Преброяване онлайн

• 111 219
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 540
# 541
 Внука го писах член на семейството, а то ми даде грешка! Писах,че е дете под 7 години, но че учи, пак ми даде грешка, а той ходи на предучилищна.Значи,че щом е под 7 години, не може да се попълни,че учи.
Пак някой велик мислител се е проявил. Има сума деца, които са тръгнали в първи клас на шест. Тях какво ги правим?

# 542
Регистрирах се, чакам имейл. В gmail, да видим кога ще дойде. Ако се запъна някъде, ще ви питам, да знаете. Laughing

# 543
  • Austin,TX

Относно "прецаканите преброители" - тази година не са взимали безработни, 
Не съм съгласна с това. Свекърва ми е безработна, няма връзки в общината , но е пребройтел   Peace

# 544
Здравейте, въпрос имам:

Дядо ми живее в един апартамент със снаха си и внука си. Синът му работи в чужбина и вероятно ще се преброява там. Та на въпроса - 2 отделни преброявания ли трябват - 1. дядо ми и 2. вуйна със сина и, или може да се преброят като едно семейство.

Един код важи за преброяването на едно домакинство, а те са общо домакинство, щом живеят в общо жилище.

# 545
Попълних донякъде и го зарязах, утре ще продължа
Нали можело така
Иначе паролата дойде за около 2 часа

# 546
Хайде, преброихме се и ние.

# 547
# 548
  • София
 Внука го писах член на семейството, а то ми даде грешка! Писах,че е дете под 7 години, но че учи, пак ми даде грешка, а той ходи на предучилищна.Значи,че щом е под 7 години, не може да се попълни,че учи.
Пак някой велик мислител се е проявил. Има сума деца, които са тръгнали в първи клас на шест. Тях какво ги правим?
   Неграмотни и не учат!

# 549
  • I want it all and I want it now.
Аз пък открих трудности с описването на професията. Не открих в списъка подходящата категория.
    И аз така се чудих повече от половин час-това с професията. Какво, ги интересува къде работя и в коя фирма. Thinking Тази информация съм я дала в НОИ. А това ужким е  за преброяване на населението.

# 550
Цяла сутрин ми отне тая тъпотия. Паролите дойдоха на третия час.
Всички членове ли се преброяват, и бебетата ли?

# 551
  • София
Запис...аз вече 30 мин чакам  на майка ми на мейла и на моя мейл паролите....да видим кога ще ги получа

# 552
  • София
  Получих го за около 45 минути!

# 553
Да си оправят картите тия келеши.  #Cussing out Убиха ми сума ти време в чакане на пароли, невъзможност за кликване на отговор, връщане по сто пъти и накрая излизане на празна карта за попълване наново.  Whistling Whistling Whistling

# 554
  • София
 Преброих  моето  семейство , и   това на  родителите ми  !  Peace  Много  лесно  ми  се  видя  всичко  ! Успех  на  всички  !  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт