Преброяване онлайн

• 111 073
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 720
здравейте,
ако преброя моето домакинство и домакинствата на 2-те си баби - трите генерирани номера на моят преброител ли трябва да ги дам или да пращам номерата на бабите? Да не се объркат нещата ако дам на моя преброител данни за имоти и хора от други населени места?

Даваш/продиктуваш номера на бабите и те ги дават на своите преброители.  Peace

# 721
Здравейте.Един въпрос и от мен.Ако детето учи извън страната как ще се брои? Тук, Там,времено отсъстваш?Благодаря предварително.

# 722
  • София
добре баба ми е вдовица и живее сама, а не ми приема отг. Защо?  newsm78

брой чл. на домакинството 1
отношение към главата на сем-во: еми тя си е глава на сем-то
бр. членове на сем-то: 1

# 723
Ако вече веднъж съм се регистрирала и съм попълнила бланките за моето семейство, но искам да попълна и бланката на друг мой познат, чияо лична карта е изтекла новата е готова, но той още не я взел, трявба ли пак наново да се регистрирам или мога да ползвам старата парола. И защо не приема данните о страите зелени паспорти, които след определена възраст се водят пожизнени. Simple Smile

# 724
Четох, четох темата....някои неща ми се изясниха, други - не
Направо да питам, и благодаря предварително за отговорите:
Син/дъщеря, студент редовно обучение в друго населено място - вероятно ще се брои в населеното място, където учи и живее в момента, или? Ако е така ще трябва ли да се вписват някакви данни за него в анкетната карта на нашето семейство, където студентът се води постоянно живеещ?
И друга ситуация - ако по стечение на обстоятелствата си е у дома/за няколко дни примерно/ и тогава се извърши преброяването у нас - предполагам ще бъде преброен тук и в този момент? А като се прибере в населеното място, където е университетът, и тогава минат преброителите там - как се постъпва в такъв случай?

# 725
  • София
Аз си написах само квадратурата на етажа от къщата на който живеем, не на цялата къща...нали така?
След малко ще преброя и жилищата на нашите и свекървата и сие  Sunglasses

# 726
До mischenceto

За зелените паспорти - лелеее, не знаех, че още съществуват  Shocked На колко години е роднината ти? Чисто любопитство? /Прабаба ми почина 2008 на 88г и беше с безсрочна лична карта/

Ако не приема номера на паспорта, защо не "прикачиш" дядото/бабата към някое ваше семейство/домакинство. Отбележи го като "друго родствено лице" и готово. Той/тя ще предостави вашия номер.

Дали няма да стане така?  newsm78

# 727
И аз имам въпрос,който сигурно е обсъждан,за което съжалявам Embarassed
Хората с адресна регистрация в жилището ,но отсъстващи от България повече от година (т.е живеят в чужбина)-не се преброяват,нали?

# 728
на 82 е, но нали о определена възраст не ги задължаваха да ги сменят и той така и не го е сменил. На мен проблема ми е с регистрацията, но явно моят познат ще трябва да се разходи да си вземе новата ЛК иначе май няма да стане. Simple Smile

# 729
Чаках си паролата четири часа, а попълних успешно картата за 15 минути. Утре ще броя бабите и дядовците. Много се зарадваха, като им подхвърлих идеята.  Grinning

# 730
Май на преброителките, които отговарят тук онлайн, НСИ трябва да им плати хонорар
Телефоните им давали само заето, затова пък тук се намират отговори на всякакви казуси

# 731
Инструкции за попълване на анкетната карта. - от сайта на НСИ.

ЛОСТ, всичко е с благотворителна насоченост!  Mr. Green

# 732
  • софия
Сега се замислих, че като свърши он-лайн преброяването ще ми бъде много интересно какъв е профилът на тези, които са участвали в него. Дали ще дадат такива данни?

# 733
Какво попълнихте в работили ли сте за пари, когато сте по майчинство?

# 734
Май на преброителките, които отговарят тук онлайн, НСИ трябва да им плати хонорар
Телефоните им давали само заето, затова пък тук се намират отговори на всякакви казуси
Peace

Общи условия

Активация на акаунт