Преброяване онлайн

• 110 856
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 30
И аз онлайн ще се преброявам.
Постоянният ми адрес е на едно масто, в момента по разни причини живея на друго къде да се преброя  

Ей това и аз се чудя  newsm78

Има въпроси и за постоянен, и за настоящ адрес по регистрация. Има и въпрос за обичайно място за живеене, демек където живееш. Споко, всичко ще си кажеш.

Мишел, напротив, преброителите отиват на адрес с предварителна информация.

# 31
  • пак там
Никой не знае кой мейл на кого е, така че няма никакво значение какъв мейл ще използваш.
Мейлът не е никакъв идентификатор, с изключение на това, че служи за създаването на отделна регистрация.

Обърках се. Това означава ли, че мога да направя регистрация с един мейл на цялото семейство? Или че трябва да им създам мейлове на всеки поотделно?

# 32
Никой не знае кой мейл на кого е, така че няма никакво значение какъв мейл ще използваш.
Мейлът не е никакъв идентификатор, с изключение на това, че служи за създаването на отделна регистрация.

Обърках се. Това означава ли, че мога да направя регистрация с един мейл на цялото семейство? Или че трябва да им създам мейлове на всеки поотделно?
От домакинство е необходимо един да се регистрира. Нали той ще отговори на въпросите. Целта на преброяването е население, сгради, жилище...Не е лексикон  Grinning В сайта в инструкцията е описано много добре.

# 33
А,как ще се преброят бьлгари:работят на ТД в чужбина,с адресна регистрация там,идват си само през отпуската в Бьлгария? newsm78

# 34
  • пак там
Всъщност какъв изобщо е смисълът на това преброяване?

То има ли аналози в другите страни?

# 35

Да и като се пада по 4.00лв. спестени пари от електронния вариант -
защо няма  бонус за саморегистриралите се ?
И отново нашенски изпълнения относно преброителите - служители на общината,
вкл и гл. счетоводител ! Точно за това  - електронно !

# 36
  • София

За Русия знам, че в края на годината течеше преброяване!Там даже милиционери придружаваха преброителките!

# 37
# 38
Естествено, че има смисъл преброяването, навсякъде има.

Искам да попитам, т.е ако преброя семейството си онлайн, от вратата може да се даде само въпросния номер и това е, така ли?

# 39
Искам да попитам, т.е ако преброя семейството си онлайн, от вратата може да се даде само въпросния номер и това е, така ли?
Така твърдят. По тази причина си пазя даже номера от пробното преброяване.

# 40
Ако се преброя електронно, те как ще ме намерят, че да им дам листчето? Мен ме няма от 7,30 до 20 часа вкъщи Rolling Eyes Събота и неделя също не си седя много вкъщи...Трябва да си седя вкъщи през уикенда и да чакам?

# 41
  • Русе
Доколкото разбрах ще има безплатен телефон, на който ще можеш да се осведомиш кога ще дойдат преброителите у вас.
Ама доколко ще е точна тази информация не знам  Mr. Green

# 42
И нас ни няма по цял ден, а и звънецът ни не работи та как точно ще ме намерят не знам. Ще се преброя електронно  Grinning. Моя приятелка е преброителка и ми каза ,че въпреки това  ще ми задават няколко въпроса като дойдат у нас. Ако ме намерят де  Wink

# 43
И нас ни няма по цял ден, а и звънецът ни не работи та как точно ще ме намерят не знам. Ще се преброя електронно  Grinning. Моя приятелка е преброителка и ми каза ,че въпреки това  ще ми задават няколко въпроса като дойдат у нас. Ако ме намерят де  Wink

Не виждам смисъл в допълнителни въпроси .
И аз предпочитам електронно преброяване, но ми се струва, че са малко 9 дни за целта.
Дали няма да се срине системата и само нерви да хабим, а не ми се занимава с любопитни преброители в къщи
.

# 44
  • пак там
Естествено, че има смисъл преброяването...

И той е?

Общи условия

Активация на акаунт