Преброяване онлайн

• 111 125
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 690
Кой каза, че може да се редактира анкетната карта? Не може. Naughty

Смалила съм яко "сервизни помещения", ма сега се сетих, че не само коридори включва това понятие... Laughing

# 691
  • Mediterraneo
Преброихме се и ние. Имам въпрос- дали веднъж преброено онлайн лице може да се брои още веднъж  newsm78 По лична карта адресът ни е при баба ми. Преброих нашето семейство/ домакинство на адреса, като броих и баба ми като отделно домакинство. Но ме съмнява, че чичо ми и той ще тръгне онлайн да я брои, дали системата ще го допусне се чудя  Thinking

# 692
  • София
Смалила съм яко "сервизни помещения", ма сега се сетих, че не само коридори включва това понятие... Laughing
Нищо де, ще влезнете в процентите, дето на член се пада повечко кв. метри чиста жил. площ.  Laughing
И аз ги писах едно към гьотере тия сервизни помещения.

# 693
  • софия
Нищо де, ще влезнете в процентите, дето на член се пада повечко кв. метри чиста жил. площ.  Laughing
И аз ги писах едно към гьотере тия сервизни помещения.
Да не си мислите, че сте само вие  Sunglasses Outta Joint

# 694
  • София
  Ако не искам да  си дам данните,било то онлайн или на вратата?Няма да дам и 120 лева глоба!А,преброителите по баровските квартали-охраната ще ги изгони,като мрьсни кучета.И,ако става дума за Статистически Цели-няма нужда мерси. Mr. Green

Какъв  толкова е  проблема  и  какво  искаш  да кажеш  не  схванах ???  Thinking Rolling Eyes

Или  може  би ти  си  точно от баровски  квартал  и   за  теб  преброителите  не са  хора  ,  а  "мръсни  кучета "???  Mr. Green

Адски  грозно и  грубо  звучи  !!!    А   може би искаш  да  ни кажеш  ,че  си  извън  всякакъв  закон  ли , или  какво  ???  newsm78:naughty: Crossing Arms

# 695
Пристигна ми паролата. Точно 4 часа от регистрацията  Mr. Green

# 696
Направо ме учудвате, колко много хора не си знаят квадратурите   Rolling Eyes

След последния ремонт, който правихме (преди две години), имам чувството, че всяко разстоянийце ми се е издълбало в главата за вечни времена... Написах си всичко в анкетната карта с архитектурна точност  bowuu

# 697
  • о`майна лунна нощ е
Направих нова регистрация. Този път ми изписа паролата веднага. Разгеле.

Въпрос - за ползващите жилището опциите са:
само собственици
само наематели
само ползватели
собственици/ползватели без наем и наематели

Какво да се пише, при положение, че живеем собственици + ползвател БЕЗ НАЕМ, а такава опция няма

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 16:47 от `ТуиГ

# 698
  • Враца
някой въпроси се повтарят през няколко страници ..  Tired
а гледам назрява и скандал  Tired Tired

# 699
Преброява се по текущ адрес.

Паролата идва за избирателно време, без значение дали е абв.бг, мейл.бг, дир.бг и т.н, от няколко часа паролата се изписва директно на страницата на НСИ.

В една анкетна карта се изброяват всички домакинства и семейства, които живеят на адреса.
Едно домакинство може да включва 2 или повече семейства.

Тези, които не живеят на адреса се отбелязват като "временно отсъстващ".
Хора, които са за малко на адреса - "временно присъстващ"

Преброяването е за населението на България!
Тези, които сте в чужбина, ще се преброявате там според статута ви и законите на съответната държава. Тук роднините(семействата, домакинствата) ще ви определят като "временно отсъстващ".

Попълва се една бланка за всички - вие попълвате на вас, мъжа ви, децата (или както ви е там семейството). Може и мъжът ви да попълни, но е безсмислено, нали вече е преброен във вашата анкетна карта.

Номерът, който се получава накрая трябва да се даде на преброител. Как ще го направите е ваше решение - лично, чрез съседи, домоуправител.

Дава се на преброител, защото той няма да знае кои апартаменти са се пребройли онлайн (пропуск в организацията на НСИ).

Не е нужно квадратурата да се мери до сантиметри. Никой няма да прави проверки за ТВта и ДВДта!

Глобата е 120лв на човек. Тя е за нарушение, не те освобождава от отговорност.

Надявам се, че съм синтезирала доста от нещата, изписани в темата.

# 700
Направо ме учудвате, колко много хора не си знаят квадратурите   Rolling Eyes

След последния ремонт, който правихме (преди две години), имам чувството, че всяко разстоянийце ми се е издълбало в главата за вечни времена... Написах си всичко в анкетната карта с архитектурна точност  bowuu
Аплодисменти  ще си една от малкото.
Аз пък се чудя какво толкова плашещо има да си напишеш ,че имаш телевизор ,пералня,печка ,компютър ,интернет ,телефон   и дограма  newsm78 голямо тръшкане

# 701
  • София
Цитат
Паролата идва за избирателно време, без значение дали е абв.бг, мейл.бг, дир.бг и т.н, от няколко часа паролата се изписва директно на страницата на НСИ.

да, но не ме допуска с тази парола в системата  newsm78

# 702
Браво Вики, много изчерпателно и достъпно синтезирано  Hug

# 703
  • Русе/София
Ей най-накрая.Преброихме се.

# 704
И аз се преброих без никакъв проблем, но имам следното питане (тел. на НСИ дават цял ден заето Rolling Eyes)

Нали преброяването е на сгради, жилища и население. Водещото е сградата. Преброителите ще се движат по разпределени предварително адреси.
След като се преброих по адреса, на който пребивавам трайно, исках да попълня и карта за сградата (жилището), което притежавам, но стои необитаемо, за да дам номера на съседите и да облекча преброителите. Е да но системата не допуска попълване на друга карта за жилище, а и не ме допуска да си направя нова регистрация със същото ЕГН.

Някакви идеи?

Общи условия

Активация на акаунт