Преброяване онлайн

• 110 928
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София и там където не се пуши
 тедивас, ако една сметка не се ползува, се закрива служебно след определено време.
А ДСК закриват и сметки под 20 лв пак служебно. Детските влогове преди 5-6 години закриха на бабите, дето бяха вкарвали на внуците. Например внесли 18000, когато са били нещо, но не ги уведомиха хората да си ги вземат 18-ти лв поне, а на хиляди деца ги закриха.

# 2 386
  • Русе
Вчера си взех парите без проблеми, бяха преведени. 130 при мен Simple Smile

Колегата ми взе 120. Имаше някакво невероятно стълпотворение и служителката на банката, която ме обслужи, беше дразнещо намусена. Аз се пошегувам, че да завържа разговор, тя ми се троска: 'парите ли ще свършат, ко ли, че всички се тътрите днес!'. Ами предвид, че е последният работен ден до вторник, логично е някак си немалко от хората да си потърсят изкараното. Не е като да са милионери  hahaha

# 2 387
На 29 март беше открит сайт за преброяването на българите е чужбина. Инсталиран е SSL сертификат и вашите данни ще са защитени. Единственият сигурен линк е https://iniesme.bg

# 2 388
Честно, от това последното преброяване нищо не ми стана ясно... newsm78
Извинете, освен само едно...пари, пари, пари... Crazy /това ли беше преброяването  Flutter/

# 2 389
Честно, от това последното преброяване нищо не ми стана ясно... newsm78
Извинете, освен само едно...пари, пари, пари... Crazy /това ли беше преброяването  Flutter/
Поясни, какво точно те интересува. Ако можем да ти бъдем полезни...

# 2 390
Луне, защо вие дето тичахте като луди да ми давате информация.
Всеки труд се заплаща, и въобще не ви оспорвам труда.
Тези от Централата, душо, не разбрах какво преброиха  Thinking

# 2 391
Събирали са.

# 2 392
# 2 393
  • Sofia
Искам да попитам тези от ва които са работили по преброяването - плащат ли ви здравни осигуровки з апериода от НСИ или не?

# 2 394
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush ще изтупам тази темичка от прахта с едно питане: за какво беше това преброяване и какво стана с резултатите?

Преброителка от селцето ни каза, че са преброени малко под 700 жителя.
в списъците за гласуване има около 1200 души с право на глас.
Как става това?

# 2 395
Неизвестно как.

# 2 396
Blush ще изтупам тази темичка от прахта с едно питане: за какво беше това преброяване и какво стана с резултатите?

Как става това?
E, как да става, последните месеци са се заселили поне 500 човека във вашето село...мн проспериращо и добре развиващо се е явно...направо преселение на народите се е получило на някои места.  ooooh!
А който трябва по-вероятно е да си затваря очите и толкова.
 Sad

# 2 397
  • Ямбол

Как става това?
Преброяването не беше по адресна регистрация само, както е при изборите, а тези, които са студенти или по друга причина намиращи се на друго място и дори в чужбина, трябваше да се преброят там, където са към момента на преброяване. Аз така си обяснявам разликите, особено пък за села и малки градове. Преброителите нямаха право да искат лични карти и вписваха, каквото им кажат, както и онлайн преброяването - всеки си пишеше каквото му хрумне.

# 2 398
Здравейте, искам да се обърна към преброителите с едно питане:
Трябва ли да подавам данъчна декларация за взетия доход - 160лв. Имам и проблем,че съм си загубила бележките, които дадоха накрая точно с тази цел?

# 2 399
  • Русе
Трябва да подадеш декларация, да. Отиди до съответното ТСБ и си поискай СИС, само побързай, че вече срокът изтича, целият народ се юрва да подава и ще настане война на нерви.

Общи условия

Активация на акаунт