Преброяване онлайн

• 111 583
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 405
Айде и аз тук с един въпрос странен. Постоянният ми адрес е на едно масто, в момента по разни причини живея на друго къде да се преброя  Laughing. Въпросът е сериозен нищо,че ми е смешно.Може и тъп да е ама зациклих.

Броиш се там, където живееш в момента, хнио, че е различно от постоянния адрес (ако са ти отговорили, сори, не четох всичко )

аз бях преброител на предишното преброяване, но нямa да повторя Mr. Green

# 406
  • В тъмната гора.

аз бях преброител на предишното преброяване, но нямa да повторя Mr. Green

Защо? Питам, защото мои приятелки ме отказаха, а и аз не се чувствах добре де здравословно, иначе бях избрана за преброител.

# 407
Как е страницата, да продължавам ли да търся оправдания за колегите  Joy Laughing
Аз малко по-натам ще се броя Simple Smile Като обходя с крачки апартамента, та изчисля колко квадрата е  Crazy

# 408
  • Пловдив
Домакинство е:
-   едно лице, което живее в самостоятелно жилище, стая или част от стая и е на самостоятелен бюджет;

Родителите са 1 домакинство . А "деца " над 30г  отделно домакинство ли са , ако не са семейни  Thinking

# 409
Аз от един час си чакам кода на мейла...

# 410
Оф, мноо досадна тая работа бре, колко време утрепахте за преброяването на едно домакинство?

# 411
Аз около 10мин. (5 от тях търсих личната карта на мъжа ми за да му видя егн-то).  Mr. Green

# 412
Оф, мноо досадна тая работа бре, колко време утрепахте за преброяването на едно домакинство?
10-15 мин.
Нямаше "забиване " и кода го получих веднага.

# 413
Домакинство е:
-   едно лице, което живее в самостоятелно жилище, стая или част от стая и е на самостоятелен бюджет;

Родителите са 1 домакинство . А "деца " над 30г  отделно домакинство ли са , ако не са семейни  Thinking
И аз да попитам, моля Simple Smile  - а деца над 18 години със собствени доходи? Също не семейни.

# 414
извинете Embarassed
Не мога да се преборя с ,,временно присъстващо лице".
Какво да пиша?
И аз не съответствам на ЕГН newsm78

# 415
Аз имам такъв въпрос.
Отказвам да се преброя, примерно, и си плащам глобата.
Това Е ли достатъчно, за да не ме търсят повече?

Мерси.

П.С. Хич, ама хиииич не вярвам в това за клетвените декларации и неизползването на данните ми. И без това сме всички в матрицата , та и това.

# 416
Всички живеещи в едно жилище и са със общ бюджет не са ли едно домакинство ?Това за родителите и децата над 18г.

# 417
П.С. Хич, ама хиииич не вярвам в това за клетвените декларации и неизползването на данните ми. И без това сме всички в матрицата , та и това.
Аз също Confused но възможно ли е да се плати глоба и да бъдем оставени на мира? Те хакери разбиват какви ли не системи на сайтове на банки и военни институции, та този ли ще им се опре!

# 418
Да попитам нещо, извън електронното преброяване. По колко пъти, може да ти дойде в къщи един преброител /ако евентуално нещо не се е справил от първия път/. И ако не се е справил от първият път, вторият път ако се появи, и аз не го пусна в къщи, ще ме глобят ли?

# 419
В кое няма да се справи? Един път идва, прави необходимите отметки и готово! Няма вариант да не се справи някой - нито той, нито ти!

Общи условия

Активация на акаунт