Преброяване онлайн

• 111 242
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 495
и при мен имаше забавяне с около 5-6 минути, докато ми дойде мейла с паролата, но определено се радвам, че са го направили и като сайт - спестиха ми нерви и писане с евентуалната лелка, която ще ни посети  Mr. Green Mr. Green

# 496
и при мен имаше забавяне с около 5-6 минути, докато ми дойде мейла с паролата, но определено се радвам, че са го направили и като сайт - спестиха ми нерви и писане с евентуалната лелка, която ще ни посети  Mr. Green Mr. Green
Хахахах, развесели ме. Явно ще съм приятна 24-годишна изненада за хората в моя район.  Laughing

# 497
Не иска да ме допусне, защото ЕГН-то не отговаряло на номера на личната ми карта!  Shocked   На някой друг случвало ли се е?
Да не си въвела грешно някое число или пък да ти е изтекъл срокът на личната карта? newsm78

# 498
Чакам парола повече от час  ooooh!

# 499
  • Варна
Не иска да ме допусне, защото ЕГН-то не отговаряло на номера на личната ми карта!  Shocked   На някой друг случвало ли се е?
На мен. Ако си в процес на смяна на личните документи така става. Аз трябва да отида да си взема новата лична карта, която явно е готова и старата вече не важи.
Аз искам да попитам как се преброява едно семейство - мъж , жена и две деца. С една карта ли или пълнолетните попълват две отделни  newsm78. Четох четох, не ми стана ясно.
Паролата още не съм получила - вече над час чакам  Rolling Eyes.

# 500
  • на пистата
още в началото пишеш,че живеете 4 човека в това жилище и то само стъпка постъпка те пита за всички.не е нужно да се броят с отделна регистраци.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 11:27 от nameika-31

# 501
Сутринта се регистрирах, моята парола дойде бързо (за 10-15 мин) и попълването стана лесно.

Не ме притесняват въпросите - основното, което попълних, са личните ни данни, които така или иначе са налични в базите данни на хиляда институции. Въпросите, свързани с материално положение, далеч не дават ценна за евентуални крадци информация - освен ако наличието на съдомиялна например е белег на статус.

# 502
  • Варна
 thumbsup благодаря, Намейка!

# 503
  • София
четох четох и никъде не видях отговор на въпроса дето ми е в главата

ще се преброя онлайн, но какво става , като преброителката не ме намери в къщи , работя от сутрин до вечер прибирам се след 22ч.
събота и неделя не си седя у дома   Thinking , а и ще имам пътуване в чужбина

# 504
И мен това ме притеснява, ние имаме обаче портиер, на който смятам да оставя кода си...Някой съсед да помолиш евентуално...?

# 505
Може би да оставиш кода на някой съсед и когато мине преброителя да му го предаде.  newsm78

# 506
  • София
 Брейй, не ми позволява да си попълня броя родени деца   newsm78?

# 507
Защо не направите, както в нашия вход? Дайте си номерата на домоуправителя и той да ги даде вместо вас.... (или пък на доверен комшия)
Ние го решихме именно заради това, че много от нас работят по цял ден и няма как да седим и да дебнем преброителя!  Simple Smile

# 508
четох четох и никъде не видях отговор на въпроса дето ми е в главата

ще се преброя онлайн, но какво става , като преброителката не ме намери в къщи , работя от сутрин до вечер прибирам се след 22ч.
събота и неделя не си седя у дома   Thinking , а и ще имам пътуване в чужбина
Дай на някой съсед, на когото вярваш кода за достъп  newsm78 нали той нищо не може да направи с него...или ходиш да издирваш преброителката и да и го връчиш.
..айде, записах се и аз в листата на чакащи паролата/кода  Crazy вероятно са прави някой, обработват се ръчно данните, сигурно са наели децата от 1ви клас, дето и тази седмица ще са в грипна ваканция, за да вършат работата.  Crazy

# 509
  • В голямото море...Живот
Aко живеем в съжителство без брак, по лична карта адреса е един и същ, но настоящ не - може ли да се преброим заедно?

Общи условия

Активация на акаунт