Отговори
# 495
  • София
Здравейте и от мен  bouquet
За изписването и аз съм си сглобила нещата.Стндартните-боди с дълго ръкавче, гащеризонче с малки мечета пух Mr. Green, плюшено палтенце, страхотни буйки(купихме ги с мама Веси заедно с ваничката) и испанско оделце порт бебе Simple Smile
За киселините и при мен са ужасни и не мога да спя от тях SadИмам чувство,че и от вода се появяват, но още малко.Помага ми малко като се храня на често на по-малки порций и спане на лявата страна, а се обърна ... ooooh!
За контракцийте и аз си имам, къде само като втърдяване, къде болезнени, но са кратки и не толкова на често и затова не се впечатлявам особено.
E STELA , стискам палчета всичко да е наред с теб и бебо Praynig Peace
Stacked , както е писала и мама Веси Д-р Юри Фандъков от Торакс е отличен педиатър един от най-добрите, напълно може да му се има доверие PeaceЧест и почитания за него    bouquet
Момичета, аз вчера си стегнах багажа за болницата да е готов и сега като го гледам.......ми се стяга стомаха , защото знам, че няма да съм бременна още дълго, а ме хванало шубето Embarassed

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 16:15 от maiski3

# 496
Ооооо, maiski3, ако теб те хваща шубето, ние дето чакаме първо бебе и идея си нямаме какво ни чака, какво да кажем   Thinking

# 497
  • София
Ооооо, maiski3, ако теб те хваща шубето, ние дето чакаме първо бебе и идея си нямаме какво ни чака, какво да кажем   Thinking

Така е мила, просто споделям  PeaceНали знаеш, че човек колкото по знае толкова по-зле Wink
Просто ме тресе предродилна бебетреска Laughing

# 498
Нали знаеш, че човек колкото по знае толкова по-зле Wink
И това е верно  Grinning

# 499
Здравейте маминки.Попаднах на вас от "чичко" Google и се надявам да ме приемете при вас.И аз чакам бебче през март.Дано всички сте добре и карате лека бременност. newsm51 newsm51 newsm51

# 500
  • София
maiski3  Hug Hug Hug Знаех си, че тук ще намеря адекватна информация!

# 501
Момичета,ползвали ли сте този прах за пране http://family-bg.com/prX_1630.htm ?
Mio Care прах за пране - биологично разграждащ се
Производител: Bambino Mio - Англия ,
ако някой има впечатления от него да сподели, моля!

# 502
  • София
Ето ги и нашите дрешки за изписването

# 503
  • София
E STELA, бързо и скорошно оздравяване!

# 504
Леле, мамииии колко много сте изписали  Mr. Green
Не мога да ви изчета направо.

За комплектите за изписване и аз си сглобих. От долу ще сложа едно боди (бяло с дълъг ръкав), после ританки и блузка и накрая гащеризон. Всичко това в сини и жълти цветове. Одеалцата са ни също в синьо и жълто.

За контракциите- имам си, но не са болезнени. Особено се появяват, когато се навеждам или обувам. Другата седмица ще звънна на д-рката, че още взимам Магнето и да я питам кога да ходя на консултация - от 3-ти януари не съм била, заради грипната епидемия отложихме тази на 19-ти.

За кислините- вечер като легна е някакъв ужас. Все едно всичко ме пари по хранопровода, но само като легна, иначе през деня нямам особено много.

За багажа за отделението- не съм готова и ме е яд, че не мога да изляза да си купя една нощница. Страх ме е от този пусти грип, че тая бременност не пропуснах нито един вирус.
Другата седмица се надявам да изляза и да си купя.

redreny2000, много е сладкоооо  Heart Eyes

# 505
Здравейте мамчета! Да ви се похваля, днес купих първите неща за бебо!  Grinning 1 много дебело одеалце, 1 дебела пелена, която ще използваме за изписването и после за количката и 4 боденца. Също така вече си харесах количка(най-накрая), даже и я пробвах, щото съм висока и честно казано не смеех много да поръчам от нета, а и легълце си избрах. Абе общо взето започнах с покупките, много е вълнуващо  Grinning
Днес си взех и болничния и започнах все по-реално да осъзнавам, че събитието наближава. И в тази връзка да ви попитам дали някой от вас има инфо затова, че ако знаеш точната дата на забременяването, можеш да разбереш кога точно ще родиш. Питам, защото аз знам кога се е случило и някъде четох, че бебето се носи точно 266 дни. А от друга страна имам много силно вътрешно усещане, че ще е в края на февруари.
Искрено съчувствам на мамите с киселини, моите започват обикновено към 00:30 ч. Е, има и дни без киселини и тогава си отспивам  Twisted Evil

# 506
Момичета,ползвали ли сте този прах за пране http://family-bg.com/prX_1630.htm ?
Mio Care прах за пране - биологично разграждащ се
Производител: Bambino Mio - Англия ,
ако някой има впечатления от него да сподели, моля!
Мен само за перилни ме питай, аз много обичам да опитвам.
Ползвала съм  го, не мирише почти (което е много добре), да ти кажа искрено не съм възхитена кой знае колко от резултатите ако имаме предвид цената му.
1кг беше около 12 лева ли, за радост сега има голям избор на перилни препарати които си заслужават за разлика от преди 6-7 години когато се роди Емката.
Показвах го този няколко пъти, мога да добавя че наистина е добър и наистина е за бебе а не само пише бебе а излиза доста изгодно, това че е гел също е предимство.
http://www.torba.bg/-prodava-prah-za-prane/180-fairy-non-bio.html

# 507
А, забравих да кажа за комплекта за изписване.....ама имам такива киселини в момента, че забравих заради какво започнах да пиша  Blush И аз няма да купвам комплект, все нещо не ми харесва, а и ми казаха, че свеки трябва да го купи, та реших да я освободя от това удоволствие. Ще си направя тоалет от долно боди, блузка и гащеризонче, чорапки, ръкавички и шапка и готината пеленка. ДОколкото видях в Шейново разстоянието от вратата до паркинга не е голямо, така че мисля, че е достатъчно за в колата.  

# 508
  • София
Благодаря ви на всички за отговорите, определено ми бяха от полза! Hug И аз ще сглобя нещо от сорта на плътна пелена (най-вероятно тип чувалче, което впоследствие да използвам), боди, плътно гащеризонче, шапчица, пантофки и др., ако сметна за необходимо). А нещата, които сте приготвили, са страхотни. Heart Eyes

E STELA, оправяй се бързо. И аз с миналата бременност имах подобни проблеми на няколко пъти, но всичко беше наред! Hug

Добре дошли на новите момичета!  bouquet

# 509
maiski3 А така, оказа се че ползваме един и същ лекар  hahaha колко малък е света  Joy  
Stacked Майски е права  Peace даваш пари , но знаеш защо  Hug

redreny2000 Чудесен комплект  Peace

А за бебетреската  newsm78 то да ви кажа всеки го тресе, независимо от това за кой път му е. Заради един простичък факт ДАЛИ ВСИЧКО МУ Е НАРЕД НА  БЕБО а не от самото раждане.   Hug Но съм сигурна че всичко ще бъде наред при нас  Praynig  Praynig  Praynig

За багажа и аз не съм готова, все се помотвам,  Mr. Green макар че вече май всичко съм си взела, което си мисля че може да ми е необходимо. Но не съм го сложила в чантата  Mr. Green
А за това, дали да го нося целия  newsm78 аз първия път не си спомням да съм го мъкнала  newsm78 той мистериозно си ме следваше от стая в стая  Mr. Green . Имам предвид от предродилна зала, след това в интензивното и после в другата стая  newsm78

roni_84 Добре дошла и на теб.   bouquet Чудесно е че въпреки че сме на финала се увеличаваме  Hug

Валари и аз съм така, отмениха ми я и сега чакам другата седмица за да видя кога ще отида  Peace

Били Дори и да знаеш кога точно е станало зачеването  Peace  то няма как да си сигурна че бебето ще реши да излиза в точния ден  Peace

Общи условия

Активация на акаунт