Преброяване онлайн

• 110 894
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 765
живееме с моя приятел с когото нямаме брак, но пък имаме дете на годинка, при неговите родители. Въпросът ми е тъй, като аз не се водя на този адрес по лична карта, мога ли да се преброя все пак тук? Ако да, ние как се водиме- отделно семейство, отделно домакинство или трябва да се попълни нова анкетна карта?

Броиш се по настоящ адрес, т.е. където живееш в момента.
Ако сте с отделен бюджет, се водите отделно домакинство, иначе сте само отделно семейство в домакинството. /Ако греша, поправете ме./

Благодаря   bouquet

# 766
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не успях да изчета цялата тема, сигурно сте го коментирали. Какво, за бога, се цели с фундаменталния въпрос: Кой е глава на семейството????? Да не сме в 19в? К'ви са тия глупости, направо не мога да повярвам.

Тук при подобни анкети питат: кой е този, който най-много пари внася в семейството. Та няма борба мъже / жени.  Wink

Въпрос: може ли да се гласува от чужбина или сайта е само за България?  

# 767
И ние се преброихме успешно.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 17:37 от Nefertity

# 768

Преброяването е само за България.

# 769
  • София

Това  не  е гласуване  ,а  преброяване  . Преброяваш  се там  ,където  обичайно  живееш. Който  е  в  чужбина ще се  преброява там . Peace

# 770
Пак да цитирам разпоредбите им. Преброяване се извършва на лица напуснали страната след 31.01.2010. Да не би годината да е сбъркана? Сайта от чужбина не се отваря.

# 771

Това  не  е гласуване  ,а  преброяване  . Преброяваш  се там  ,където  обичайно  живееш. Който  е  в  чужбина ще се  преброява там . Peace

Това е ясно, но сестра ми е за няколко седмици тук, а иска да се преброи. Но не може да отвори сайта.
Тя си живее в България. 

# 772
Сестра ти съвсем сама ли живее в България?
Ако живее с някого, то този някой ще я преброи.

# 773
Пак да цитирам разпоредбите им. Преброяване се извършва на лица напуснали страната след 31.01.2010. Да не би годината да е сбъркана? Сайта от чужбина не се отваря.

Хм...Ами, много хора така ще си останат непреброени и резултатите ще са.....малко различни от действителността ( като знам и колко баби и дядовци са за в чужбина, но за непостоянно).

# 774
Здравейте, и аз да попитам - в момента не живея на постоянния адрес по лична карта. На временен адрес съм,но всъщност незнам колко ще е временен... Да пиша ли постоянен адрес временния в момента или този,който е по лична карта и е постоянен. Тъй като няма да съм на постоянния при преброяването и да дам номерчето от този адрес.  Embarassed Благодаря ви предварително   bouquet

# 775
Сестра ти съвсем сама ли живее в България?
Ако живее с някого, то този някой ще я преброи.

Ами, сама е.  Rolling Eyes

# 776
Бе къде трябва  да кликна точно за да се преброя ooooh! Mr. Green

# 777
  • София и там където не се пуши
И аз имам близки, които са в чужбина в момента за няколко месеца и им казахме да се преброят, но сега разбирам, че сайта не може от там  newsm78 .

А от там електронно могат ли  newsm78

# 778
  • София
Ето ти цитат от сайта, ако с нещо ще помогне:

Преди да започнете попълването:
С електронната Преброителна карта се преброяват лицата, които:

обичайно живеят в преброяваното жилище;
временно отсъстват от домовете си и пребивават в друго населено място в страната за период, по-малък от 1 година;
временно отсъстват от страната и пребивават в чужбина за период, по-малък от 1 година (т.е. заминали са в чужбина след 1.02.2010 г.).
,,,,
Секция „Население” – попълват се данни за всяко лице, което обичайно живее в жилището, включително и за лицата, които временно отсъстват от жилището по някаква причина за период, по–малък от една година, но живеят обичайно в него. Основните данни, които трябва да попълните за всяко лице, са ЕГН, име, статус в домакинството и семейството, адрес, гражданство, семейно положение, образование, икономически статус и други.
,,,,

# 779
Бе къде трябва  да кликна точно за да се преброя ooooh! Mr. Green
Видях Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт