Преброяване онлайн

• 110 921
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 750
На мен пък любимият ми е "Грамотен ли сте (можете ли да четете и пишете)  Laughing
Не, не мога нито да чета, нито да пиша, но пък успешно се регистрирах и попълвам анкетата  hahaha

# 751
  • София
На мен пък любимият ми е "Грамотен ли сте (можете ли да четете и пишете)  Laughing
Не, не мога нито да чета, нито да пиша, но пък успешно се регистрирах и попълвам анкетата  hahaha

Grinning

може друг да попълва вместо неграмотния  Laughing

п.с. F_Diamond, на мен пък любим ми е този цитат в подписа ти, надявам се, че не е взет от действителен пост   Grinning

# 752
  • Варна
Аз си коригирам питането за кухнята, видях че има помощни съобщения.

А относно главата на домакинството - патриархат, матриархат, еманципация и свободи....явно иска да знае статистиката  /а от там да служи тази информация и на социолози, психолози, социални работници, маркетингови мениджъри и рекламодатели и т.н./ на къде се променя съзнанието на българина.
Ама то няма такава опция Simple Smile Или мъжът, или жената, средно положение няма. У дома глава са РИБКИТЕ. Баси идиотските въпроси.

# 753
Айде и аз си минах от реда. Пребройх се благополучно.  Peace

# 754
Айде и аз си минах от реда. Пребройх се благополучно.  Peace
И аз Simple Smile

# 755
живееме с моя приятел с когото нямаме брак, но пък имаме дете на годинка, при неговите родители. Въпросът ми е тъй, като аз не се водя на този адрес по лична карта, мога ли да се преброя все пак тук? Ако да, ние как се водиме- отделно семейство, отделно домакинство или трябва да се попълни нова анкетна карта?

# 756
  • софия
И премиерът се преброи он-лайн  Mr. Green Търсеше буквите по около 5 сек. Леко напрегнато гледаше екрана Laughing

# 757
Да, ама за 10 минути - рекорд. Flutter

# 758
живееме с моя приятел с когото нямаме брак, но пък имаме дете на годинка, при неговите родители. Въпросът ми е тъй, като аз не се водя на този адрес по лична карта, мога ли да се преброя все пак тук? Ако да, ние как се водиме- отделно семейство, отделно домакинство или трябва да се попълни нова анкетна карта?

Броиш се по настоящ адрес, т.е. където живееш в момента.
Ако сте с отделен бюджет, се водите отделно домакинство, иначе сте само отделно семейство в домакинството. /Ако греша, поправете ме./

# 759
  • Бургас
Да, ама за 10 минути - рекорд. Flutter
Да, ама си имаше и помощник премиера Laughing
И аз се справих бързо с нашето домакинство и сега чакам преброителите, за да предоставя кода. Simple Smile

# 760
...А относно главата на домакинството - патриархат, матриархат, еманципация и свободи....явно иска да знае статистиката...
Да, я па като си го командоря, ще му дадем ли пък да си признае?! Mr. Green

Аз мисля да стачкувам - като не са направили сайтове за допитване за общественото мнение (да не кажа референдум), тогава защо да им помагам с преброяването?
Да идват и да пишат с лист и химикал!
(Случайно да се е коментирало това в 50-те страници назад, че не ми се чете? Simple Smile )

# 761
И един леееко тъп въпрос  Laughing

Преброяването се прави еднократно от единия член на семейството нали?той си описва вече всичко вътре.
В смисъл за едно домакинство/семейство/ е необходим един код накрая,който да дам на преброителя /а не 4 примерно/ Thinking

# 762
  • София
И един леееко тъп въпрос  Laughing

Преброяването се прави еднократно от единия член на семейството нали?той си описва вече всичко вътре.
В смисъл за едно домакинство/семейство/ е необходим един код накрая,който да дам на преброителя /а не 4 примерно/ Thinking
Да.

# 763
  • София
Преброих се  Mr. Green.
Утре, ако ми остане време, ще преброя и родителите ми.

# 764
Ника благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт