Преброяване онлайн

• 110 811
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 930
  • Близо до гората...
Нямам време да изчета цялата тема. Искам да попитам за 1 домакинство се попълва само 1 анкетна карта,нали? Не за всеки член - различна?

# 931
Нямам време да изчета цялата тема. Искам да попитам за 1 домакинство се попълва само 1 анкетна карта,нали? Не за всеки член - различна?
Да. Те се описват лицата, всяко по отделно, но в рамките на една анкетна карта.

# 932
А какво следва, ако сме сгрешили с данните?

# 933
  • Точно където трябва
Пак с моя случай - живеем в едно жилище със сестра ми - 2 домакинства сме от по едно лице, като съм я попълнила като второ лице в жилището. Трябва ли и тя да попълва анкетна карта или вече се води преброена.

# 934
Не, нейната дъщеря не е дъщеря на мъжа и. Т.е. не е дъщеря на главата на семейството.
Това, че не е негова дъщеря съм го пропуснала, моя грешка. В такъв случай мисля, че дъщератя се води само член на домакинството му, но не и на семейството му. Така че, по скоро е отговор 4. Друго лице, което не е член на семейството, но е член на домакинството.
Е как така дъщеря ми няма да е член на моето семейство. Аз съм и майка тя има сестра, главата на семейството я храни, възпитава и т.н.
Тъпо за едната си дъщеря да бъда семейство за другата не. Теглих им една майна, отбелязах че му дъщеря макар само генетично да не е такава и приключих с преброяването.
Недомислие има отново.
На пробното преброяване пак стана една каша. Тогава още на глава на семейство запънахме.
Моя настоящ мъж, все още не е разведен, но пък съжителстваме заедно, а аз съм разведена . И тогава се обаждах по разни телефони и явно тази каша я оправиха. Сега малко само да намеря време и ще се обадя да видя видя как ще се разреши сегашния казус.

# 935
  • Точно където трябва
Ако още не си приклюючила може да редактираш, ако си - не знам.

# 936
Направете нова регистрация на друг член от семейството, пребройте се отново и дайте кода на преброителката.

# 937
Аз пак да попитам. Защо не мога да направя регистрация на лице със старите зелени паспорти  Rolling Eyes
Дава ми, че егн и лк не съвпадат.
Ами явно не са го измислили. Обади ли се да питаш на телефоните им?

Никой не ми вдига. На десетата минута се отказах  Crossing Arms

Аз се обадих и ми вдигнаха веднага. За лица, при които номера на л.к. не съвпада с ЕГН-то  няма да може да се преброят онлайн, само на място. Това ми отговориха.

# 938
Ясно, не са го предвидили като вариант.
Мерси   bouquet

# 939
  • о`майна лунна нощ е
На мен ми стана интересно за лицата, които пребивават в жилището, без наем. Фиксирам свекърва ми в нашия случай. Когато стигнахме до въвеждане на нейните данни, въпросите, на които следваше да се отговори, бях твърде малко - имена, егн, постоянен адрес ... Би следвало с подаването на анкетната карта, тя да се брои преброена. Е, да, обаче на нас номер на гащите ни искат като домакинство, а при нея се отговаря на доста ограничен кръг въпроси. И в тази връзка, ще я броят ли пак по постоянен адрес, или вече е изпълнила гражданския си дълг.  newsm78

# 940
На мен ми стана интересно за лицата, които пребивават в жилището, без наем. Фиксирам свекърва ми в нашия случай. Когато стигнахме до въвеждане на нейните данни, въпросите, на които следваше да се отговори, бях твърде малко - имена, егн, постоянен адрес ... Би следвало с подаването на анкетната карта, тя да се брои преброена. Е, да, обаче на нас номер на гащите ни искат като домакинство, а при нея се отговаря на доста ограничен кръг въпроси. И в тази връзка, ще я броят ли пак по постоянен адрес, или вече е изпълнила гражданския си дълг.  newsm78

Ами тя нали е част от домакинството ви .
Въпросите за лицата са едни и същи .

# 941
  • Точно където трябва
Остава горното ми питане и още - на месторабота си написах 1:1 името на фирмата...така ли трябва или да редактирам?

# 942
здравейте,
при мен питането е следното:
живеем под наем аз,приятелят ми/бъдещ съпруг/ и и един познат. Всеки трябва отделно да си пусне заявление ли?

Не, броите се заедно в една карта, щом живеете заедно.

# 943
  • София
Аз приключих с попълването. Но никъде не ми поиска номер на лична карта, само ЕГН  newsm78 На нито един от нашето семейство.
Всичко си стана ОК и получих кода.

# 944
  • I want it all and I want it now.
Остава горното ми питане и още - на месторабота си написах 1:1 името на фирмата...така ли трябва или да редактирам?
Нали е ужким преброяване ,а не статистика на НОИ. Мене точно тези въпроси ме подразниха ужасно. Няколко пъти ми излиза в червено и ме връщаха да попълня отново. Накрая писах , каквото ми хрумна на момента.

Общи условия

Активация на акаунт