Преброяване онлайн

• 111 162
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
номерчето което се дава на преброителя същото ли е като паролата за вход /още не съм стигнала до края/  Blush или като натисна 'край' тогава ще се появи въпросното нещо за преброителя
Различно е. Номерчето ще ти го изпратят и на мейл-а.

# 661
Е не може да се отрече, че електронното преброяване е едно голямо причкючение. Весело си беше... Само дето са пропуснали въпросите дали сутринта като съм станала съм си изминала добре зъбите и дали съм подмила детето?

И моето ЕГН не се оказа мое..... Явно всички не си знаем ЕГН-тата  Mr. Green

# 662
номерчето което се дава на преброителя същото ли е като паролата за вход /още не съм стигнала до края/  Blush или като натисна 'край' тогава ще се появи въпросното нещо за преброителя
Различно е. Номерчето ще ти го изпратят и на мейл-а.

много ти благодаря за отговора

# 663
Ееее, ти пък! Накрая един пич(за дамите) изскача от торта и държи табелка с номерчето, което да кажеш на преброителите. Laughing Не се лишавай от удоволствието да стигнеш до края Wink

# 664
колко време грубо ви отне попълването?

# 665
  • София (Възраждане)
Колко време след регистрацията пристига е-мейл с парола? Чета по-горе че е имало проблем, но че е бил отстранен.
Снощи получих веднага, преброих моето семейство почти без проблем, но сега регистрирам родителите ми и съм посочила пощата в yahoo, възможно ли е потвърждението да се бави заради това newsm78

# 666
  • софия
Зависи. Аз, джаста-праста, попълних 2 домакинства за 20тина минути.

# 667
Двайсетина минути. Peace

# 668

5 минути

# 669

5 минути

А-ха, и на мен толкова. За тричленно семейство.

# 670
  • Paradise
Преброихме се успешно.
И маман мина с електронния формуляр, но с друга регистрация, естествено.
Всички ЕГН си бяха ок при нас.
И тя, и ние си имаме уникален преброителски код Grinning

Момичета, като се регистрирате, обърнете внимание на следния текст:

"Вашата парола е: ......, тя ще бъде изпратена и на посочената от вас електронна поща"
Може веднага да влезнете и да е преброите без да чакате получаването на паролата по мейла
, защото това отнема на някои близо 2-3 часа.

# 671
15 минути, ама не бързах пък сме и 5 човека.

Колко време след регистрацията пристига е-мейл с парола?
След като оставих отворена страницата след регистрацията няколко часа и чаках имейл, като рефрешнах и имейла дойде, и на страницата ми изписа паролата.

# 672
     " Информацията, събирана с Преброителната карта, ще бъде използвана само за статистически цели. Данните, подадени от Вас, ще бъдат обработени при пълно запазване на тяхната конфиденциалност. На основание чл. 3 и чл.17 от Закона за защита на личните данни НСИ е администратор на лични данни и е вписан в Регистъра на администраторите на лични данни. "Ако не искам да  си дам данните,било то онлайн или на вратата?Няма да дам и 120 лева глоба!А,преброителите по баровските квартали-охраната ще ги изгони,като мрьсни кучета.И,ако става дума за Статистически Цели-няма нужда мерси. Mr. Green

# 673
  • Страната на чудесата
....
И маман мина с електронния формуляр, но с друга регистрация, естествено.
......

Някак са пресилили нещата-аз имам 2 номера на един и същ имейл Whistling

# 674
  • Бургас
Преброена!

Общи условия

Активация на акаунт