Преброяване онлайн

• 110 833
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 885
  • София
 Аз  пък  от детството  си  помня  ,че  при  преброяването  се  питаше -  колко  книги  имате  , телевизора  дали  е цветен  или  черно  -бял,  каква е  пералнята  -автоматична  или  обикновенна ?  Колко на брой  са телевизори  , радиа и  т.н.   Joy  Това  по  социалистическо  ......... hahaha

# 886
  • София
Едно време като са ме преброявали, брояха телевизори, радио, видео  Joy .

Мъжът ми казва, че даже и кокошките броили  Laughing   
 Сега дори няма въпрос за броя домашни любимци...дискриминация  Crossing Arms

# 887
  • Точно където трябва
В едно жилище живеем аз и сестра ми - колко домакинства сме? Всяка от нас се самоиздържа от доходите си? И кой ще е глава на семейството  Confused

Две  отделни домакинства  сте  ! Peace
Благодаря! А тогава на следващият въпрос за който трябва да попълня за лице /като първо е главата на домакинството/ за кое от двете глави да попълня?

# 888
  • София
Може ли някой да ми помогне със следното:
Опитвам се да преброя баба ми, на първата стъпка за адресът, написах района в който живее (Младост) и от долу в следващото поле "Улица/ж.к./кв./к.к." пиша пак Младост-2, но като го напиша и ми изчезва?!? Пише, че ще се покаже падащо меню с възможност за избор, но и това не се появява.
Къде бъркам  newsm78 newsm78 newsm78.

# 889
  • София и там където не се пуши

Едно време като са ме преброявали, брояха телевизори, радио, видео  Joy .

При едно от преброяванията преди 1989 имаше странни въпроси от рода "притежавате ли яхта", което тогава звучеше почти като "притежавате ли космически кораб"  Joy  

Joy Joy Joy Това не го помня, ама се предвиждаха хеликоптери, като пуснат захар в Пловдив, всички да можем да отидем да си купим  rotfImao rotfImbo rotfImbo

nonich изчакваш малко и повтаряш същото - ще стане.

# 890
  • София
В едно жилище живеем аз и сестра ми - колко домакинства сме? Всяка от нас се самоиздържа от доходите си? И кой ще е глава на семейството  Confused

Две  отделни домакинства  сте  ! Peace
Благодаря! А тогава на следващият въпрос за който трябва да попълня за лице /като първо е главата на домакинството/ за кое от двете глави да попълня?

Вие   си  избирате  кой  да е  глава на  семейството  -  самоопределяте си  !

# 891
  • Точно където трябва
Е, не глава на семейство - дали ние не сме семейство /всяка поотделно/, а сме само домакинство. Т.е. аз съм домакинство, а не семейство и тя също.

# 892
Момичета и аз с глупав въпрос .Данните от личната карта само на попълващия ли са нужни  или на всички членове на семейството които притежавт ?

# 893
Момичета и аз с глупав въпрос .Данните от личната карта само на попълващия ли са нужни  или на всички членове на семейството които притежавт ?
Само на този, който се регистрира, за да преброи семейството си.

# 894
Помня, че въпросът ми се коментира вчера, но тогава не задълбах, защото още ня бях започнала да "броя". Та въвеждайки данните за съпруга ми, не приемаше брой деца, при мен си ги прие без проблем ,така ли е или нещо съм объркала?

# 895
така е, само на майката са май  Laughing

# 896
Помня, че въпросът ми се коментира вчера, но тогава не задълбах, защото още ня бях започнала да "броя". Та въвеждайки данните за съпруга ми, не приемаше брой деца, при мен си ги прие без проблем ,така ли е или нещо съм объркала?

Обърни внимание на дребния шрифт до този въпрос. Попълва се само от жени родени преди 1.02.1999г. Иначе седи неактивно.  Peace

# 897
  • Mediterraneo

Ами то май си пише, че е за жени, родени след незнамсикоя година този въпрос.

# 898
  • София

Ами  то  си  го  пише  :  " Следващият въпрос се отнася само за жените, родени преди 01 февруари 1999 година. За всички останали се преминава на Въпрос 17.
16. Брой живородени и/или осиновени деца "

Само  за  жените  !

# 899
И аз преброих фамилията вчера. Обаче на едно място за буксувах и им теглих майната.
Следната ситуация.
По разбираеми причини - да не се накърни мъжкото его  - благоверния е и глава на семейството и на домакинството  Laughing
С него и мен няма проблем при попълване на данните, но ударих на камък с голямата ми дъщеря. Тя не е негова дъщеря, но е член на неговото/нашето/ домакинство и семейство.
На въпрос 3.Отношение към главата на домакинството
Попълнете за лицето, за което въвеждате данни.

* 1. Глава на домакинството
    * 2. Съпруг/съпруга (партньор/партньорка)
    * 3. Син/дъщеря
    * 4. Зет/снаха
    * 5. Внук/правнук
    * 6. Родител на главата на домакинството
    * 7. Родител на съпруга/съпругата
    * 8. Брат/сестра на главата на домакинството
    * 9. Брат/сестра на съпруга/съпругата
    * 10. Дядо/баба
    * 11. Друго родствено лице
    * 12. Друго неродствено лице
Тя е друго неродствено лице, но опа идва изненада на въпрос 4

4. Отношение към главата на семейството
Попълнете за лицето, за което въвеждате данни.
Семейство са две и повече лица, които могат да бъдат:
- двама съпрузи в юридически брак или съжителство без брак, без деца или с никога невстъпвали в брак деца;
- един родител с едно или повече никога невстъпвали в брак деца.
Едно лице не формира семейство.

* 1. Глава на семейството
    * 2. Съпруг/съпруга (партньор/партньорка)
    * 3. Неженен син/неомъжена дъщеря
    * 4. Друго лице, което не е член на семейството, но е член на домакинството

Та в дадените отговори не виждам кое се отнася до нашата ситуация.
Звънях на телефоните за справка чаках и накрая им теглих майната , отметнах дъщеря и набързо приключих с тъпото преброяване.

Общи условия

Активация на акаунт