ми хареса имам и доволна приятелка от тях, не точно от този модел  Mr. Green но ми се ще да я видя на живо  newsm78 Иначе е на много изгодна цена и ме устройва  Mr. Green

Uinen почти всички шишета вече са с такава система против колики.  Mr. Green едните са с меко казано дупчица на биберона, която не предизвиква вакуум и от там не позволява на бебо да гълта въздух.  Другите са с една тръбичка, която е вътре в шишето и функцията и е същата. Казват, че тези с тръбичката уж са по добри, но миенето им е много досадно  Mr. Green казвам го от опит  Peace  

Томасито ти каза че са ти определили дата за секциото нали така? А колко дни по рано от термин ти е датата?

# 185
Здравейте мами  Hug
Леле, няма изчитане, ама успях! Браво за активизацията, бяхме се поотпуснали , пък другите теми ... ехееее къде по-напред от нас са. Но няма значение.
Браво на Джоузи за анкетата:

1. Къде ще раждате? - Дупница
2. Ще се възползвате ли от опцията избор на лекар, акушерка или екип? - Да, Др Динов. Говорила съм с него.
3. Бебето в стаята при мама или в бебешкото отделение (по време на престоя в родилния дом)? - В бебешко отделение. Няма друга алтернатива.
4. Избрали ли сте педиатър? - Да.
5. За или против цялата рода да присъства на изписването на бебето?- Твърдо против, ама кой ще ме слуша. Ще се изсипят доста хора на изписването. Това добре, но в къщи не ги искам и сигурно ще измисля вариант да идат у наште да празнуват, че да не се трупат в къщи в тоя грипен сезон. Пък по-нататък нека идват, но един по един.

ПС: искам да питам мамите дето ще са планово секцио, мислите ли да казвате на близки коя дата ще е? По принцип знам, че не се казва, но да питам все пак.

# 186
mama_vessy, колички Чико има почти навсякъде, където съм ходила - Малечко, Вис Виталис, Комсед на Тодор Каблешков, Бейбитория в Мола на Цариградско, дори в Джъмбо на бул. България. Аз гледам основно 3 в 1 и точно такава, каквато си харесла не съм виждала, но може и да съм пропуснала. Преди имаше един магазин на Чико до автогарата, но наскоро минавйки от там установих, че вече го няма.

# 187
предложение за следващата тема:
Мартинските бебета са супер точни, Овните ще изчакат а Рибите да почват.
.
Цитат
Ще ползвате ли бебешки омекотител при прането на дрешките или само прах?
Да ще ползвам ама към 7-8 мес

Написах дълъг постинг към тези които не могат да мирясат, но реших че няма нужда.
Ще оставя само по едно изречение.
Mur Нямам нужда от справките ти, аз съм привита от дефтерит, въпреки това както и стотици Украински граждане 1994 година преболедувах дефтерит.
Татко боледувал туберкулоза и знам какво е, но е още жив и здрав слава богу, както и съученичката ми която заразиха с туберкулоза в родилното има си и второ дете и е жива и здрава.
tuncho Нали сега няма да ми вземеш такса за психоанализ Crossing Arms
Моля и като ме изкарваш психически неуравновесена и неспособна да взема решение въз основа на факти не ми казвай че ми симпатизираш щото някак звучи страно.

# 188
г-жа Стихийно бедствие, справката не беше за теб, а за онези които не са се замисляли за ваксините досега и изведнъж им се казва колко те са по-опасни от болестите, за които се слагат.

# 189
  • София
Здравейте мами! Hug
1. Къде ще раждате? -в Вита
2. Ще се възползвате ли от опцията избор на лекар, акушерка или екип? - да, д-р Кълвачева.
3. Бебето в стаята при мама или в бебешкото отделение (по време на престоя в родилния дом)? - доколкото знам е по избор.
4. Избрали ли сте педиатър? - Да педиатъра на сина ми
5. За или против цялата рода да присъства на изписването на бебето?- само родителите ни и мъжа ми.

# 190
г-жа Стихийно бедствие, справката не беше за теб, а за онези които не са се замисляли за ваксините досега и изведнъж им се казва колко те са по-опасни от болестите, за които се слагат.
Нека наистина да продължим разговора там където му е мястото, който иска ще дойде а тези които както казва Тунчо се стряскат ще си пишат тук момичетата за други работи.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=557747.new#new

# 191
Преглеждала съм темата и доста друга информация, така че е безмислено да спорим.
Твоята идея нали е била да накараш момичетата да се замислят за ваксините?! Успя да го направиш, така че нека ги оставим, ако искат да си търсят надеждна информация, не форуми и сами да решат.

# 192
  • Карлово
catwalk  да си жива и здрава и много ама много щастлива с твоето бъдещо бебче което ти предстои да ти се роди  Hug Simple Smile  bouquet

за анкетата:

1.Къде ще раждате? - в Карлово, аз съм доволна от условията там

2. Ще се възползвате ли от опцията избор на лекар, акушерка или екип? - да защото моят случай е по различен както знаете аз съм с кръвна група А(-) и не искам да рискувам нещо да се случи

3. Бебето в стаята при мама или в бебешкото отделение (по време на престоя в родилния дом)? - бебетата в Карлово още след като се родят ни ги дават най-много един час закъснение докато ги доизмият да има.Аз го одобрявам това защото ми е по спокойно за детето въпреки че в началото нямах кърма и ми беше много трудно да го гледам как е гладен.Добре че беше едно момиче от моята стая и тя ми помогна като му даваше от нейната кърма.

4. Избрали ли сте педиатър?- да аз си оставам при същата педиатърка както и с първото ми дете...поне за сега

5. За или против цялата рода да присъства на изписването на бебето? - дали съм против или за няма кой да ме пита казват че искат да дойдат и че ще дойдат и това е Simple Smile

Благодаря Ви момичета за пожеланията още веднъж за Пламен Simple Smile
много сте мили  Hug Hug Hug

# 193
Мур бъркаш не съм ти я копирала да я четеш, аз не почвах спора, ти започна да ми обясняваш колко са страшни болестите за които ваксинират, аз само предложих да не спорим тук а да отидем на място където няма да пречим на никого.

# 194
г-жа Стихийно бедствие, отговорих ти и там, че нямам намерение да споря по форуми! Мисля да сложим край на тази дискусия.

Общи условия

Активация на акаунт