Преброяване онлайн

• 110 940
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 735
Dobitu, аз имам подобен проблем...живея си на постоянния адрес, но може преброител да ме ''излови'' на вилата, обаче аз вече се преброих...Мисля, че е достатъчно да му дам кода, който получих и толкова, нали все пак е важно да съм преброена, пък и съм писала, че имам вила, т.е аз към 00ч. на 01.02 съм си била на постоянния адрес, там съм се преброила и според мен няма какво повече да ме занимават...При вас положението е същото, ако към момента на преброяването си е у вас и там му е постоянния и настоящ адрес не би трябвало да се брои 2-ри път в населеното място на университета Peace

# 736
Какво попълнихте в работили ли сте за пари, когато сте по майчинство?

Не съм работил! И после доход "Семейни помощи и обезщетения".

Искам да попитам каква е разликата между:
# Да, свързана с изгребна яма
# Да, свързана със септична яма или друго пречиствателно съоръжение

Извинете ме за невежеството!  Embarassed

EDIT: Намерих инфо!  Peace

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 17:59 от Viktoria®

# 737
тъпото е, че електронното преброяване е само до 10.02 а не през целия период.

# 738
ketti няма как да отбелязваш бройката на телевизорите ,компютрите.....
Не съм се изразила правилно  EmbarassedНа въпроса да речем пише:Имате ли компютър?-ще пиша-да.
След това се попълва картата на другото семейство от общото домакинство/свекитата/.Те пак ли го пишат, нали и при тях ще има такъв въпрос, или?

# 739
ketti няма как да отбелязваш бройката на телевизорите ,компютрите.....
Не съм се изразила правилно  EmbarassedНа въпроса да речем пише:Имате ли компютър?-ще пиша-да.
След това се попълва картата на другото семейство от общото домакинство/свекитата/.Те пак ли го пишат, нали и при тях ще има такъв въпрос, или?

Ако ползват уредите пишеш "да", ако не - "не".
Примерно компютъра може да си е само твой, но готварската печка - обща!
Отбелязваш, че те нямат компютър, но имат печка!

# 740
  • София
Извинете, момичета, ако е дискутирано, но няма как да изчета всичко  Peace
Въпросът ми е - ще бъде ли обявено предварително кога ще минава преброителят? Все пак сме на работа... А бабата категорично отказва да отваря вратата, когато е сама с детето.

# 741
  • София
Извинете, момичета, ако е дискутирано, но няма как да изчета всичко  Peace
Въпросът ми е - ще бъде ли обявено предварително кога ще минава преброителят? Все пак сме на работа... А бабата категорично отказва да отваря вратата, когато е сама с детето.

и аз това попитах. Отговориха ми: едва ли.

# 742
Какво попълнихте в работили ли сте за пари, когато сте по майчинство?

Не съм работил! И после доход "Семейни помощи и обезщетения".

Искам да попитам каква е разликата между:
# Да, свързана с изгребна яма
# Да, свързана със септична яма или друго пречиствателно съоръжение

Извинете ме за невежеството!  Embarassed

EDIT: Намерих инфо!  Peace

Аз като загледах въпроса, той е "имате ли работа", затова писах, че съм работила.

А за бебетата, които нямат егн още какво пишете в егн-то? На мен ми се сърди, че не съвпадали цифрите с рождената дата.

На телефона за помощ са много отзивчиви. Ще взема да им звънна пак.

# 743
  • София
Аз от предишното преброяване имам спомен, че се обявяваше на коя дата ще мине преброител през входа и си стояхме вкъщи.  Thinking

# 744
Имам или нямам кухня, ако е в едно помещение с трапезарията и хола, но е по-голяма от 4 квадрата?

# 745
  • Варна
Не успях да изчета цялата тема, сигурно сте го коментирали. Какво, за бога, се цели с фундаменталния въпрос: Кой е глава на семейството????? Да не сме в 19в? К'ви са тия глупости, направо не мога да повярвам.

# 746
Това наистина е фундаментален въпрос  Laughing
Не знам кой мозък изобщо е мъдрил тези въпроси, но са безумни!

# 747
  • варна
извинете ,имам въпрос ако притежавам 2 апартамента  ,но живея в единия   за другия само собственика ли трябва да напиша?

# 748
Не успях да изчета цялата тема, сигурно сте го коментирали. Какво, за бога, се цели с фундаменталния въпрос: Кой е глава на семейството????? Да не сме в 19в? К'ви са тия глупости, направо не мога да повярвам.

Joy Joy Joy  важно е кой е шията! жалко, че няма и такъв въпрос!

Чесно казано едва ли ще намериш смислен отговор! Просто трябва да направят повече графики със стрелкички и цветове и са вкарали безумни въпроси!  Mr. Green

На мен ми хареса и въпроса "С какво ходите на работа". Докато попълвах на баба ми и на дядо ми, си говорим по телефона (безплатно сме) и баба ми "Е, как с кво - с каруцата"  Crossing Arms  Joy

# 749
Аз си коригирам питането за кухнята, видях че има помощни съобщения.

А относно главата на домакинството - патриархат, матриархат, еманципация и свободи....явно иска да знае статистиката  /а от там да служи тази информация и на социолози, психолози, социални работници, маркетингови мениджъри и рекламодатели и т.н./ на къде се променя съзнанието на българина.

Общи условия

Активация на акаунт