Отговори
# 240
  • София
Аз пък да ви кажа, откакто съм си в къщи съм по-спокойна. На работа много се изнервях. Дано това да не само в началото:)

# 241
  • до моите любими хора
Момичета да споделя и аз резултата от вчерашната консултация при доктора по ЗК. Той по принцип е голям тонук и трудно можеш да разбереш какво става, но единственото което ми каза е че бебка е добре и че вече сме 2500 кг., което много ме зарадва че е пораснала доста. За първи път ми пусна тоновете на бебето, с някакъв странен апарат много мъничък, защото той има много стар ехограф явно и там я няма тази функция. Другата седмица като отида на частно ще разбера повече, поне онзи доктор обяснява на дълго и нашироко, а в крайна сметка ние от това се нуждаем някой да ни обясни по-подробно за да сме спокойни.
Относно шаването на бебка, ами сравнение с баткото много малко шава. За това и всеки път като отида на частно, само питам доктора дали е нормално, но той казва да не сравнявам двете бременности и явно ще е по-кротка от батко си. Та дано сега на това се надявам. Иначе шава само когато съм легнала по гръб или съм в полулегнало положение на дивана. Явно и трябва повече място. Важното е всичко да е наред. Аз със баткото не можех да спя по цяла нощ, от постоянно шаване и ритане. А сега слава богу много рядко да не мога да спя, обикновено си спя и става само до WC-то, което напоследък е доста често.
Когато ходих на работа бях много изнервена и после все си го изкарвах на някого в къщи. Сега от както си почивам съм в пъти по-спокойна. Още малко остана ще ни изтърпят, нали сега си имаме оправдание с хормоните. Laughing
Исках да питам някоя мама от вас дали е ползвала праха на Sano Maxima и дали е доволна, защото за сега към него съм се насочила. Искам да взема голяма опаковка от 6кг та затова питам да не стане така, че да не е хубав и само да си дам парите, а тя струва около 32 лева.

# 242
  • Ямбол
redreny2000 и аз бях така. Даже бях щастлива че вече не съм на работа. Но това стоене цял ден сама в къщи вече ме измаря психически. Говоря си сама вече и на бебето  Joy За дишането и аз съм като mama_vessy . Моят мъж много ми се смее  Laughing Всичко му е много странно. А вечер какво въртене се въртяяяя, акъла му взимам. Няма да се учудя ако някоя сутрин го намеря на земята хахахахах. Еми не ми е удобно по никакъв начин. Единствено на ляво съм добре, но вее цялата ми лява страна е като натъртена. На дясно не мога притиска ми се жлъчката и главата на бебето била там и не става. По гръб абсурд. Вече май ще почвам права да спя  Joy

# 243
redreny2000, не искам да те плаша, ама сигурно ще ти е така спокойно само в началото, докато си отпочинеш  Mr. Green Аз съм отпуска от началото на декември и тогава ми беше добре, ама ела ме виж сега  Twisted Evil Пък и в такъв период навлизаме явно.
mama_vessy, вие си ходите с maiski, ама по оня край на София сигурно, пък аз искам насам да ви придърпам  Crazy За съжаление съм станала много трудно подвижна и разстояние, което изминавах преди за 10 минути, сега ми отнемат повече от половин час. А като ми се схване едно проблемно място на таза, не се търпи. Оня ден едва се прибрах  Tired
jozyy, ти не се усещаш, но аз се усещам и въпреки това не мога се контролирам, което е още по-зле. Иначе, мъжа ти много добре  се е справил с обяснението  Peace

# 244
  • София
Хахахаха, момичета направо ме обезнадеждихте:) Ще ви кажа понататък и мен като ме почнат нервите:)

# 245
  • София
Момичета,
някой пазарувал ли е от http://vsi4kozadeca.com? Виждат ми се нормални цените. На сайта има и адрес, но се чудя дали имат магазин или е просто адрес за контакт (примерно склад)?

# 246
  • София
Хахахаха, момичета направо ме обезнадеждихте:) Ще ви кажа понататък и мен като ме почнат нервите:)
При мен стана обратното. Нервите спряха. Бях вихрушка и всичко около мен патеше, но сега изобщо не е така. Тиха и добра съм  Grinning

# 247
skrech, браво на теб!
redreny2000, ти няма да имаш толкова време, че да се отегчиш. Докато се завъртиш 2 пъти в къщи и във форума, и вече ще е март  Grinning

# 248
  • Ямбол
Хахаххах Mur ще ме умориш бе момиче. Аз да ти кажа от доста време се въртя ама нещо не ми минава това време.

# 249
  • гр.София
Добро утро и от мен,

ние в понеделник сме на преглед, дано сме трупнали и ние килце поне  Laughing

Момичета,
някой пазарувал ли е от http://vsi4kozadeca.com? Виждат ми се нормални цените. На сайта има и адрес, но се чудя дали имат магазин или е просто адрес за контакт (примерно склад)?

Тук в този сайт нещата ми се виждат още по евтини

http://www.dbn.bg/

Simple Smile  bouquet

# 250
Миш и аз съм така със съня - скарана  Tired ставам по няколко пъти на вечер да пишкам  ooooh! и ме болят тези тазови кости и не мога да си намеря място  Sick но се успокоявам, че малко остана Mr. Green

Mur аз съм с кола  Peace така че можем да го измислим да е удобно на всички  Hug

skrech и аз съм като теб, по спокойно ми е в къщи, не че не ми доскучава  Mr. Green

redreny2000 не съм пазарувала.  newsm78

radostani Страхотни новини за бебо   bouquet и не съм ползвала този прах, надявам се да има някой който да ти даде отзиви  Hug искрено ти завиждам за съня.  Mr. Green

mistela чакаме да докладваш  Hug

майски какво стана с твоята консултация?  newsm78 Чакаме доклада  Hug

# 251
ЕТО НЯКОЛКО ИДЕЙ ЗА НОВАТА ТЕМА.Къщичката му е вече тясна и скоро в мартенско креватче то ще се шири.   През март снегът ще се стопи ,а бебенце в креватче ще заспи.  Като мартенички бели и червени ще се раждат бебенца засмени.

# 252
  • до моите любими хора
mama_vessy така са момчетата, доста по активни от девойките поне в повечето случаи. Не знам как си била ти с каката и по принцип всяка бременност е различна, но като цяло поне аз това съм забелязала. Поне като шава през цялото време си спокойна, че всичко е наред с бебо. Аз си спомням когато отивах на запис на тонове с баткото 2 дни преди да родя, за половин час ме ритна 40 пъти. Тогава акушерката ми каза, че въпреки че му е малко местото на бебо явно ще е доста активен и така си е до ден днешен не можеш да го спреш за секунда на едно място.  Да са ни живи и здрави децата, това е най-важното. Пък се ще се наспиш някога Crazy, няма да е скоро но .... Hug ти няма да се отчайваш  Peace

# 253
г-жа Стихийно бедствие а от кой сайт го поръчваш ?
http://home.market.dir.bg/magazin.php?page=1&sid=10&catid=7085
http://www.torba.bg/-prodava-prah-za-prane/179-fairy-gel-non-bio.html
http://perilni.com/11-fairy-gel-non-bio.html
По различно време им се различни цените, но погледни май има в София без доставка.

Понеже някой питаше за стерилизатори, вчера донесоха нова брошура на Метро, има уред за готвене на пара, няма го още в каталога в нета, нещо такова е
2 уреда за 30 лева. Ще свърши същата работа като и стерилизатора а струва много по евтино. На три етажа е, така че ще е достатъчно да изварите всичко което има нужда за изваряване.
Писах и аз предложение за темата ама то с тея дискусии може и да се загубило.
Мартинските бебета са супер точни, Овните ще изчакат а Рибите да почват.

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 12:44 от г-жа Стихийно бедствие

# 254
  • София
Ето какви храни може да консумираме, за да си повишим нивото на хемоглобина
http://dieti.net/jelyazo/

Общи условия

Активация на акаунт