Преброяване онлайн

• 111 272
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Sad Два часа чакам вече за парола, с абв поща съм и вече се съмнявам дали изобщо ще дойде.

Аз чакам в yahoo от 9ч. сутринта  Tired
Значи не е от абв-то.

# 526
Ъъъъ Embarassed Embarassed може ли линк с формата за регистрация?

# 527
  • софия
Ъъъъ Embarassed Embarassed може ли линк с формата за регистрация?
https://iscensus2011.nsi.bg/Register

# 528
Благодаря! Hug Ама че срам Embarassed просто не успях да я намеря... ooooh!

# 529
Таззи сутрин се регистрирах, получих паролата след 5 мин., преброих се, получих преброителен код. Толкова с преброяването от мен.
Между другото, според непрофесионалното ми мнение, въпросите са неясни и повърхностни.

# 530
  • София
  Внука го писах член на семейството, а то ми даде грешка! Писах,че е дете под 7 години, но че учи, пак ми даде грешка, а той ходи на предучилищна.Значи,че щом е под 7 години, не може да се попълни,че учи.

# 531
но пък за сметка на това за работодателя и работата ти се искат подробни данни..
Ще засичат договори с НОИ ли?  newsm78

Относно "прецаканите преброители" - тази година не са взимали безработни,  а пенсионери изобщо не са допускани до класацията. Почти са само хора от общинската администрация, ГРАО идр.. Лично
аз пък съм спокойна, че си спестих пари като данъкоплатец

# 532
  Внука го писах член на семейството, а то ми даде грешка! Писах,че е дете под 7 години, но че учи, пак ми даде грешка, а той ходи на предучилищна.Значи,че щом е под 7 години, не може да се попълни,че учи.

Да така е, под учащи разбират 1 клас и нагоре.. виж за семейството не го разбирам

# 533
Въпросите за работодателя са незадължителни, аз попълних само сферата на дейност на фирмата и какво касае моята длъжност  Peace Не съм писала име на фирмата  Peace

# 534
Аз пък открих трудности с описването на професията. Не открих в списъка подходящата категория.
 newsm78 И чудя се за какво е това изискване за описване на работно място. Ако е за статистика за броя на безработицата и заетите лице, пак не ми се връзва, защото пише в указанията - ако не работите се посочва последното работно място което сте имали.

# 535

Така трябва да е. Той може да е член на домакинството ти, но не и на семейството. Член е на семейството на дъщеря ти.
И водят ученици само децата над 7 г., които са в 1-ви клас към момента. Предучилищната не се води ученическа възраст. Peace

но пък за сметка на това за работодателя и работата ти се искат подробни данни..
Ще засичат договори с НОИ ли?  newsm78
...

И мен това ме озадачи. Има много неща, които е интересно да се "измерят", докато това не би следвало да е в интерес на статистиката, освен ако не се търси инфо за брой заети в определена сфера или служба...

# 536
преброих се  bowuu отне ми около час,паролата дойде също след около час

# 537
  • Русе
Здравейте, въпрос имам:

Дядо ми живее в един апартамент със снаха си и внука си. Синът му работи в чужбина и вероятно ще се преброява там. Та на въпроса - 2 отделни преброявания ли трябват - 1. дядо ми и 2. вуйна със сина и, или може да се преброят като едно семейство.

# 538
Аз пък открих трудности с описването на професията. Не открих в списъка подходящата категория.
...

Нито моята професия, нито тази на съпруга ми, бяха в категориите, а не работим нещо екзотично или рядко срещано.

# 539
Бижу и ние сме в подобна ситуация - не се притеснявай. Има си полета за адресна регистрация по лична карта и адрес на местоживеене в момента. Посочвай въпросителните знаци в сините кръгчета, които са в края на изречението на въпроса - там е уточнено. Peace
ОК, мерси Hug Че ми се виждаше много сложно нашето... Laughing
и аз да задам един въпрос..по лична карта със съпруга ми се водим в Люлин в апартамента на негов приятел,иначе живеем на квартира в др квартал но нямаме временна регистрация тук...а сега къде ще се броим и площа на кой апартамент ще описваме.не че знам колко точно е нито апартамента в който живея,нито в който се водя.и понеже брат ми живее тук с нас пък се води в друг град,трябва да го преброим тук,но от отделна регистрация ли?
и аз още си чакам паролата в абв.сега по тв казаха че ако пощата е на бг сърсар идвала по бързо.....а нямало да има проблеми и срив в системата,да бе да......все пак сме в България

Общи условия

Активация на акаунт