Отговори
# 225
  • София
Момичета,
знаете ли дали има безжичен интернет в Шейново?
Това също ме интересуваше за Торакс:)
Ама да ти кажа едва ли ще можем да се възползваме и да има.
Абе като си пишем в темата за Токуда много майки казват, че са се възползвали, тъй като там има и понеже вечер бебчетата не са при тях (тези които са в общи стай де) са си го ползвали, аз съм побъркана на тема снимки, та ще взема лаптопа ако мога да пращам снимки на бебка.
Да за връзка с таткото и за снимки. Дано някой наистина да знае и да кажа. Иначе това ще е едно от нещата, които ще питам при следващия преглед:)

# 226
Да ви питам момичета някой да е виждал тази марка FAIRY прах за пране като е обикалял. Като марката на омекотителя на г-жа Стихийно  бедствие   Hug

# 227
Мама Веси аз си я поръчвам в нета, че ми писна да обикалям Пловдив.

# 228
г-жа Стихийно бедствие а от кой сайт го поръчваш ?

# 229
  • Пловдив
Лека нощ!

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 07:53 от Commelina

# 230
Да ви питам момичета някой да е виждал тази марка FAIRY прах за пране като е обикалял. Като марката на омекотителя на г-жа Стихийно  бедствие   Hug
mama_vessy, аз мога да ти кажа къде има в Пловдив, но за София не мога да помогна  Hug

# 231
  • София
Като част от тази отчетна тема моля, да не се подклажа спора тук! Мисля, че на пръсти се броят хората, които се афектираха от темата. Който се интересуваше от разигралата се интрига ,можеше да си направи труда да отиде и да чете на другото място. Аз лично предпочитам да няма прехвърляне на цитати, щом така или иначе всички знаят къде е другата тема.

# 232
Добро утро на всички!
Да си изкажа и аз вълненията от прегледа.Бебето тежи 2.200,главично прилежание,каза,че всичко изглежда прекрасно.Видеозона показвал термин 5ти март Shocked Знам,че не е голяма разлика-все пак това са 9 дена, но се плеснах по челото и осъзнах,че бебето идвааааа Crazy
Аз естествено съм до кривата круша с приготовленията.Само една количка-туй то.Вярно,че много от нещата ще ги наследя от приятелки,ама пък поне едни чорапки да бях взела ooooh!
Нищо де-тези дни така хубаво ще си наваксам с покупките.Там съм мноого добра Grinning .Вече започнах със спално бельо за бебо и едно одеалце от уж органичен памук.Ама то било голям кеф да се развихряш така за малкото същество  jumpuu -прави бяхте  bouquet

# 233
Добро утро и от мен  Hug
Най-после малко зимни пейзажи навън Flutter

mama_vessy, провери за този прах за пране в Темпо. Не знам дали го има, но там гледах доста непопулярни и непознати за мен поне марки. Ако ходиш в посока Джъмбо на бул. България тия дни, свиркай да пием кафенце  Wink

# 234
  • Ямбол
Добро утро мамиии.
Моята беба днес ми спира тока. Прави някакви каваци в корема ми, вече имам чувството че ще излезе през корема  Joy ....нещо е подивяла. Сега като стана ще се укроти, но ми е много мило това ритане. Това ми показва че е пораснала и вее й става по тясно..
При вас как са нещата, скоро не сме си говорили за състоянията ни. Аз нещо май започнах да се изнервям по лесно и от по дребни неща. А досега в цялата бременност ги нямах тези проблеми. Снощи даже се ядосах на мъжа ми че стои на компа а не ми обръща внимание  Crazy Малко ужасна съм станала, дребнава Simple Smile

# 235
Миш, и аз съм така. Вчера сутринта още със ставането, направих ей такова признание на мъжа ми: "Тази сутрин съм особено зла"  Crazy
Другото ново при мен е, че съвсем загубих апетит и чак започвам да се притеснявам от това  Tired
И нашето бебе е доста активно. Вчера четях в полегнала поза и си бях подпряла лаптопа на корема, а то го ритна така яко, че без малко да се търколи на земята.

# 236
  • Бургас
А аз пак започнах да ставам да ям рано сутрин  Crazy Така бях в началото...
И нашия бебчо доста шава  Grinning
lilincho , бързо ще наваксаш с покупките - това са сладки ангажименти  Hug На мен никой нищо няма да ми дава и купуваме от... до... като държа аз да видя и харесам всичко.
Mur , явно бебето не харесва съвременните технологии  Laughing И нашето рита повече като с е застоя пред компа  newsm78

# 237
  • Ямбол
Оххх Mur благодаря ти, че ме разсмя с това признание. Тъкмо бях се наела да си порева. Как е възможно хормоните да ме почнат накрая на бременността. Досега къде бяха, що спаха .... Много е гадно. Най - гадното е че се усещам, осъзнавам че не трябва така, ама то идва от вътре - избива. Откачена история  Joy Ако и останалите два месеца съм такава крива лопата, не знам как ще ме изтърпят в къщи  Twisted Evil

# 238
Здравейте сладурки!   bouquet

Каква хубава бяла приказка е навън  Hug Ние сме решили да си направим разходка по магазините  Mr. Green

lilincho ще си наваксаш и не се отказвай от това удоволствие, страхотно е.   Mr. Green С това пазаруване по нета не е точно същото, но си наваксвам като ги получа  hahaha не мога да им се нарадвам  Crazy

Лъки ако е по известна марка магазини?  newsm78

Миш хи хи хи и моя сладур е такъв от 6 сутринта не е спрял да прави някакви лупинги. И аз съм малко по изнервена ама то е заради хем нетърпението по бързо да стане, хем страха дали всичко ще е наред. а да не говорим и за това че вече и много тежи  Mr. Green и дишам като парен локомотив  hahaha  Joy Не се притеснявай всички сме така с хормоните  Sick

Mur Да става, да пием кафе през седмицата може да се разберем и с други мами ако искат разбира се. Ние с майски от време не време си правим такива срещи. Ама май повече обикаляме по магазините, няма да е зле просто да пием кафе.  Mr. Green

# 239
Привет!

При първата ми бременност терминът ми беше определен за 15,08, а секциото планирахме за 09,08. Единствено половинката и майка ми знаеха за датата.

На деня на отворените врати в Шейново казаха, че има интернет в стаите, ама дали е безжичен newsm78

Миш, Мър И аз съм така Crazy Много съм изнервена и само се карам на домашните за щяло и не щяло,а не се и усещам. Явно прекалявам на моменти - онзи ден станах случаен слушател на следния разговор между половинката и бъдещата кака:
- Тате, мама само ми се кара за някакви неща
- Ми, тя щото е бременна и затова. Не и обръщай внимание -още малко и като роди ще и мине  Crazy Crazy Crazy

Искам и аз срещичка, само да избутам и другата седмица в офиса и после есъм свободна.

Общи условия

Активация на акаунт