Преброяване онлайн

• 111 122
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 705
  • София
защо с кода, който изписва на страницата на НСИ неможе да се влезе в системата  newsm78

# 706
защо с кода, който изписва на страницата на НСИ неможе да се влезе в системата  newsm78
Провери правилно ли си изписала мейла си и 4-ри цифрения код.

# 707
  • София

100 пъти го писах, тц  newsm78

# 708
missence опитай по-късно .
Аз вече две домакинства преброих и никакъв проблем не съм имала .

# 709
като съм в отпуск по майчинство - какво да пиша на въпрос 22 ?

# 710
Преброява се по текущ адрес.
Тези, които сте в чужбина, ще се преброявате там според статута ви и законите на съответната държава. Тук роднините(семействата, домакинствата) ще ви определят като "временно отсъстващ".

А тези, които са заминали след 31 януари 2010, тях какво ги правим? В сайта на НСИ пише, че се преброяват. Цитирала съм. Кой може да каже, че сме временно отсъсващи, домоуправител примерно?

Преброяването тук ще е април месец.

# 711
И аз се преброих без никакъв проблем, но имам следното питане (тел. на НСИ дават цял ден заето Rolling Eyes)

Нали преброяването е на сгради, жилища и население. Водещото е сградата.
....
Някакви идеи?
Водещото трябва да е населението, то се брои, мисля.  Thinking Това е преброяване на населението, не на жилищния фонд.

# 712
  • София
Аз си попълних въпросите като работещ - с фирма, длъжност и т.н.

# 713
  Ако не искам да  си дам данните,било то онлайн или на вратата?Няма да дам и 120 лева глоба!А,преброителите по баровските квартали-охраната ще ги изгони,като мрьсни кучета.И,ако става дума за Статистически Цели-няма нужда мерси. Mr. Green

Какъв  толкова е  проблема  и  какво  искаш  да кажеш  не  схванах ???  Thinking Rolling Eyes

Или  може  би ти  си  точно от баровски  квартал  и   за  теб  преброителите  не са  хора  ,  а  "мръсни  кучета "???  Mr. Green

Адски  грозно и  грубо  звучи  !!!    А   може би искаш  да  ни кажеш  ,че  си  извън  всякакъв  закон  ли , или  какво  ???  newsm78:naughty: Crossing Arms
PeaceГрозното и грубото е,че статус "недосегаеми",няма да се юрнат,като нас честните!Законите си ги спазвам,но супер богаташите в БГ-не. NaughtyКогато тях ги задьлжат,тогава и аз -разбра ли за проблема? Wink

# 714
  • В голямото море...Живот
Преброих се  ooooh!
Самостоятелно.
Половинката ша се брои където и както си иска  Crossing Arms / не искал с мен, да не се объркала майка му/

# 715
  • София
здравейте,
ако преброя моето домакинство и домакинствата на 2-те си баби - трите генерирани номера на моят преброител ли трябва да ги дам или да пращам номерата на бабите? Да не се объркат нещата ако дам на моя преброител данни за имоти и хора от други населени места?

# 716
  • София
Преброява се по текущ адрес.
Тези, които сте в чужбина, ще се преброявате там според статута ви и законите на съответната държава. Тук роднините(семействата, домакинствата) ще ви определят като "временно отсъстващ".

А тези, които са заминали след 31 януари 2010, тях какво ги правим? В сайта на НСИ пише, че се преброяват. Цитирала съм. Кой може да каже, че сме временно отсъсващи, домоуправител примерно?

Преброяването тук ще е април месец.
Преброяването е към дата 01.02.2011г. Т.е. всичко случило се след тази дата - раждане смърт или заминаване, не се включва. А ако сте заминали преди това роднините ви броят като отсъстващи, а вие се броите там, където сте.

# 717
  • София (Възраждане)

100 пъти го писах, тц  newsm78

Снощи със стартирането на електронната кампания имах същия проблем, даже в полето за е-мейл ми генерираше чужди емейл адреси. Пробвах няколко, може би 6-7 пъти, получи се.

# 718
  • софия
Аз пък, не мога да разбера защо непрекъснато гледаме/се сравняваме с другия. Гледай себе си и прави нещата така, както трябва без да пречиш на другите.
Теб какво ти пречи,
,че статус "недосегаеми",няма да се юрнат,като нас честните!Законите си ги спазвам,но супер богаташите в БГ-не. NaughtyКогато тях ги задьлжат,тогава и аз -разбра ли за проблема? Wink
Thinking
Аз съм на принципът, че всеки отговаря за себе си. И да ги задължат, и да не ги задължат, на мен не ми пречи.

# 719
  • София
аз писах заплата ( то поработвам и от къщи де), ама иначе като пиша, че не работя и ме праща на некви въпраси, свързани с безработни от типа - активно ли сте си търсили работа и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт