Преброяване онлайн

• 111 617
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 390
# 391
И аз  се преброих Grinning Отнема 15-тина минути.
Смятам да регистрирам скоро и домакинството на родителите ми, та да не ги притесняват в къщи.

# 392
  • Враца
оф и аз се преброих  Party

обаче ми излезе за егн на детето, че не съответства с името му ...

И благодаря на Mamma   bouquet иначе още шях да си дремя на онзи адрес  Rolling Eyes

# 393
Кажете моля за лице 1 само данните на главата на домакинството ли да давам т.е. на съпруга?
Аз започнах с него и после взех за себе си да пиша  newsm78

# 394
Айде преброих се!
За площ на жилището какви глупости съм писала не е истина... "Колко квадрата ви е кухнята, колко банята, колко коридора...." Как ли пък няма да тръгна да меря с рулетката точно сега! Simple Smile))))

Илиана
, попълваш данните на "Главата", а след това в следващите бланки на останалите лица.
Толкова следващи бланки има, колкото души си заявила в началото.  Simple Smile

# 395
Към тези от вас, които са се преброили: необходими ли ще са ми ЕГН-та на всички членове на домакивството/семейството? Благодаря предварително.

# 396
  • София
Да. И рових из документие на мъжа ми, за да му изровя ЕГН-то.
И след електронното преброяване ме информираха, че ще ме посещава преброител.

# 397
Към тези от вас, които са се преброили: необходими ли ще са ми ЕГН-та на всички членове на домакивството/семейството? Благодаря предварително.

Да, за всеки попълних отделно - ЕГН, държава, гражданство, адрес(ако съвпада има отметка "съвпада с начално вписаното", месторабота(или последна такава), образование, религия, домашните уреди, ТЕЛК(да или не), площ на жилището.... и не помня какво друго.  Crazy

# 398
С едно попълване цялото домакинство ли преброявам ?

# 399
Да.

Ако искаш да преброиш някои роднини(примерно баби и дядовци, които не живеят с вас) правиш нова регистрация.  Simple Smile

# 400
  • В тъмната гора.
Да. И рових из документие на мъжа ми, за да му изровя ЕГН-то.
И след електронното преброяване ме информираха, че ще ме посещава преброител.

Да, ще ти звънне на вратата преброителя, даваш му номера, който ти е дала системата след като си се преброила и по живо и по здраво се разделяте.

Аз също се преброих, т.е. домакинството ни. На два пъти се срива системата, но с инат успях.

# 401
А забравих да кажа за нашата организация.  Laughing Ние във входа се разбрахме да дадем номерата на домоуправителя. Така няма да е нужно да чакаме и дебнем преброителя. Домоуправителя ще му даде всичко наготово!  Laughing

# 402
  • Пловдив
  Регистрацията на всеки човек изисква ли и отделен  e-mail ?

# 403
  • В тъмната гора.
 Регистрацията на всеки човек изисква ли и отделен  e-mail ?

За едно домакинство е достатъчна рагистрацията на един от членовете му, който ще преброи и другите. Но за всяко отделно домакинство си трябва отделна регистрация. Ако искате да преброите родителите си, които са отделно от вас, баба си, вуйна си и т.н. се прави нова регистрация.

# 404
Супер, значи сме преброени  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт