Отговори
# 465
Момичета извинявам се предварително за глупавия въпрос но ако някой може моля да ми отговори.Вчера ми дойде кошарата тя е дървена.Гърбат й и страниците са плътни а само отплед е с решетка ,че въпросът ми е обиколника за кошарата как ще го сложа тези връвки как ще ги завържа като само отпред има решетка.
Моята предишната беше такава, не слагах обиколник, сложих чак когато започна да се върти и да си муши краката между прътовете, това отпред, а там където няма решетка му сложих възглавничка- играчка.
Ето тип такава

# 466
passion аз не съм купувала специално комплект за изписването
От дрешките, които съм поръчала от next ще приготвя едно гащиризонче със шапка, долно боди с дълъг ръкав и съм купила едно прекрасно одеяло с което да го завием
А и от вратата направо в колата
Ето това ще ми е за изписването

# 467
natali05225, и нашата кошара пристигна вчера и е като твоята с решетки само отпред. Аз си задавах същия въпрос като теб и накрая след консултация с една мама с опит реших, че ще направя обиколник само за решетката, за да предпазва от напъхване на крачета и ръчички. Пък ако детето се окаже по буйно и се удря в таблите, тогава ще го мисля.

Sten, аз съм харесала същия комплект на Томм Типи, но мислех да го купим след като родя, според нуждата. Знам ли дали изобщо ще имам кърма  newsm78 Освен ако не размислим, докато му дойде времето....

Миш, screch, ще си каже, но най-вероятно заради кисели е спала полуседнала. Аз от едно известно време спя на много повдигната възглаваница по тази причина.

За педиатрите, мисля да направя като Saura, но съм остваила тази задача,  като вляза в 9-я месец:
Избрах  доки да е близо до нас , а за по сериозните случаи / дано няма такива /да си плащаме на специалист

Днес ще си взема 45 дневния болничен. Вчера при ЛЛ нямаше никакви хора, което ме изненада много приятно. Обиконовенно ми се налага да чакам повече от час  Whistling
Аз съм от изтрещелите  Tired Тази сутринта пак полудях заради няколко дреболийки, които се трупат от вчера. И още ме държи  Twisted Evil

# 468
  • Бургас
И аз не съм купувала специално комплект за изписване.Tasha, много е хубаво това гащеризонче  Peace
АЗ съм приготвила сет от две части - много са мънички  Grinning
Хайде, момичета пуснете някоя снимка на коремчета или покупки в албумчето, че е много празно.

# 469
  • Ямбол
Tasha
и аз така ще направя. Чудих се дали да слагам гащички или ританки, но няма да е необходимо. Едни чорапки може да сложа за всеки случай и ръкавички.

# 470

Днес ще си взема 45 дневния болничен. Вчера при ЛЛ нямаше никакви хора, което ме изненада много приятно. Обиконовенно ми се налага да чакам повече от час   

Mur , звънни първо на доки , да не ходиш напразно.
На мен вчера по тел ми казаха ,че заради грипа не могат да ми издадат 45 дневния болничен. Можели само направлението за хоспитализация. И в никакъв случай да не ходя аз , а да съм пратела някой , защото дори самата лекарка била с вирус... Sick

ena4 , съчуствам ти ... имала съм такъв проблем преди десетина години ... Важно е много бързо да смениш и храната . Пусни една търсачка какви храни трябва да включиш в менюто си .
Ето и малко хомеопатични :
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=2747

passion , аз също процедирах като Tasha - купих отделно боди и едно подобно гащеризонче с шапчица . А за отгоре една плътна пелена на Аziz , която мисля да ползвам и сега .
Нещо  в готовите комплекти все не ми харесваше , или в много случаи има и излишни неща  newsm78 .

# 471
  • Варна
Passion, аз съм приготвила ето това за изписването: http://www.abubu.bg/prod.php?id=1194
Само че джинсите са кафеви и са много сладки. Гледам ги, гледам ги и не мога да им се нарадвам Laughing Отдолу ще сложа боди, ританки и чорапки, предполагам че ще е студеничко. А, отгоре с това одеалце: http://vsi4kozadeca.com/za-sladak-san/odeala-i-zavivki/pelena-ch … alche-plyush.html , синьо естествено.

# 472
здравейте тумбачета,
Tasha, Sten, catwalk Hug благодаря, че споделихте опита си, значи се оказва, че нотариално заверена декларация е необходима само, когато таткото ще е извън страната.

ena4 много е неприятно това с хемороидите, за щастие никога съм имала и не знам какво е, но тъкмо преди седмица приятелят ми се оплака, че имал хемороиди, та ще му кажа да потърси този крем, което ти препоръчаха момичетата.

добре дошли на новите мами  Hug хубаво е, че групичката ни става все по-многобройна

относно комплекта за изписване, аз съм купила един на Bebetto, но нещо много не ме кефи вече, така че най-вероятно ще направя някаква компилация

redreny2000 на мен пък ми се стори доста спокойна обстановката в болницата и се успокоих, че не е чак толкова страшно, т.е. на мен репортажът ми се отрази добре и успокояващо  Simple Smile не се шашкай, всичко ще е наред   ylinfant

Момичета, този петък лекцията на С 9м на училище За и против секциото е отменена, поради грипната епидемия, ако някой е решил да я посещава да го има предвид

# 473
Момичета, сега говорих с док и ми каза задължително да отида утре (въпреки грипа), за да видим дали се е обърнала беба и как се развива. Така че, моля ви стискайте палци всичко да е ОК.

И за да продължа мънкането покрай моите киселини - тази нощ дори повръщах от тях.  Confused Нищо не ми помага - ни ябълки, ни талцид, ни мляко ... И да ви призная тръпки ме побиват като знам, че трябва да ям, защото после пущините се развихрят.  #2gunfire

# 474
Здравейте мамчета,  Hug. Много се радвам, че има такъв форум, където могат да се срещнат хора чувстващи се точно като теб в момента. Доста успокоително действа. Аз съм на 28 години и чакам първото си бебче - принцеса на 03.март. Планувам да раждам в Шейново.
Пожелавам ви леко бременеене и да обсъждаме все радостни теми в този форум.Simple Smile

# 475
Момичета, отново благодаря за подкрепата относно проблема ми. Взех си хомеопатия за хемороиди и купих Проктогливенол-някоя мама беше ми го казала, а и става за след 3-я месец от бременността. HugМай е по-силен от Пайлекс, дано се облекча. PraynigБлагодаря ви!!!  bouquet
Passion, и аз няма да навличам много бебето. Купила съм едно комплектче в 2 части за изписване-памучно е, дори не е много дебело, отдоу с боди с дълъг ръкав , шапчица за главичката и едно по-дебело одеалце .И право в колата. GrinningЗа обиколника на кошарата аз започнах да ползвам, когато бебо започна сам да се обръща и вечер се чуваше:"Туп" , след което рев-винаги си удряше главата, милият. Та, ако и при вас има такъв проблем, някакви по-тънки възглавнички наоколо, както казва г-жа Стихийно бедствие , ще решат проблема. Peace

# 476
Saura, на мен ЛЛ ще ми издаде болничния, понеже не ходя на гинеколог по ЗК. Вчера съм се разбрала да го подготвят. Аз затова се зарадвах, че нямаше хора, че иначе нямаше начин да се бутам между болни. Днес мъжът ми ще отиде да го вземе.

Бишкота, пробвай с газирана вода за киселите. Не че действа тотално, но много облекчава положението при мен.

Много хубави неща сте приготвили за изписването. Аз взех едно комплектче, което е доста плътно, с ватирано панталонче и якенце. Но си мисля, че ще трябва да избера за резервен вариант и нещо по-леко, че не се знае баба Марта  с какво време ще ни изненада. Снимки на бебешките нещица не съм правила, а толкова се каних като ги купих, пък накрая ги прибрах в шкафа  Rolling Eyes

# 477
Цитат
И още нещо... Тези, които нямат да купуват готови комплекти за изписване, какво ще приготвят? Сега с това зимно бебе ми е трудно да преценя.
Големия ми син роден декември и някак ми беше по ясно.
Сега съм приготвила няколко неща и ще съдя по времето.
Отдолу слагам боди, след това тънко гащеризонче, отгоре панталон и блуза.
Ето няква такава последователност.
http://media.laredoute.fr/Product/EUHDPICTURES/7/7/2/324210772-a … 8d729b2c_1200.jpg
http://media.laredoute.fr/Product/EUHDPICTURES/8/2/2/324186822-8 … 455a2380_1200.jpg
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-tricot-bebe-1-a-18-mois.a … =1&pos=28_n_n
А най отгоре зависи от времето имам два човала единия по за топло време, другия на Макси кози по дебел.
Ето този
http://picbg.net/pic.php?u=53273XqJ9f&i=499136
или ако март месец е като тази година ще е този.
http://picbg.net/pic.php?u=53273XqJ9f&i=495953
Дано да съм била от полза.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 12:36 от г-жа Стихийно бедствие

# 478
  • София
Все още спя легнала, за разлика от първата бременност.
А какво означава това? Как си спала преди и защо?
Спях седнала - облегната на много възглавници, защото така само имах киселини. Ако легна, повръщах.
 А тази сутрин се събудих в 5 и установих, че съм спала много удобно на гръб, защото последно си спомням, че точно така бях легнала преди да заспя. И ръцете ми са били вдигнати под главата, без да изтръпват. Направо чудесно! И си спя на която страна си искам, без това да ми създава проблеми. Но имам навика да си качвам краката върхо мъжа ми, та заради това съм основно наляво, така че изпълнявам и препоръките  Whistling

За изписването си мисля да е един кат долни дрехи(боди с дълъг ръкав и ританки), един горни(просто горни дрехи. Някакъв гащиризон може би) и една средно плътна пелена. А като излизаме от болницата, че да се придвижим до колата, ще си приготвя дебело одеяло.
 Май и терлички трябваха, и шапка  newsm78 Малееее, как ми идва музата! Оййй колко искам да раждам и да гушкам, да избирам дрешки да го кърмя, да го слагам в слинг... да се запознаем  Heart Eyes

За омекотителите - има една бабина рецепта, ма като имам време ще я потърся. Май лъжичка оцет и още някакви неща се смесваха, но не помня какво беше точно. Но или ще е нещо подобно или нищо де. Няма да е препарат.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 12:38 от skrech

# 479
  • Бургас
skrech , какъв точно слинг ще ползваш, пусни снимка, ако ти е възможно и въобще малко инфо  Praynig Нали не сме обсъждали това, аз поне не помня  Embarassed
Стискам палчета, Бишкотка - като ти видя ника и моментално ми се прияждат бишкоти  Grinning
Добре дошла на  stassi_blue

Общи условия

Активация на акаунт