Преброяване онлайн

• 110 888
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 780
  • Там,където се събуждам щастлива.
Преди да започнете попълването:
С електронната Преброителна карта се преброяват лицата, които:

обичайно живеят в преброяваното жилище;
временно отсъстват от домовете си и пребивават в друго населено място в страната за период, по-малък от 1 година;
временно отсъстват от страната и пребивават в чужбина за период, по-малък от 1 година (т.е. заминали са в чужбина след 1.02.2010 г.).

Е, как да се преброят тогава? Идеи?

# 781
Ника, значи вярна е датата, която видях преди да спрат сайта да се вижда от чужбина. Лицата заминали в чужбина след 1 февруари 2010 няма как да се преброят. СтЪкмистика.
Калинка, аз това питам вече 30 стр. Няма как. Домоуправителя ще каже, че сме временно отсъстващи и това е.

# 782

Роднини в БГ ги преброяват като "времено отсъстващи"  Rolling Eyes

# 783

Такива са.

# 784
  • София
Ако имате въпроси, отнасящи се към преброяването, можете да се свържете с нас всеки ден от 8 до 22 часа, включително в почивните и празнични дни:
• на телефон 0700 16 310:
– на цената на един градски разговор за абонати на Виваком;
– обажданията от мобилни телефони се заплащат по стандартната услуга за съответния мобилен оператор.
• на следните мобилни номера, които се таксуват по стандартната услуга за съответния мобилен оператор:
0882 606 606 – за абонати на МTел;
0898 148 206 – за абонати на Глобул;
0879 888 096 – за абонати на Виваком.
или да зададете своя въпрос:
• на e-mail адрес: support@nsi.bg

# 785
  • Бургас
По въпроса с уведомяването от преброителите за датата на посещение - няма такова животно, освен ако някой преброител не е проявил собствена инициатива. Казвам го от опита си като такъв при предишното преброяване - тупват ти квадрата от картата с района, който трябва да обходиш и адресите, които трябва да посетиш, препоръчително време за посещения от еди колко си до еди колко си часа, анкетните карти и това е. Всеки сам си преценява кога къде да ходи. На мен ми се наложи да посещавам едни и същи адреси по 4-5 пъти за да успея да хвана някой, който хем да е там, хем да е на кеф да отговаря, защото имаше някои, които решаваха, че в момента не желаят да го правят и да съм дойдела друг път Tired Така че е работа на преброителите да ви уцелят, а не ваша да седите и да се чудите, ще дойдат ли и кога Peace

# 786
Добре де как да попълня тази част''Попълнете данни за Временно присъстващо лице '',като няма такива?

# 787

Такива са.

Знам, знам! Просто днес за 8 часа станах НСИ експерт! Мога и хонорар да си поискам!  Mr. Green

# 788
стана лесно с ИЕ , с Операта не стана ...
трябваше да бъде отбелязано с кой браузер работят .

# 789
  • София
Здравейте, и аз да попитам - в момента не живея на постоянния адрес по лична карта. На временен адрес съм,но всъщност незнам колко ще е временен... Да пиша ли постоянен адрес временния в момента или този,който е по лична карта и е постоянен. Тъй като няма да съм на постоянния при преброяването и да дам номерчето от този адрес.  Embarassed Благодаря ви предварително   bouquet

Постоянен адрес е този, който ти е вписан в личната карта. Като настоящ си пишеш този адрес,  на който живееш и съответно те преброяват, независимо дали имаш регистрация в общината.

# 790
  • Марс
Момичета, чета от три часа преброителната карта и на уж обучение ходих, ама хич не вдявам два въпроса, руса съм знам, ама нЕма оправия и нЕма, моля за малко помощ. Примерно попълвам картата с главата на семейството, и следват въпрос 3 и 4, някой да ми даде малко пояснения, ще му бъда адски благодарна.

3- ти въпрос: Отношение към главата на домакинството т.е. пиша всички нас и заграждам, съпруга, зет, внук и т.н или?
4- ти въпрос: Отношение към главата на семейството -тук ми е дива Индия, хич си нямам на идея за кво иде реч?

newsm78

# 791
Калинка, аз това питам вече 30 стр. Няма как. Домоуправителя ще каже, че сме временно отсъстващи и това е.

Това е някакво безумие.  ooooh! Тя живее под наем. И как домоуправителите ще знаят къде е някой.  newsm78 А ако нямаш роднини?

Не разбирам защо не е направено за всеки да може чрез Интернет да се преброи...

# 792
  • Западен парк
Преброих се много бързо и лесно.
Флорентина, ако в частта с адреса си посочила нула временно присъстващи, след това тези въпроси не би трябвало да можеш да ги попълваш т.е. не е възможно да ги отбелязваш с чавки. Поне така си мисля...

# 793
4- ти въпрос: Отношение към главата на семейството -тук ми е дива Индия, хич си нямам на идея за кво иде реч?

newsm78

Не е ли дало си съпруга, дъщеря и т.н.? Но ако ти си главата на семейството?  newsm78

# 794
Преброих се много бързо и лесно.
Флорентина, ако в частта с адреса си посочила нула временно присъстващи, след това тези въпроси не би трябвало да можеш да ги попълваш т.е. не е възможно да ги отбелязваш с чавки. Поне така си мисля...
+1.
Посочила си някакво число за временно присъстващи и затова иска да попълниш инфо и за тях.

Общи условия

Активация на акаунт