Преброяване онлайн

• 111 239
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Цитат
"Глава на семейството" ли?!    Що за отживелица и дискриминационен въпрос... Ей, кой е мислил тези въпроси?!

и на мен това ми е супер глупаво. При положение, че и двамата работим и двамата допринасяме за сем-то каква глава, каква шия  ooooh!

# 571
Аз пак да питам (код за достъп още нямам, но нищо...), чета ви  Laughing
Глава на сем видях някъде назад, че се води този, който носи повече пари  Shocked така ли??? Е, ако жената носи повече??? Кой да го пиша, че е тиква в крайна сметка  ooooh!

# 572
  • In my tropical dream
Здравейте.

Аз имам един кратък въпрос - може и да го има зададен по-рано, но за съжаление нямам време да прочета всичко.
С мъжът ми, така го наричам, но нямаме брак, имаме дете, живеем в жилище на моите родители. Неговата регистрация, обаче, се води на адреса на майка му, в същия град. Той там не ходи, следователно ако пишем него адрес, много трудно би било да го намерят преброителите, за да им даде номерчето си. какво би трябвало да направим?

Благодаря ви и успех с преброяването.
Пиша болднато, защото много пъти се зададе този въпрос, дано така да го видят повече хора:
Няма значение къде се водите по лична карта, броите се там, където действително живеете!
По-надолу има още въпроси дали това ви е постоянният адрес и ако не е, пишете в кое населено място ви е постоянния адрес (т.е. по лична карта).

Това с главата на семейството и домакинството наистина е тъпо. Пишете който и да е, няма значение. Всъщност има значение само за реда, по който ще се подреждат останалите членове на домакинството.

# 573
  • София
Някои хора май само си чешат езиците тука  ooooh! Четете внимателно всички напътствия, хората са го направили като за малоумни, с извинение.
Мхм, чешем ги. Има деца на осем в трети клас, а съучениците им обичайно са на девет.

Това все пак са изключения и едва ли дават статистическо отклонение, по-голямо от 0.000001%

Минзи, децата се попълват само при майката ..така нашта глава няма деца, но шията има Simple Smile

А ако семейството се състои само от баща и деца?

За децата така или иначе се попълва отделна форма като второ, трето и т.н. лице, така че няма да останат непреброени. 

Въпросът е за брой живородени деца все пак и изрично е упоменато, че се отнася само за жени. Още не съм чула мъж да е родил  ooooh!

Аз пак да питам (код за достъп още нямам, но нищо...), чета ви  Laughing
Глава на сем видях някъде назад, че се води този, който носи повече пари  Shocked така ли??? Е, ако жената носи повече??? Кой да го пиша, че е тиква в крайна сметка  ooooh!

Ти сериозно ли питаш?  Laughing Който искаш, него можеш да пишеш за глава, никой няма да ви мери доходите.

# 574
Здравейте.

Аз имам един кратък въпрос - може и да го има зададен по-рано, но за съжаление нямам време да прочета всичко.
С мъжът ми, така го наричам, но нямаме брак, имаме дете, живеем в жилище на моите родители. Неговата регистрация, обаче, се води на адреса на майка му, в същия град. Той там не ходи, следователно ако пишем него адрес, много трудно би било да го намерят преброителите, за да им даде номерчето си. какво би трябвало да направим?

Благодаря ви и успех с преброяването.
Пиша болднато, защото много пъти се зададе този въпрос, дано така да го видят повече хора:
Няма значение къде се водите по лична карта, броите се там, където действително живеете!
По-надолу има още въпроси дали това ви е постоянният адрес и ако не е, пишете в кое населено място ви е постоянния адрес (т.е. по лична карта).

Това с главата на семейството и домакинството наистина е тъпо. Пишете който и да е, няма значение. Всъщност има значение само за реда, по който ще се подреждат останалите членове на домакинството.

Благодаря. Така болднато, не вярвам някои да му убегне от погледа Simple Smile

# 575
  • Бургас
На мен пък хич не ми дава да се регистрирам - номерът на личната карта на съвпадал с ЕГН - аз ли съм малоумна и не мога да си разчета номера и да го въведа правилно или нещо в системата им куца Rolling Eyes Пробвах и с на половинката данните - пак мърмърици. Подали сме и двамата заявления за нови карти, които ще получим на 10-ти, но така или иначе в указанията пише да се вкарва номера на старата карта - сиреч на тези, с които сме в момента и двамата, ама ха познайте дали става... И дъл ще получа някакъв смислен отговор по мейла в близките седмица-две-три... както е тръгнало ooooh!

# 576
  • Дива Индия
Един час вече чакам паролата в mail.bg. И взех, че и втори път се регистрирах - зер, помислих си, че нещо не като хората съм направила.
Значи  Joy... "Главата няма деца, само шията има..."  Joy

# 577
  • София
.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 13:22 от bibi

# 578
  • София

Благодаря. Така болднато, не вярвам някои да му убегне от погледа Simple Smile

Хахах, надявай се  Grinning Само изчакай 1-2 страници и ще се намерят поне двама да питат.

# 579
Един час вече чакам паролата в mail.bg. И взех, че и втори път се регистрирах - зер, помислих си, че нещо не като хората съм направила.

Че то може ли?! По колко пъти? И аз повече от час вече чакам тоя код....

# 580
На мен пък хич не ми дава да се регистрирам - номерът на личната карта на съвпадал с ЕГН - аз ли съм малоумна и не мога да си разчета номера и да го въведа правилно или нещо в системата им куца Rolling Eyes
Едва ли си малоумна Laughing Нали си чула за случаи на сгрешено ЕГН? Най-вероятно си от тези "щастливци". Не знам къде се ходи. В паспортна служба ли, в служба ЕсГраОн(така ли се пише това!?), но трябва да си провериш достоверността на  ЕГН-то според мен.

# 581
Стига се шашкахте бе хора! Ще ви дойдат паролите.
Аз се регистрирах в 9 сутринта, преди 15 минути ми пристигна паролата.
И 100 пъти да се регистрирате- все тая.
Имайте малко търпение. За къде бързате?  ooooh!

# 582
На мен пък хич не ми дава да се регистрирам - номерът на личната карта на съвпадал с ЕГН - аз ли съм малоумна и не мога да си разчета номера и да го въведа правилно или нещо в системата им куца Rolling Eyes Пробвах и с на половинката данните - пак мърмърици. Подали сме и двамата заявления за нови карти, които ще получим на 10-ти, но така или иначе в указанията пише да се вкарва номера на старата карта - сиреч на тези, с които сме в момента и двамата, ама ха познайте дали става... И дъл ще получа някакъв смислен отговор по мейла в близките седмица-две-три... както е тръгнало ooooh!

Най-вероятно новите карти вече са ви издадени (нищо, че не сте ги получили) и затова не приема старите  Rolling Eyes

# 583
Стига се шашкахте бе хора! Ще ви дойдат паролите.
И 100 пъти да се регистрирате- все тая.
Имайте малко търпение. За къде бързате?  ooooh!

Права си, разбира се! Просто се дразня...  Wink

# 584
  • София
Някой дали има моя проблем? В раздел "Население" на "главата на семейство" не мога да му въведа, че има деца Confused Полетата са сиви и неактивни.

И аз не можах да въведа децата на глава на семейството, въвеждат се на съпругата(майката) на главата на семейството.На мен ги въведох!

Общи условия

Активация на акаунт